• Mali Zeus
    9.4k
    Proklet bio dan kad sam počeo pratiti nogomet.

    Imam grč u želucu od jutra.
  • Nino Bule
    11.3k
    Iako je lucic u losoj formi rekao bi da je kalinic na golu dobra vijest za nas, vrlo los nogom u igri, prva utakmica nakon dugo vremena pa ce vjerovatno bit jos nesiguriniji, ako im nema ni uremovica mora se igrat visoki pritisak na zadnju liniju i iskoristit kaliniceva napucavanja napamet.
  • ShanKu
    341
    Naučio do sada u nogometu, da ne treba podcijenjivat nijednog našeg ili suprotnog igrača, baš tad me iznenadi ili u ovom slučaju šokira...
    Primjer: rekao sam u nedjelju doma, da nisam optimističan protiv Egipta zbog vlašića u napadu.... tako da, nadam se da ne bude kalinić igrač utakmice... mora bit Baturina :cool:
  • NitkoBitan
    11.9k
    Bio sam na obiteljskom okupljanju i upalim mob, skicnem zonu i procitam neki upis koji spominje Jakira, nerjeseno i poraz i odmah se zbediram...

    Al kolko god da me ovi nasi (tocnije ovaj "nas") razocaraju toliko (pa i vise) me tovari oraspoloze haha. Cuj Kalinic na golu, kakva steta da nemamo nekog tko moze opucat izvan 16m jer toj trutini sve sa daljine ude u gol :lol:

    Nego danas sam bas isao na moreno kod svojih proslavit Usrks i mogu vam rec da je bila dosta velika guzva na Luckom tak da krenite na vrijeme (i prije vremena :wink: ) i naravno sretan put svima. Ako bude ikakvih problema (zna se na kaj mislim) vracamo im sa kamatama...
  • Teofil Kateran
    835
    Sad kad čujem Kalinić na golu samo se sjetim one toliko puta pogledane scene slobodnog udarca Marka Roga. Nadam se da će biti neki remake sutra :)
  • Mentalni Gimnastičar
    651
    Lovre sutra ili pukovnik ili pokojnik. Imao je on dobrih utakmica ali i onih katastrofalnih. Nadajmo se najboljem. :wink:
  • ShanKu
    341
    Brodića bi htjel vidit od prve minute danas. Ako ne, onda cijelo drugo poluvrijeme!
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Lovre je bolji golman od Lučića ali je Lučić bio ključ njihovog mirnog izlaska iz zadnje linije. Sada će biti dovoljno markirati Krovinovića i oni više neće imati rješenja za miran izlazak nego će biti primorani nabiti dugu na Livaju. Tu bi morao kraj Livaje biti jedan snažan igrač, nikako Bernauer. Perković je van forme i vjerojatno umoran od reprezentacije i tu bi trebalo gurnut Ogiwaru ako je zdrav.
  • Purgeri
    403
    Bit će dobro sve. Laku noć iz sunčanog Splita.

    IMG-8526.jpg
  • Lihtmašinac
    61
    Budući da je Jakir već par puta pokazao da cijeni PR i nastup u madijima, ne bi me čudilo da sutra ispočetka bude manje kalkuliranja i da je ova spika o "imamo još 9 utakmica, ako zglajzamo, nema beda" samo pila naopako. Mogao bi on nabrijati dečke da od prve minute krenu kao u drugoj tekmi protiv PAOK-a početkom drugog poluvremena.

    Ali problem mi se više čini u praćenju tijeka na terenu. Čak i da u prvih 45 zabijemo gol-dva, a ne primimo nijedan, Jakirović i njegov tim dosad i nisu baš dokazali da znaju uvijek ispravno čitati utakmice i spontano ih taktički prelamati pa ta prednost u golovima ne bi davala ama baš nikakvu sigurnost. Dinamo ovdje nije autsajder i to je problem za profine sposobnosti.

    Po kvaliteti kadra i prema trenutnom trenutku u kojem se momčadi nalaze, Dinamo bi ove dolje trebao pojesti za večeru s 2-3 razlike. Ali s Jakirom se nikad ne zna, pa me neka jedva iščupana pobjeda od 1-0 ili neko kvrgavo 1-1 uopće ne bi iznenadili.
  • Kaj je
    210
    Ne znam kako vi, ali misli su mi na tekmi već od 4 ujutro, ništa od spavanja. S laganim grčem u želucu i još jačim uvjerenjem u pobjedu, MOJE SRCE LUDO VOLI TE!!!
  • NORTE
    9k
    Ako u našem klubu ima itko s gramom mozga u glavi objasnit će igračima da danas pucaju iz svih živih pozicija.
    Tako ih je Tobol prošao dalekometnim šutevima koji su samo ulazili, jer ovaj je pokazao da je rupa na golu.
    Sjetimo se naravno i onog Rogovog gola.
  • Sportskifanatik
    359
    Dobro jutro i ajmoooooooo
  • Infinity
    15.2k
    Nikad za derbi nisam bio pesimistican, danas jesam. Nisu oni dobri koliko smo mi losi, tj. koliko nas trener nema hrabrosti i znanja da vodi Dinamo. Nemam snage ni predictor odigrati. Toliko sam pesimistican da bih pristao na kompromis, tj. da danas dobijemo i u srijedu izgubimo.
  • Endeavour
    397

    A što ti je kompromis :smile:
    Potpisujem mega poraz u srijedu za današnju pobjedu. Kakav kup, to se trebalo igrati s juniorima i "elegantno" ispasti još 1/16.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.