• serbus
    3.5k
    Sportski pozdrav judama u bilom dresu ... :cry:
  • Mrvica
    3.2k
    I moram nadodat za večerašnje navijanje, moj grijeh je bilo ne spomenit! Svaka čast Boysima, još jedna škola navijanja.. AVANGARDA!! :strong:
  • ShanKu
    343
    2 želje su mi ispunjene, hvala vam svima i sretan vam Uskrs, provedite ga lijepo! :pray:
  • Hrc-Vg
    199
    Brijem da je Posušje više Bilo, da ga jebeš…
  • Brusa
    667
    Uffff hvala Nevi, Petku i Maxu. Čestitke svima na pobjedi. 3 boda su tu, to je najvažnije. BBB prejaki :strong:
  • sport
    2.3k
    RPG pravi igrač.
  • Krizy
    35.5k
    Pozdrav i ljubiteljima Brekala koji su mjesec i pol napadali mene i još par osoba koje ga nisu smatrale pojačanjem.
    Baš je na savršenom mjestu, simbioza godine.
  • San Lorenzo
    11.1k
    Pjevati visoke peći ikad, a pogotovo tri sata prije Uskrsa može samo nepovratno poremećena osoba, a takvih je bilo 90% večeras...zapravo ih se jedino i čulo kad je trebalo objesno urlati neukusne pjesmuljke.
  • NitkoBitan
    11.9k
    Pozdrav i ljubiteljima Brekala koji su mjesec i pol napadali mene i još par osoba koje ga nisu smatrale pojačanjem.Krizy

    Hahaha ja gledao njega u Fiorentini i rekao nis od njega dok me neki iznapadose...
  • Paggini
    6k
    Ovo nije bilo lijepo, nije bilo dominantno, ali je pokazalo jednu ključnu razliku koja je utkana u samo postojanje oba kluba, pa i grada.

    Od navijačkog pišanja na rivi, njihovog kmečanja i fabrikacije laži o pratnji policije, pa do navijanja koje se jedino čulo kad se navijalo protiv Dinama, pa na kraju svega do ove pobjede - sve je pokazalo jednu jedinu stvar.

    Hajdukovci, Torcida, cijeli Split su patološki luzeri. Jadnici. Slome se pod najmanjim pritiskom. Lažu, izmišljaju, izvrću, kreiraju svoje istine, vode borbe protiv izmišljenih zavjera i čak i te borbe gube. Lako je bilo biti titova igračka, dobivati naslove ba pladnju po dogovoru sa Zvezdom, lako je bilo kupovati prvenstva kod sudaca koja nisu platili. A šta ćemo sad? Sad ćemo, moji tovari, pokazati svima da ste ono što ste uvijek bili - potpuni luzeri.

    Dinamo je pobjednik. Boysi su pobjednici. To je najbitniji epitet koji se može vezati uz Dinamo. Loši smo, trenira nas Jakir, ali znao sam da ćemo pobijediti jer smo POBJEDNICI. U gradu gdje nas nema skoro ništa mi lupamo zastave na Svetog Duju, udarimo dimne bombe i pola sata himne na rivi. Jer smo pobjednici i uvijek smo bili. Vas tovara ima nasađenih 100 000 u Zagrebu, vrhunac navijačkih akcija vam je slikanje na Strossu s nekim bijednim transparentom.

    Bit ćemo prvaci, jer nam je to utkano u DNK. Bit ćemo prvaci, ne zato što nas vole suci, ne zato što smo pokupili sve najbolje igrače, nego zato što smo DINAMO.

    d8cswj38qod5wdfl.jpeg
  • Peškaman
    2.5k

    Iznenadio bi se ;)

    Pozdrav za Cibose i skandiranje "Dinamo" usred utakmice nakon sto spiker izjavljuje da je Dinamo poveo :)
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Igra po ovoj buri nije bila bajna sa nijedne strane ali je ekipa napokon pokazala muda i na mišiće dobila najvažniji derbi u zadnjih 15-20 godina i to usred Splita.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.