• Mr Anderson
    5.3k
    Uvjerenje sam da se trazi novi trener i da Jakir nece ostati sljedecu sezonu makar osvojio duplu krunu.jedan u nizu

    Ako osvoji duplu krunu, jasno je da će krenuti i u sljedeću sezonu kao prvi trener, nemoj se zavaravati.
  • marcio amoroso
    32k
    1. Ispadanje od Sparte nakon dva gola prednosti u ZG.
    2. Sramotan nastup u grupi KL.
    3. Inzistiranje na Živkoviću kojemu je sjebao razvoj.
    4. Inzistiranje na Hoxhi koji ni u snu nije pojačanje.
    5. Blamaža od Paoka.
    6. Mučenje u prvenstvu.
    7. Nedostatak ideje u igri.
    8. Samo Petar Sučić je pod njim napredovao, skoro svi ostali su nazadovali.


    Njemu u prilog ide jedino to što je imao dosta ozljeda, (možda i njegovom zaslugom, sjetimo se Petka) i to što je imao dosta više utakmica od konkurencije.

    Svojim kukavičlukom nam je izbio direktno bar 7 milijuna iz džepa (Sparta i Paok).

    Po meni je taj čovjek zalutao u Dinamo i nema šta tražiti u klubu. Osvajanje prvenstva, pa i kupa neće promijeniti moje mišljenje.
  • The Undertaker
    4k
    Slažem se. Bio sam za to da mu se da vremena, pripreme i nove igrače, to je dobio a nekog napretka nema. Mišljenja sam da bi isto igrali i da nemamo trenera. Mi bi trebali već nazirati konture ekipe koja bi trebala biti konkurentna u LP/EL a mučimo se sa svima u HNLu. Novi trener se već treba znati i sa njim dogovarati profil igrača i igre koju trebamo. Jakir neka završi sezonu, lijepo se pozdravimo i svatko svojim putem.
  • Jaro
    5.4k
    Kao što je rekao prije tekme, on je svoje napravio, sad su oni na zadatkuMihaljević

    Pa kaj je napravio? Goricu od Dinama. 3 najkukavickije postave igre protiv Hajduka koje ja pamtim.
  • quizzy86
    38
    a mozda nas on iznenadi i sam ode na kraju sezone..
    a da prvi april je prosao :(
  • Sajla
    3.2k
    Na njemu je da pokaže u idućih 9 utakmica da je zaslužio voditi klub i iduće sezone osvajanjem naslova.Captain America

    to bi bilo točno da je došao prije 15 dana, ali SJ je već vodio Dinamo u 39 utakmica i imao puno prilika za dokazivanje. osvajanje naslova nije pokazatelj toga zaslužuje li netko voditi Dinamo, nego kako mu momčad izgleda. naslov je posljedica, isto kao što je podrška Jakiru posljedica toga da podržavamo Dinamo pa se to prelijeva i na njega. ali ja ne vidim iz prethodnih 39 utakmica da klub i igrači pod njime mogu napredovati. i žao mi je zbog toga. dok je na klupi navijat ću za njega isto kao što navijam za Kulenovića ili Hoxhu kad su na terenu, ali ne mislim zbog toga da su dobra opcija za prvu momčad Dinama.

    uzmi dvostruku titulu, Jakire, ali onda to unovči negdje drugdje i prihvati drugi angažman, nadam se da ćeš imati ponuda.
  • bongo
    628
    Po meni je taj čovjek zalutao u Dinamo i nema šta tražiti u klubu. Osvajanje prvenstva, pa i kupa neće promijeniti moje mišljenje.marcio amoroso

    Slažem se, osvajanje duple krune mu može samo biti olakotna okolnost da ga se ne upamti kao totalno nesposobnog trenera u Dinamovoj povijesti. Vjerojatno će i njemu značiti u životopisu za novi angažman.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.4k
    Mi smo tu di jesmo, odnijeli smo veliku pobjedu ove godine Dinamovim Proljećem i sve pozitivno što će se dogoditi do kraja sezone je bonus. Trenutno imamo trenera i igrače kakve imamo i sigurno nas čekaju velike promjene koje kreću za koji mjesec ali što sada možemo? Odlučio sam stati sa hejtanjem jer nitko nema ništa od toga osim što širim negativnu energiju. Špikića i Arbera osobno ne mogu kao igrače smisliti ali ću navijati danas iz sveg srca da ga jedan ili drugi zabije.

    Stvorio se problem na zoni a to je da imamo dva tabora, jedan je team jakir i njegove rakete a drugi šimićevi igrači odnosno pojačanja. Pretjerano pljuvanje ili hvalisanje istih stvara nerealnu sliku i netrpeljivost među kolegama i osobno mi je žao jer sam sudjelovao u istome. Ajmo svi skupa do kraja sezone stisnuti zube i dati maksimalno od sebe što možemo a to je podrška posjetom kad igra Dinamo.

