• Kepec
    4.4k
    Pobjeda Hajduka je dobra iz 2 razloga. Rijeci dolazimo na korak, a tovari se pune novom nadom za uzimanje prvenstva.
    Nažalost ne znam u kojem paralelnom svemiru oni mogu dobiti na Rujevici, ali ova sezona je puna iznenađenja pa tako očekujem svašta i u nedjelju.
  • NitkoBitan
    11.7k
    Pobjeda hajduka znači da oni također ostaju u igri za naslov, pobjeda Rijeke znači da hajduk otpada...neznam kako može biti isto jel imamo jednog ili dva konkurenta za trofej?San Lorenzo

    Kakva ti je to logika. Pobjedom Hajduka Dinamu se povecavaju sanse za naslov i tocka (naravno pod uvjetom da mi pobjedimo Istru). Bolje imat dva konkurenta koji stoje losije od tebe nego jednog koji je trenutno "bolji".
  • Deleted User
    0
    rijeka - NOB klub....po meni bi najbolji bio X . stižemo rijeku ak dobijemo istru a tovari ostaju di jesu i taj x im je realno kao i poraz.
  • Ludovic IX
    5.1k
    najiskrenije, koi god rezultat bio u toj tekmi, vjerijatno ćemo imat smješak na usnama.. ili zbog poraza zgadije ili zbog većih sansi za titulu.. klasična win-win situacija
  • San Lorenzo
    11k

    Rijeka će iz Kranjčevićeve, Varaždina i Osijeka izaći sa 5 prosutih bodova, slobodno me citirajte u 35. kolu...ako za vikend mogu eliminirati hadjuk iz borbe za naslov, neka to i učine.
  • Mlađi referent
    10.4k
    Neće nitko navijat za Hajduk, nit za Rijeku, navijat će svi za Dinamo i njegove šanse, ali svako ima drukčiju matematiku

    Analitički je najtočnije navijat za X, pa za Hajduk i onda za Rijeku. Ali kad je mržnja i strah u pitanju, onda naravno da mnogi analitiku ne jebu ni pol %, pa mi je jasno da će mnogi navijat za Rijeku i ne vidim to kao problem
  • jedan u nizu
    5.7k
    Moram se osvrnuti na Perišića.

    Čovjek očigledno koristi Hajduk kao sredstvo za odlazak na EURO. Nebi on u Tottenhamu mogao reći da ulazi u igru u ovom trenutku. Nebi to mogao niti u jednom Interu, Niti Gdansku ili Sheriffu iz Tiraspola.

    To je jedino mogao napraviti u Hajduku jer ga godinama zazivaju kao spasitelja.
    Po onome što sam vidio sa tribine - a moguće da sam jako subjektivan - čovjek još nije spreman za ući u duel. Primjetio sam barem dvije situacije gdje je mogao normalno uzeti loptu, zadržati loptu, ali nije jer je bio nekako mlak. Neka mi netko tko je ispartio sve na TV-u to potvrdi.

    Jedina šansa da on ode na EURO je da zaigra u svakoj od sljedecih 8 utakmica, ili barem većinu njih. Nebi on zavrijedio šansu da uđe zadnja dva kola na 15min. Njemu trebaju zadnje 3 utakmice po 90min da bude na EURU i zato je tražio da uđe u igru.

    Kao takav će biti uteg za igru Hajduka.
    Sposoban je on napraviti potez utakmice, udarac, ubačaj ili lom protivnika, i moguće da se to desi. Ali će cijela momčad morati igrati za njega i ispravljati njegove greške i mlakost u igri. Igra će se svoditi na pritisak na njega i kontre na njihovoj lijevoj strani.
    Ne želim da ga netko ozlijedi, ne želim to nijednom igraču. Ali nažalost postoji izgledna šansa da će u toj igri, koja će se igrati pritiskom na njega čekajući neku pogrešku, dobiti neki udarac ili će osjetiti neku bol.

