• The Undertaker
    4.1k
    Što im preostaje, što je alternativa?
  • The Undertaker
    4.1k
    Ja pišem jedno ti drugo. Ako je nespreman za HNL nogomet ili ne želi igrati onda je to druga stvar. Što je onda dolazio?
  • SjevernaStrana
    773
    U ovo napisano par postova iznad ne vjeruje ni sam Jakobušić kao ni dobar dio njihovih navijača koliko god nerealni bili... Ono što je Jakobušić napravio može svatko: ulupat tuđe novce u ekipu i ne napraviti ništa... Rubrika "Prihodi od članarina" u financijskom izvješću je prazna... Izvući se može prodajom mladih igrača ako se oni zovu Joško Gvardiol, Dani Olmo i Josip Šutalo... Mladi igrači zadnjih godina koji su upali u ekipu i igrali uglavnom je to bilo zbog izostanaka i ozljeda, a ne plansko razvijanje i pripremanje istih za transfer... Sa sportske strane nakon dugo vremena biti drugi i osvojiti kup svakako je dobar posao, ali ulupati tolike novce koje ćeš kad-tad morati vratiti, a ne osvojiti titulu i još gore ne igrati Europu čiji prihodi bi ti značajno olakšali život nikako nije dobar posao...
  • Deleted User
    0
    56 mil eura s posuđenim igračima ili samo svojim ? kako je podigao klub ? u PR segmentu ? ok, priznajem mu da je PR na razini ace prijović ali koju je vrijednost stvorio molim te ? koliko je meni poznato 3 godine zaredom financijski minus, ova 99% također minus. što se proizvelo, od čega će se sutra živjeti, gdje je europa koju dinamo igra svake godine ? generalno se slažem da su bolji nego prije 4-5 godina npr. ali da je dinamo na razini od prije 4-5 godina NOB klub bi bio -15 bodova iza nas. po meni samo se o tom radi....
  • Jurki
    8.8k
    Što je onda dolazio?The Undertaker

    Dosel je da ispuni obecano. I malo na oporavak. Ljepse mu se oporavljati doma nego u usranom Londonu. On bu gledal da cim prije ode da jos zgrne koji euro.
    Da nogometas dođe da pomogne klubu bez obzira o kome se radi.. dolazi sa 32-33 godine.. ostalo je sviranje kurcu.
  • Paggini
    7.1k


    Pa alternativa je slagati zdravu momcad bez stvaranja Boga unutar momcadi.
  • The Undertaker
    4.1k
    Njihov minus nije realan jer im se članarine ne vode kao prihod već kao pozajmica. Inače im je bilanca prilično uravnotežena sve do prošle godine (ovu sezonu) kada su svjesno išli na rizik. Ako su pametni a mislim da jesu, sigurno su osigurali padobran u slučaju neuspjeha. Njima je za financije bitnije igranje u Europi nego titula iako je i to djelomice povezano (lakši put).
  • Purger
    360
    56 mil eura s posuđenim igračima ili samo svojimandrija91

    Mislim da je vrijednost puno puno veća od 2019/20 čak i ako makneš sve posudbe
    koliko je meni poznato 3 godine zaredom financijski minus, ova 99% također minusandrija91

    Točno, ali nije se još knjižio transfer Vuškovića, a i iz to akademija je proizvela Pukštasa i Sigura kojeg mogu prodati za ozbiljne novce ako ne izbore sad Europu.
    Mali Hrgović isto sad izgleda kao ozbiljna mlada nada.

    Akademiju je dosta poboljšao, stvaraju igrače koji su osvojili Ligu Prvaka za mlade i već su jednog prodali za €11mil.
    gdje je europa koju dinamo igra svake godine ?andrija91

    Pa gle ako Perišić ostane i iduću sezonu, mogli bi zaigrati Europu, ali čak i ako ne, mi govorimo o klubu koji je u skoro 30 godina ostvario 3 boda u europskim natjecanjima.

