• diebalo77
    268
    Pop corn čestitam
  • kibic
    1.3k
    Svaka čast na intervju sa Zajecom za d+. Nadrealno mi je gledat ga u intervjuima kao el presidente. Tako mi je drago kaj je baš on predsjednik postal. Nemrem prestat slušat njegove priče o '82. Jako sam pristran toj Dinamovoj generaciji, i nadam se da bu što više ljudi iz te generacije u klub se uključilo. Ko gospoda nastupaju i pokazat to treba Dinamovim navijačima što više. Željno iščekujem još takvim Zajecovih intervjua di bu se više pričalo o napretku kluba.
  • Bruh
    1.3k
    Kaj je bilo s ovim?

https://telesport.telegram.hr/na-prvu/zelimo-uciti-od-najboljih-dinamo-i-zeljeznicar-danas-su-sklopili-nacelni-dogovor-o-suradnji/

To prijašnja uprava išla na ćevape pa svratila do željezničara il?
  • Peškaman
    9.8k
    Je li predstojnik predsjednika volonterska pozicija kao i pozicije u onim odborima gdje je stupio Šimić ili sam pogrešno shvatio?
  • Sajla
    24.5k
    Pretpostavljam da je pitanje potaknuto FB objavom liste Dinamo iznad svih.
    Inače se priča o 100 dana nove vlasti, a ovi su izdržali tek 30...

Može osvrt upućenih i uključenih forumaša i na druge njihove točke - formiranje NO, profesionalizacija predsjedničke funkcije, promjene u Registru udruga?
  • Jurki
    27.9k
    Je li predstojnik predsjednika volonterska pozicija kao i pozicije u onim odborima gdje je stupio Šimić ili sam pogrešno shvatio? — Peškaman

Kak je bilo u medijima istaknuto da su clanovi svih odbora koje je formirala nova vlast u Dinamu - volonteri i ne primaju nikakvu naknadu za svoj rad.
  • NB86
    17.7k
    To nije odgovor na pitanje koje je peškaman postavio
  • OBIGB
    1.3k

Nije volonterska. Dignuto je to na profesionalnu razinu s obzirom na operativu koju odradjuje i dostupnost 24/7.
  • superhik
    12.9k
    Ne znam kako bi se uopće ta pozicija i mogla odrađivati volonterski
  • miro
    10.1k
    Hoće li njegova plaća biti javno dostupan podatak?

Edit - za Šimića pitam
  • Pop corn
    8.9k
    Je li predstojnik predsjednika volonterska pozicija kao i pozicije u onim odborima gdje je stupio Šimić ili sam pogrešno shvatio? — Peškaman

Profesionalna je pozicija i zaposlen sam i radim za plaću svoj posao.

Članovi odbora su volonteri i ne dobivaju naknadu kao ni članovi IO i Skupštine

Može osvrt upućenih i uključenih forumaša i na druge njihove točke - formiranje NO, profesionalizacija predsjedničke funkcije, promjene u Registru udruga? — Sajla

Ukratko tko gubi s rezultatom 90-10 ima se pravo ljutiti i pisati svašta. Imat će priliku za četiri godine, dapače u još otvorenijem načinu izbora obzirom da će statut biti dorađen. Neka nam sude članovi Dinama, dao Bog na temelju našeg rada i u tri puta većem broju od 7000 koliko ih je sada bilo. Jeftini populizam im nije prošao prvi puta, vidjet ćemo hoće li drugi puta.
  • Pop corn
    8.9k
    Hoće li njegova plaća biti javno dostupan podatak? — miro

Neće kao što nije ničija plaća u Hrvatskoj koja nije na duznosnickoj funkciji. To je poslovna tajna radnika i poslodavca.
  • NB86
    17.7k
    Edit - za Šimića pitam — miro

Simic je u odboru, to je volonterska funkcija
  • miro
    10.1k
    Aha sori, krivo sam pokopčo
  • Sajla
    24.5k
    Jeftini populizam im nije prošao prvi puta, vidjet ćemo hoće li drugi puta. — Pop corn

Čisto sumnjam da će im proći. Nastavite raditi kako ste počeli jer radite dobro. Ali ako ovi krenu trovat javni prostor s besmislicama, treba ih poklopiti argumentima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.