• DZGIS
    945
    Pred sam Uskrs igramo protiv malog Jude koji je izdao dinamo.
    Ništa nije slučajno.
    NORTE

    Jedan od jačih postova otkad sam na Zoni hahahahahahaha
  • NORTE
    9k
    Svaki navijač dinama koji će u nedjelju navijati za pobjedu Hajduka u Rijeci je slučaj za promatranje!
  • Mr Anderson
    5.3k
    Nakon ovog jučer, mislim da će ih Rijeka otresti s lakoćom. Ne znam jeli mogu kiksati negdje do utakmice s nama.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Svaki navijač dinama koji će u nedjelju navijati za pobjedu Hajduka u Rijeci je slučaj za promatranje!NORTE

    Zašto? Ja osobno ću navijati za X, a sigurno će neki priželjkivati poraz Rijeke. Zanimaju me samo interesi Dinama i što je najbolje za nas, boli me ona stvara i za tovare i Rijeku.
  • Bosskovitz
    7.3k
    Samo da se malo dotaknem Hajduka: ovo je bilo neminovno. Iz dva razloga:

    • - Kao prvo, ovo se kuhalo cijelu sezonu. Uprava im je išla na all-in ove sezone, dovukli su jaka imena poput Brekala, igrače kakve nikada više neće moći dovesti poput Perišića, a onda su još i dobro ušli u sezonu i bili prvi na polusezoni. Mediji su ih tetošili, sa svim strana se gurao narativ kako Hajduk ove godine definitivno osvaja (naše igre samo su pomagale tom narativu) i kada više od pola godine gotovo pa brainwashaš ekipu - ovakvi šamari bole kao Cro Copovi high kickovi.
    • - Kao drugo, godinama su cvilili da su im za njihove loše rezultate krivi Mamić i Marković, pa je prvo otišao jedan, pa drugi, a rezultati su ostali isti. Pa su cmoljili da se mora uvesti VAR, uveo se var - a rezultati su opet bili isti. Ove godine su počeli napadati suce kad im je krenulo loše, to im se obilo o glavu jer smo dobili strane suce - a rezultati su opet isti. Ovo jučer je bila kulminacija frustracija, trenutak u kojem su shvatili da za njihove rezultate nisu krivi ni Mamići, ni HNS, ni suci, ni mi, ni politika, ni UEFA - krivi su sami. Dugoročno, to bi im trebalo otvoriti oči i pomoći im, ali sumnjam da će se to dogoditi.

    Ako krenu opet ispočetka, to će biti njihov kraj što se tiče sportske važnosti.
  • reziser
    6.2k
    trenutak u kojem su shvatili da za njihove rezultateBosskovitz

    mislim da oni i dalje nisu shvatili, niti neće.....
  • Bosskovitz
    7.3k


    Neće nitko "navijati za Hajduk" nego će se nadati rezultatu koji je najpovoljniji za Dinamo. Ako Dinamu odgovara pobjeda Hajduka nad Rijekom ili njihov x, onda se nadam da će se to dogoditi. Jebe mi se za njih, Dinamo mi je bitan.
  • NORTE
    9k
    Kakav debi za Perišića!
    Hype potrošen na novo luzerstvo.
    Na Poljudu ispao od najvećeg rivala.
    Unaprijed planirani ulet navijača završio neredima pa o Periji rijetko tko priča.

    Dupli podbačaj za novu porciju kompleksa od dinama.

    A sad im slijedi doček na Rujevici kod jake Rijeke, opet sa stranim sucima :smile:, a ovi izraubani ozljedama.
  • Sajla
    3.2k
    hajduk i njegovi "navijači" nisu ništa više od razmaženog derišta kojem lijeni roditelji iz politike i HNSa daju sve što poželi, bake i dede iz medija mu govore kako je najbolji, najljepši i najpametniji, učiteljica iz murje se pravi da niš ne vidi u strahu od politike, a onda nastupi slom i raspad kad se suoči sa stvarnim svijetom koji mu pokaže da je nitko i ništa.
    privilegirani, umišljeni, bahati bez pokrića. godinama hranjeni mržnjom i to je moralo eksplodirati u lice onima koji su to provodili u djelo. i znate kaj? nije dosta!
    ali ovo nije kraj. još nisam čuo da neki razmaženi balavac preko noći postane normalan, neće ni oni. samo se nadam da će ostati na pendrecima i zapaljenim kontejnerima. kad u ZG imaš majmuna koji ide provaliti na Maksimir dok njegovi dole divljaju, bojim se pomisliti kaj se sve može dogoditi kad krene kolektivno ludilo. vrijeme je za drastične mjere.
  • rioda
    2.2k
    Jučer sam ionako podugačkom nizu strašno mi iritantnih igrača Hajduka dodao i Moufija. Uz ponašanje na terenu, još cijelu utakmicu ima donji dio dresa navučen skroz gore, jednostavno iritantno.
  • dinamo u srcu
    1.2k
    Jučerašnji komentator je katastrofa, nema tu ni malo objektivnosti. Prvo je divljao na ulazak Perišića kao da igra reprezentacija.

    Vrhunac mi je bilo kad je negdje u 85 minuti situaciju gdje KTC ili Gabriel izbija loptu, komentirao očistio je crni.

    Svi u kafiću su komentirali da je stvarno to sramota.
  • NitkoBitan
    11.8k
    Vrhunac mi je bilo kad je negdje u 85 minuti situaciju gdje KTC ili Gabriel izbija loptu, komentirajući očistio je crni.

    Svi u kafiću su komentirali da je stvarno to sramota.
    dinamo u srcu

    Ma vise puta je tijekom utakmice rekao nasim igracima da su crni, ocigledno zbog dresova a ne boje koze.
  • dzgkt
    141
    Rekao bih da je tu mislio na boju dresa, a ne boju kože igrača. Više puta je za naše rekao crni jer smo igrali u tim dresovima.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Jučer sam ionako podugačkom nizu strašno mi iritantnih igrača Hajduka dodao i Moufijarioda

    Hoxha jučer zaslužio duplu dnevnicu, jer je u sučevoj nadoknadi isporučio lakat iritantnom Moufiju, koji je cijelu tekmu glumio suca i delegata a najmanje je bio igrač.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Što se tiče Perišića, kad se skroz oporavi i ako ostane, biti će im brutalno pojačanje. Jučer je ovakav kakav je dva puta s lakoćom prošao kraj Ristovskog. Možda je i do Rileta koji je daleko od svojih najboljih izdanja. Dobra odluka je bila mijenjati ga i staviti Gabriela, kraj njega nije prolazio.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.