    Da li ću i dalje htjeti da na kraju sezone Jakir, Arber, Špika i pola ekipe koji realno nisu razina Dinama odu bez obzira na titule i golove/asistencije? apsolutno hoću a do tada ajmo team raketa jebem vam pleme poginite ovih 10 tekmi još.
  • Sibirski plavac
    1.2k
    Uvjerenje sam da se trazi novi trener i da Jakir nece ostati sljedecu sezonujedan u nizu

    Dio teksta sportkluba napisanog nakon debakla u Solunu: "Nema nikakve dvojbe da Zajec i njegovi najbliži suradnici traže novog trenera, ali traže i idealan tajming kada će Profesoru prestati mandat na katedri u Maksimirskoj 128."

    Koliko je ovo istinito vrijeme će pokazati...
  • emilperska
    3k
    Ne vjerujem da i dalje ima ljudi kaj ga brane..
    Da pobjedi Hajduk pet puta zaredom na maršalki i paralelno pokaže kurac torcidi, to bi bio ekvivalent iskupljenja za sva sranja šta nam je napravio svojim turbofolk nogometom za velež i zrinjski ove sezone.
    Balkani, Loksa 2x, Rudeš (sviraj kraj!), Loksa x2, fake Varteks, Osijek 2x, Hajduk 2x, Viktoria 2x, Sparta, PAOK..

    Samo tome što je bio miljenik domaćice, udbaške strukture i međugorja može zahvalit što je preživio do zime, a onda tome što se našao u praznom prostoru prije, tijekom i nakon izbora gdje očito i bivša i sadašnja vlast nakon potpisa Bjelice za Union, a Jovičevića (navodno) za Arape, nisu znali koga od domaćih dovest, a za stranca je prekasno..

    Vrijeđao sam ga tu na forumu među prvima jer su mi se skupljale frustracije od tog turbofolk nogometa i tih opravdanja koje može imat kao trener Veleža, a ne Dinama..

    Želim mu da uspješno završi sezonu (kup ili prvenstvo, pali su mi kriteriji) i da se onda rastanemo u miru.
    Njemu će u CV-u ostat da je bio trener Dinama, osvojio trofej i nek ide dalje prema Arabiji, Emiratima, Austriji ili gdje već želi, a mi moramo naći dugoročno rješenje na klupi koje neće se derat "sviraj kraj" protiv Rudeša ili pri 0:0 protiv istog na Kranjči uvodit Kulena jer se usrao otkaza i 20 likova iznad njega na tribini..

    Nemojte da vas ova usrksna pobjeda zamaže. Jučer sam išao gledat statistiku svih 5 dvoboja s Hajdukom ove sezone. Ovo je bila i statistički naša najgora utakmica, vratilo nam se za onaj poraz u srpnju i listopadu kada su realno obje utakmice trebale završiti barem X-om.
    Da li će to proći danas, ne znam. Olakotna okolnost mu je što su titoisti u većem kurcu nego mi i više im gori. Mi se nećemo raspast ako izgubimo danas, oni hoće..
  • Zagi
    4.9k
    Ajmo mi osvojit ovo kaj je ostalo za ubrat pa na kraju sezone kud koji ...
  • Noel
    4k
    Čovjek koji dobiva porcije u Europi od Sparte,Paoka ,Plzena i Balkanija nema kaj tražit sljedeće sezone u Dinamu. Možda da u onom Dinamu prije 10ak godina u ovom post Bjeličninom Dinamovom dobu NE. Jednostavno. Sreću mu treba zaželjet u nastavku karijere ,za Dinamo jednostavno nije.
  • striko
    1.1k
    i Lokosi na otvaranju proljetne sezone i "odličnih" priprema. Ako je to preživio bojim se da ćemo morati gume palit da ga izbacimo iz kluba.
  • Mlađi referent
    10.4k
    Mi imamo situaciju da nam nedorasli trener za dinamo vodi nedoraslu momčad za dinamo. I zato imamo ovaj kaos.

    Vjerujem ako do sad nije popušio otkaz, da su šanse u promilima da ga dobije u slučaju titule ili dvostruke krune. Reći će se da je vodio deficitarnu momčad u turbulentnoj sezoni te da će sad imat priliku nakon zdravog roka i u zdravoj sredini složit ekipu.

    Jer na kraju krajeva, mi nemamo krila, Hoxhu i Takura počinjem gledat kao Menala i Marina, nema tu nikakve klase, a di klase za dinamo (prema Takuru sam možda malo grub, on bi još mogao uz dizanje forme bit koristan ovdje, ali ovo zadnja 3 mjeseca je kritično). Lijevog beka nemamo, Ogiwara je stalno ozljeđen, krpamo to s mladim stoperom. Stoperska situacija je blago rečeno loša, izvukli su ju Max i KTC. Uz titulu, ovo će mu biti karta spasa.
  • Noel
    4k

    Krivo. Titula niti kup neće spasit njegovu poziciju. Iz jednog jedinog razloga. Dinamo može nać trenera za HNL na svakom koraku. Dinamu treba trener za Europu a Jakirović to nije.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.