• San Lorenzo
    11.7k
    Sumnjičav sam jer ne znam u kakvom smo stanju i zato jer nismo dali otkaz Jakiru, a minimalno 3 puta smo realno mogli, možda i trebali.

    Ne kažem da nam slijedi propast, mi prodamo petka i baturinu i evo ti cijela jedna sezona.

    Ali koga ćemo dovesti? Moramo još riješiti i pitanje sd i trenera, a i momčad treba pojačanja, to je očito
    Purger

    Nije dobio otkaz jer bi nam to bio treći smjenjeni trener u manje od godinu dana, na odštete za prethodna dva se stuklo preko 2 milijuna eura, osim toga tadašnja uprava u svoj svojoj genijalnosti nije imala pojma koga dovesti ako ovoga smjeni.

    Koga ćemo dovesti, tvrdim da ova ekipa uopće nije toliko loša koliko se stalno prezentira, obrana je rješena, imaš Stojkovića koji se vraća za krilo, imaš Roga i Kačavendu za sredinu, a ako Petković ode...Francuska nije daleko, naći će se neki grmalj.
  • Paggini
    7.1k
    Oni su za svoje standarde imali odlične 3 godine i digli klub na svim razinama, mi nismoPurger

    Oni su dosegli svoj vrhunac, mi smo dodirnuli svoje dno. Oni će u najboljem slucaju ostati gdje jesu, mi ćemo se sigurno dignuti.
  • Jurki
    8.7k
    Oni su za svoje standarde imali odlične 3 godine i digli klub na svim razinama, mi nismoPurger

    Nist oni nisu digli klub jer evo ide 19ta godina fritula. A s obzirom kak znamo koje su im nerealne ambicije to je za njih katastrofa.
    Ulupali su u kadar puno para a za nist. Za drugo ili trece mjesto se dobije drvena kurcina a ne trofej.
    Ovo je njihov standardni prosjek u ligi 10 plus minus 10 posto.
    Nema tu perspektive jer samo Europa bilda cijene igraca i ona je izlog.
  • SjevernaStrana
    770
    Potrošilo se ovdje nekoliko stranica, a i dalje očito ne shvaćaš: Nebitno je završi li Hajduk kao drugi, peti, sedmi, uvjerljivo treći... Ulupao si u momčad xy milijuna eura koje nemaš (da ti prevedem: tuđih) i nisi se milimetra približio tome da ih vratiš... Europu ne igraš te osim izostanka tog dijela prihoda posljedično ne možeš ni igrača prodati za veće novce... Zar misliš da će se danas-sutra klubovi otimati za Pukštasa ili Sigura i nuditi neke basnoslovne cifre još kad čuju da su u problemu i nemaju love? Biti će daj što daš...
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Kada uspoređujete Hajduk i Dinamo onda uračunajte da je ovo nama kritična prijelazna sezona u kojoj smo prodali 70 posto nositelja igre i gradimo nešto novo a Hajduku je ovo TA sezona zbog koje već 3-4 godine grade ekipu i ovo bi trebao biti taj njihov vrhunac kada uzimaju titulu.
  • deda
    28k
    100% si dobro rekao. Njima je ovo trebao biti vrhunac i nisu uspjeli. Ja se sad kladim u što god hoćete da će oni iduće sezone biti slabiji.
  • Purger
    360


    Ovdje je ključno pitanje hoće li izborit Europu iduće sezone , ako da konf ili europa ligu, a ako ne, koliko će dobit za sigura i pukštasa

    Ako im novac koji od svega gore navedenog ne bude dovoljan da pokriju dugove (u smislu da više doslovno nemaju novca, ni centa da potroše), onda su u problemima.

    Ali ne vidim da će se dogodit, a i uostalom trebaju dovesti trenera nekog.