    Ali čak i uz to, hajduk je dobio vitoriu guimaraes koji je ozbiljan europski klub, a izgubiti od PAOKa i Villarreala nije nikakva sramota.

    Digao je klub na terenu i izvan njega.
  • The Undertaker
    4.1k
    Mislim da debelo potcjenjujete Lukšu. On se još uvijek uči u nogometu ali uči brzo. Najveće pojačanje za Hajduk bi bilo da ostane još 4 godine ali mislim da neće.
  • Jurki
    8.8k
    Njihov minus nije realan jer im se članarine ne vode kao prihod već kao pozajmicaThe Undertaker

    Tocno imaju 100 tisuca clanova ali trebas uzeti u obzir kolko jedan nogometni klub ima troskova oko 1 clana. Štampanje iskaznice, postarina, poklon.. besplatne karte. Dinamo po clanu ako zaradi 5 eura cistog je plafon.
    Svi vide prihod a troskove nitko.
  • The Undertaker
    4.1k
    Mislim da je trošak 2022. bio oko 500.000 kn. Otprilike 1/5 prihoda od članarina. Ne drži me za riječ jer vadim iz glave.
  • Captain America
    14k
    Ja ne mislim da su oni u toliko lošoj situaciji. Pukštasa uvijek mogu prodati za 10ak milijuna (makar u MLS), za Sigura mogu dobiti 5 milijuna, za psihopata sahitija 3 i pokrili su se. Ako tamo ima imalo pameti, dat će najtalentiranijim mladim igračima priliku do kraja sezone. Buljan, Prpić, Hrgović, Skoko i Brajković su talenti o kojima se dosta pisalo (nisam ih gledo osim Prpića jučer) i tu vjerojatno ima materijala za prvu momčad. I dalje imaju Uremovića, Šarliju, Žapera, Melnjaka, Krovinovića i livaju koji su garancija kvalitete. Par posudbi, pokoji free agent, novi trener i opet bi mogli biti opasni.

    Veliko pitanje je što će biti s nama i odlascima Brune i Batija. Mi još nismo našli nasljednike Šutala i Ivanušeca, a vrlo izvjesno je da ostajemo bez još 2 igračine. Mišković će isto gledati kako zaraditi na ljeto.

    Ako mi ne odradimo prijelazni rok na razini ljeta 2018., lako moguće da nas opet čeka ovakva sezona. Kad vidim ko je doveo RPGa, ipak mirnije spavam po pitanju SD i optimist sam da bi se mogli značajno pojačati.
  • Purger
    360
    Ovaj forum najavljuje Hajdukovu propast na ljeto već cijelu sezonu (ne svi ali definitivno većina), a zapravo je veća šansa da nama slijedi veća "propast" od njih , jer je očito da će nam otići Bruno i baturina na ljeto, a još uvijek ne znamo koliko je loša financijska situacija u klubu , pogotovo ako ne osvojimo titulu
  • Jurki
    8.8k
    Mislim da je trošak 2022. bio oko 500.000 kn. Otprilike 1/5 prihoda od članarina. Ne drži me za riječ jer vadim iz glave.The Undertaker

    Boysi su uclanili oko 7 tisuca ljudi lani a lani je bilo 30ak tisuca clanova.. znaci da smo 2022 imali oko 25 tisuca.. to je po clanu 20 kuna troska kaj je nemoguce jer je samo postarina prek 15 kuna.. plus poklon za uclanjenje i rođendan..iskaznica itd.
    Ko je upuceniji nek veli ak zna kolki su troskovi kluba po clanu (besplatne karte da izuzmemo iz te matematike).
  • The Undertaker
    4.1k
    U njihovom revidiranom financijskom izvješću postoji detaljan obračun. Mislim da se isto može naći i u izvještaju udruge Naš Hajduk. Pišem sa mobitela pa mi nije zgodno sad tražiti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.