• Sportskifanatik
    359
    Screenshot-2024-04-06-10-54-56-045-com-instagram-android.jpg
    Screenshot-2024-04-06-10-54-49-524-com-instagram-android.jpg

    Dinamo se malo igra...
  • Time
    529
    Po mom misljenju ne bi se tek tako igrali da se nesto ne kuha...
    #imalobismisla
  • criticus
    1.2k
    Po mom misljenju ne bi se tek tako igrali da se nesto ne kuha...Time

    Već na idućoj stranici teme se više neće pričat jel dolazi, već samo koju poziciju će igrat, može li s Mišićem u paru, prodajemo li Baturinu da može nosit 10, itd.
  • Nino Bule
    11.4k
    Kako je lijepo vidjet ovo "presidente del dinamo: velimir zajec"
  • Doktor Kunić
    2.5k
    Jebeš luku, gledaj kako lega tuče po pršutu rano ujutro
  • db-izbjeglica
    12.7k
    Meni je ovo bezveze!

    Ne vidim poantu vraćanja čovjeka od skoro 40 godina. No, ajd dobro...tisuće puta u životu nisam bio u pravu, možda bi to ispalo super. Sve i da se radi na tome, ne mislim da je dobro zakupljivati stranice po novinama i spuštati se na tu razinu. No najviše od svega, mislim da NEMA SMISLA u bilo čemu kopirati magarad i njihove akcije...
  • Bosskovitz
    7.4k
    Dosta sam razmišljao oko toga što bi trebalo napisati kada se danas sazna za ovo, koliko nam to ogroman marketinški i komercijalni potencijal otvara, koliko će to pridonijeti awarenessu klupskog brenda, koliko će otežati ili spriječiti potencijalnu Baturininu ili Petkovu odluku o odlasku ovog ljeta, koliko će olakšati povratak drugih bivših igrača i dovođenje novih igrača, koliko će privući gledatelja na tribine, sponzora oko terena, klinaca na terene… imao sam raspisan poluesejski komentar. I onda sam ga obrisao.

    Kom treba objašanjavati što bi dolazak najvećeg nogometaša u povijest hrvatskoj nogometa, uskoro vjerojatno najtrofejnijeg igrača u povijesti najtrofejnijeg nogometnog kluba na svijetu i bez pretjerivanja vjerojatno jednog od 10 najboljih igrača svijeta svih vremena značio za Dinamo; tom se objasniti neće jer ne razmišlja racionalno o ovoj neponovljivoj prilici za naš klub. Ne znam hoće li doći, držim čvrsto fige da se to na kraju dogodi, ali povratak Luke dao bi Dinamu jednu potpuno novu dimenziju. Sjetite se programa Dinamovog proljeća i točke “Dinamo kao globalni brand” - Luka je ulaznica u globalni svijet. Lukine dresove nose na svim kontinentima osim možda Antarktike. On samo na Instagramu ima 76 puta više pratitelja nego Dinamo, 45 puta više nego hrvatska reprezentacija, duplo više od Joea Bidena, tri i pol puta više od Billa Gatesa, jedanaest puta više od Coca-Cole, više od Intera, Milana i Rome - zajedno! Sulude brojke, neslućeni potencijali.

    Ovo je ogromna prilika za Dinamo, ali i jedna od onih u kojoj svatko od vas može pomoći: podijelite na društvenim mrežama, Instagramu prvenstveno, koristite ova dva hashtaga i tegajte Luku, dajmo mu do znanja da #imalobismisla vratiti se doma i tu, među svojima, početi pričati potencijalno najljepšu nogometnu priču od kad se lopta udara nogom u Hrvatskoj - najveći igrač ponovno u najvećem klubu!

    @lukamodric10
    #ImaloBiSmisla
    #TieneTodoElSentidoDelMundo
  • Peškaman
    2.6k
    Već vidim video najave dolaska za koji mjesec,čovjek koji otvara novine na ovom videu je zapravo Modrić :love:
    Ajme meni nije mi dobro...
  • Dudu9
    426
    Arapi su za taj marketing transfer nudili Modriću 200mil eura a tebi bi povratak Modrića u dinamo bio bezveze?
  • Nino Bule
    11.4k
    A

    Argumenti za dovođenje modrica su marketinski potencijal i cinjenica da bi to bila vijest koja bi odjeknula ko bomba u cijelom svijetu,kolicina djece u hr kojoj je luka modric pojam za nogomet je ogromna, a i igracki po meni ima jos toga za reci, ja kad god sam ga gledao ove sezone izgledao je vrlo dobro, al ne vjerujem da moze vise od godinu dana ozbiljnog nogometa igrati.
  • markoli
    1.7k
    Modrić prije svega bi igrački bio pojačanje, a onda sve drugo..
  • Dudu9
    426
    Dinamo bi imao jebenu prodaju dresovima Modrić nema tog klinca koji nebi htio imati, na kraju bi se to pretvorilo u ludnica potrage tog dresa
  • Nino Bule
    11.4k
    No najviše od svega, mislim da NEMA SMISLA u bilo čemu kopirati magarad i njihove akcije...db-izbjeglica

    I još nešto da dodam, u hnl su se vracali prosinecki, dario simic, igor biscan, itd. itd. da ne pricamo o primejrima u svijetu, tevezu, ronaldinhu, itd.

    Ne treba pusit tovarsku mitomaniju o najprvim, najluđim i gledat ovakvo nesto kroz prizmu "i oni su to radili", naravno da sad kampanje imaju i tu dimenziju drustvenih mreza pa ljude asocira na perisic/livaja pricu ali to mi je stvarno potpuno nebitna stavka u svemu ovom.
  • db-izbjeglica
    12.7k
    Argumenti za dovođenje modrica su marketinski potencijal i cinjenica da bi to bila vijest koja bi odjeknula ko bomba u cijelom svijetu,kolicina djece u hr kojoj je luka modric pojam za nogomet je ogromna, a i igracki po meni ima jos toga za reci, ja kad god sam ga gledao ove sezone izgledao je vrlo dobro, al ne vjerujem da moze vise od godinu dana ozbiljnog nogometa igrati.Nino Bule

    Ja prezirem taj "marketinški potencijal", jebe me se za arape i kineze, bitan mi je dinamo i zagreb. Mogu i ja prodati svoju kuću, uzeti lovu, preseliti se u švicarsku i zarađivati 10 puta više. To je isto potencijal...

    Možda sam manjina, al ja bi više volio vidjeti baturinu par sezona više u dresu dinama sa brojem 10, više bi volio forsiranje vrbančića, kačavende, stojkovića, sučića... da netko od njih kaže, jebe mi se za lige petice, jebe mi se za inozemstvo, ja nogomet igram zbog dinama i ostajem tu. Ne vidim nogometni smisao u forsiranju čovjeka na kraju karijere i stvaranje nekakvog marketinškog cirkusa.

    Na kraju krajeva, nek dođe, al nema potrebe za nekakvim klečanjem po medijima i vapajima navijača i heštegovima po društvenim mrežama.
  • laznjakAndrejaKramarica
    189
    Mislim da bi Castore bi spreman pokriti placu iz svog dzepa da se ovo ostvari
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.