    Ako je iole pametan, odjebat će sve, zadovoljit se sa 15min svaku drugu utakmicu, preskoćiti EURO, cijelo ljeto trenirati i na početku sezone biti 100% spreman i pruižiti još 2-3 odlične sezone u nogometu.
  • Praskaton
    1.8k

    Zvao bi njega Dalic taman ovaj ne zaigrao minute al da kaze da je spreman.
    Kod Dalica postoje ljudi koji su svojim zaslugama osigurali poziv dokle god oni žele.

    Tako da povratak Perisica u hajduk nema previse veze s tim
  • jedan u nizu
    5.7k

    da ne odigra ništa nisam siguran da bi a Dalić zvao.
    Dalić je, kao i naš trener, jedan populist i dosta osluškuje mišljenje javnosti.
    A sigurno bi pola javnosti bilo protiv njegovo nastupa ako on nema nijednu minutu. Bilo bi tu svačega kod objavljivanja popisa.
  • Praskaton
    1.8k

    Dobro si rekao Dalic je kao i naš trener.Jednako mu senatori imaju utjecaj kao i kod nas.Modric,Vida i ekipa sigurno ne zeli na euro bez jednog od njih u kakvoj god formi bio.
    Uostalom deficitarna pozicija.Vjerujem da ce Perisic zaobic gostovanja na uzasnim travnjacima tipa Kranjča,Drosina..
    Hoce li to bit dovoljno da ostane čitav ne znam bas.Ovo pokazivanje misica od njegove strane bi ga moglo koštat.Sve je ovo prerano,pogotovo ako protivnici ne budu imali respekt prema njemu u duel igri.
  • Paggini
    5.7k
    Dobro si rekao Dalic je kao i naš trener.Jednako mu senatori imaju utjecaj kao i kod nas.Praskaton

    To je istina, samo što su Dalića senatori iščupali tko zna koliko puta i na kraju opravdali njegovo povjerenje. Kod nas će se crta moći podvući na kraju sezone s našim senatorima.
  • Iskrenjak
    93

    Tako je, ja sam vidio najmanje tri situacije:
    - duel sa Riletom di je nakon dva koraka probao pa naočigled stao (doduše drugi puta je prošao Rileta na nabac)
    - Petko koji mu je podvalio loptu da se odbije u aut (baš sam danas vidio slike gdje je očito kako nespretno završava pokrete u neprirodnim položajima)
    - mislim Sučić u kontranapadu kad se Perišić dva puta doslovce odbio od njega i nije mu mogao ni prići lopti, ovaj je ladno odigrao u sredinu nakon tih "duela"

    Al to nije niš čudno, svi koji smo prošli išta slično znamo koliko je teško i kakav je to strah. Pogotovo ako još malo osjećaš.
  • Brusa
    656
    Moram se osvrnuti na Perišića.

    Čovjek očigledno koristi Hajduk kao sredstvo za odlazak na EURO. Nebi on u Tottenhamu mogao reći da ulazi u igru u ovom trenutku. Nebi to mogao niti u jednom Interu, Niti Gdansku ili Sheriffu iz Tiraspola.
    jedan u nizu

    Točno tako.
    Meni prema svemu izgleda izgleda da je nespreman i da je požurio jer silom hoće na euro.
    I zato će se ozlijediti i prije eura.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Hahaha tek sam sad vidio ovu patetičnu izjavu jakobušića sa suznim očima ispred devastiranog sjevera poljuda.

    Vrištanje od smjeha...

    Kakav odvratni gnjus, podlo je kuhao frku, nije birao sredstva i dobrim djelom je zakuhao sva sranja koja su se jučer dogodila. Zna u kakvoj zapaljivoj sredini djeluje, konstantno dolijeva ulje na vatru... pa sad gutaj sva sranja koja si skuhao.
  • Noel
    4k

    Ta hajduk tv i ti svi videi kao taj današnji pa onaj sa sucima i sve to izgleda doslovno kao GITAK TV ili Top lista nadrealista. Ustvari cijeli klub tako izgleda. Cirkus.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.