    Živi bili pa vidjeli I guess
  • Jurki
    8.7k
    Svatko ko misli sa jogurt radi dobar posao sa financijama i klubom.. nek prouci procvat i raspad Deportiva LaCoruna.
    Jednog uspjesnog kluba s pocetka stoljeca, ali isto tak građen na nerealnim temeljima.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Kad se spominje sta mi imamo od mladih onda ne treba zanemarit ni Perkovica, a svoju minutazu dobiva i Zivkovic. Stojkovic sigurno nije doveden da bude statist, a ni Vrbancica se ne ubacuje jer nam treba ginger da bi popunili paletu boja.
  • Paggini
    7.1k


    Plus Sucic, Bulat, Cavlina.. Lijepu budućnost imamo. Još ako se Kačavenda oporavi, ako upecamo Sotičeka....
  • Nino Bule
    11.5k
    Ja se sad kladim u što god hoćete da će oni iduće sezone biti slabijideda

    Pa morat ce krpat proracun prodajama sigura i pukstasa, oni tu ocekuju 15 mil zajedno, realnije je 10 sto ce im bit dovoljno da zatvore godinu samo su im to dva nosioca igre i zamjenit ce ih neki kalik i moufi sto je osjetan kvalitativni pad, da ne pricamo o novoj smjeni trenera, atmosferi itd. Naravno kvalitetan sportski moze slozit bomba ekipu da ode 5 provtimaca (npr rijeka ovo ljeto), ali to je manje vjerovatno.

    Također problem im je sto kad ovu dvojicu prodaju nemaju neke nove talente spremne, hrgovic i prpic su dobili neke minute ali pitanje je jesu li oni prvoligaski igraci a kamoli netko na kome se moze zaradit, hrgovic je ofanzivno dobar, tocnije ima stvarno izvrstan centarsut, pogotovo u trku, ali defanzivno je u juniorskom nogometu bio rupa i jako mora napredovat da bi uopce igrao pored jednog dialla. Prpica smo vidili jucer, ista prica, s loptom u nogama talentiran igrac, al zato na nasih 5 ulazaka u 16m on je imao 4 nesigurne reakcije, jos im capan ima neke minute u širokom al od ljudi tamo cujem da nije neka sreća, meni se ni ko junior nije sviđao, nista bolji od naseg lukanica ali je razvikan jer je bio kapetan tih finalista lp hajduka.
  • Praskaton
    1.8k

    Mislim da nama tek slijedi građenje necega novog.
    U puno nositelja igre ne mozemo bit sigurni da ostaju(Petko,Rile,Misic,Baturina,Aki,Teo,Peric)

    Neki ce se umirovit,neki jednostavno nisu za glavne uloge a neki ce potrazit nove izazove.
    Imamo i puno igraca kojo kvalitetom nisu za prvih 11 Dinama i dio njih bi trebalo probat transferirat(Sutalo,Spikic,Hoxha,Halilovic)

    Takoder puno je i onih za koje ne znamo koje su im mogucnosti(Ogiwara,Bulat,Rog,Kacavenda,Brodic,Kaneko)
    Od mladih igraca smo zapravo samo promovirali Perkovica i Sucica kao sigurne u nekom sirom rosteru europskog Dinama.

    S druge strane tovare ocekuje jednak ako ne i tezi rebuilding s obzirom da im je ekipa starija i vjerovatno ce morat prodavat jedine mlade potentne igrace Sigura i Pukstasa.
    Upitna motivacija Livaje,nesigurna zdravstvena situacija Perisica.Hrpa poluigraca kao Trajkovski,Dajaku,Odjidja,Mikanovic.

    Svejedno ne vjerujem da ce oni dozivit nekakav ozbiljan pad.Navikli su na razocaranja.Istina ove godine boli vise nego ikad al opet im ostaje nekakav zalog za nadanja i gradnju bolje momcadi(Zaper,Sarlija,Uremovic,Melnjak)
  • Purger
    360
    U svakom slučaju, za oba kluba će ovaj ljetni prijelazni rok bit izuzetno bitan.

    Tu ne smijemo ponoviti nešto poput onog prijelaznog roka na ljeto 2023.
  • Markelo
    2.5k
    Oni su bili u strahu da Dinamo uzme titulu, ode u ligu prvaka i dobije 30+ milja eura. Ne bude li to tako, neće oni ostat baš zacementirani iza nas kako se piše makar Lukša dijelio zemlju po Dalmaciji ne bi li pokrio plaće igrača

    U konačnici, Rijeka je bez para složila ekipu koja nam je ravnopravna u borbi za titulu. Tovari možda dovedu štajaznam Čabraju iz lokomotive dogodine i ovaj složi miks mladih i iskusnih igrača i krene im dobro.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.