• Tom Hanks
    2.5k
    Nemaju ljudi samopostovanja
  • Nino Bule
    11.3k
    Pa ova 10ka tramvaj modric meni i nije toliko uperena prema njemu u smislu moljakanja, svakako hommage ali i nacin da se o cijeloj prici vise šuška, vise govora o dinamu, vise identifikacije, itd.
    Ono sto bi svaka marketinska kampanja i trebala prouzrocit, kulminacija svega bi bio njegov potpis di bi to sve otislo u drugu dimenziju, ali meni je ovo baš školski primjer kako napravit dobru kampanju i jahat val medijske pažnje.
  • Paggini
    5.7k
    Da, kampanja podrazumijeva mikro i makro aktivnosti - a ovo je jedna od tih aktivnosti, koje će mediji popratiti, donijeti klikove i dodatno pokazati da se na tom malo ozbiljnije radi. Ne vidim neko moljakanje u tome, ovo mi je dosta simpatično ispalo.
  • Zagi
    4.9k
    Prije globalnog efekta, ovo sve će imati vrlo pozitivne efekte na lokalni.
    Znamo svi koliki postotak zagrepčana aktivno prati dinamo.

    Ovo sve se počelo share-at po grupi mojih frendova koji su svi nekada bili na stadionu , a sada su ja bih to nazvao "deklarativni dinamovci". Svaki iz svojeg razloga , imamo temu od preko 100 stranica zašto je tome tako.
    Znači target audience je dosegnut. Počelo je krčkati.
  • Droljo
    4.8k
    Jel dinamo platio zet-u za to? Ako je zet kao zg tvrtka to samoinicijativno napravio imalo bi smisla :lol:
    Mislim, njih niš ne košta. Može isto tako netko od nas tko ima neki ekran u gradu podgrijat malo. Nije da nas nema...
  • Jos-Optimus
    159
    Ja isto mislim da je ovo na inicijativu ZET-a, bez naplate. Bit će toga još, ljudima se svidjela ova fora #imalobismisla
  • Pop corn
    4.8k
    Jel dinamo platio zet-u za to?Droljo

    nije
  • superhik
    10.2k
    Mislim da se ta mjesta ne mogu ni kupiti za oglašavanje :smile:
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.4k
    Da se vratim na MW priču. Sada je na aukciji također dres od Sučića a Dinamo je objavio video gdje nakon utakmice skida dres i ide na zapad nekom klincu pokloniti isti :lol: U ovom slučaju zakinut je kupac sa stranice koji neće dobiti MW dres.
    https://www.instagram.com/p/C5fzr-kLMuI/?img_index=2
    https://www.matchwornshirt.com/product/petar-sucic-tXEm-kkgc02AGSBvvzeWFA
  • Paggini
    5.7k
    U ovom slučaju zakinut je kupac sa stranice koji neće dobiti MW dres.Gražvydas Mikulėnas

    Imaju mislim tri ili četiri dresa za svaku tekmu, dva za poluvremena i jedan ili dva ako dođe do nekih tehničkih poteškoća - kidanje, mrljanje krvlju i slično. Na tim aukcijama daju, po mojoj pretpostavci, i sigurno velikim dijelom te koji se ne koriste, odnosno koji su u "rezervi" pa je malo tendenciozno zvati ih MatchWorn, ali opet, nije da su neki žnj isprintani u shopu dresovi haha, mutna je zona svakako - jesu s te utakmice, ali nisu nošeni.

    Mislim, možda i jesu nošeni, nisam siguran, ali moj direktor koji skuplja pobožno te matchwornove mi kaže da je to neka takva komba.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    updejtaju oni to kad dobiju dresove od kluba. Vrbancic je na onoj s Paokom bio bez potpisa i tako je i pisalo.. Promijenit ce iz worn / signed u issued / signed i to je to..
  • Paggini
    5.7k


    Aha, onda top, nisam znao za taj info.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    mislim trebali bi :lol: Sad cu bas ispratit
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.4k
    Imaju mislim tri ili četiri dresa za svaku tekmuPaggini

    Da, vidiš na to sam zaboravio. Doduše onaj od Takija koji sam piknuo je baš MW, ima zeleni trag trave na broju iza od pada.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.