• Jurki
    8.5k
    Kak ono ide...
    Šalove u ruke, zapjevajmo svi.. pusite nam kurac glupi tovari
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Pred kraj je domacinski malo dao, ali nista posebno. Rutinski je odradio utakmicu.
    Bulat ne donosi nista ulaskom, jednostavno igrac manje. Ova igra s jednim krilom nakon ulaska Hoxhe teski debilizam. Roga je bilo lijepo vidjet opet. Kad je RPG presao na desno Perisicu nije palo na pamet probat prodirat, Risto je pao i pocelo je curit i ranije, a sudac se dobrih par prekida pravio mutav na zamjene.
    Sucic raste i uzitak ga je pratit.
    Sad treba uraganski na Istru.. Cestitke Jakiru i ekipi, pokazali muda kad se lomi.
  • Tom vg
    963
    vjerojatno? Mislis sigurno
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Da. Ima nas koji smo tu upozoravali da je ovo trebalo bit rješeno u prvom djelu jer će se ovi presložit na poluvremenu.Captain America

    Ma hvala Bogu pa je sve dobro prošlo.

    Ali ovo ubacivanje Marka nisam loptu taknuo Bulata, Boška ne znam još isprano hodat Šutala i onda ih ovog balkonski ograničenog i mentalno ograničenog aljbanjca, i povučeš se, a ovi sve karte u napad, izbacili jedinog opasnog večeras(mađara i relativno Brekala) i imaju neiskusnog Prpića i Hrgovića(izmjenjen kasnije) i umjesto da imaš istu postavku ko u prvom i da ih samelješ jer su ti se maximalno otvorili, on napravio "Special One" sataraš, al kažem, hvala dragom Bogu pa je sve dobro prošlo i završilo.
  • veselko tenžera
    1.2k
    Braćo pozdrav s Tita, mile scene trenutno :smile:
  • flexXy
    1.9k
    Dosli pozdravit skupinu koja oh je izdominirala 2 puta za redom
  • Krizy
    35.5k
    Kaže prijatelj da se ori:
    "Je..mo vam majku komunističkuuuu" i "pušite k"
  • Mathiasovi Chageri
    1.8k
    Kako god sezona završila, Jakiru treba biti uručen otkaz doslovno iste sekunde kad sudac protiv Rudeša odsvira kraj utakmice u zadnjem kolu. Ovo drugo poluvrijeme danas je za zatvor. Ti u utakmici u kojoj si trebao voditi 4:0 na poluvremenu, braniš cijelo drugo poluvrijeme u svojoj polovici i onda uvodiš dodatnog stopera jer se bojiš igrača koji je strgao prednje križne i ovo su mu prve minute par tjedana prerano. Sramotno. Teški klaun, ziheraš i blefer. Nek povede sa sobom i ovu albansku raketu.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Kakvih tu ima mikimausa, nogometnih analfabeta, to je prestrašno. Daj pratite golf, a ne nogomet. Jel trener kriv što nismo zabili 5 mrtvaca u prvom poluvremenu. Šta ste mislili da ćemo se igrat s Hajdukom 90 minuta na Poljudu? Znači, nema zasluga za prvo poluvrijeme, ali je kriv što se Hajduk digao drugo poluvrijeme.
  • Mihaljević
    8k
    GKQ1bioW4AALA7W?format=jpg&name=900x900
    Rile i stvari iz njegovog džepa.
  • Time
    528
    Decki koji su dole sretno nazad
  • markoli
    1.6k
    Losers gonna lose. Luzerski mentalitet, luzerski klub.

    Prvo poluvrijeme top, ne razumijem taktičko povlačenje u drugom. Umjesto da utrpamo drugog i i riješio stvar, mi u defanzivu.

    Kako god - Bravo Dinamo!!
  • reziser
    6.2k
    Torcida napala Boyse,koji naslov... Buahahaha
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.