• Ludovic IX
    5.1k
    malo pretjeruješ jer daleko je to od vanserijskog igrača.. onaja pjaca od prije ohoho godina je bio bolji od ovog pjace danas. nazalost , umjesto napredovanja ,ozljede su ga zaustavile i sad treba tek doći na ono zašto ga je juve kupio
  • Mali Zeus
    9.3k
    Slažem se, ali mislim da su ova dva fiks i da je posebno Mario Pašalić zasluženo fiks.marcio amoroso

    Možda jer Pjaca može igrati i kao napadač jedino. Za Pašalica se slažem.
  • Eduardo
    17.2k
    Pjaca je još daleko od starog Pjace ali ide to na bolje.Ludovic IX

    umjesto napredovanja ,ozljede su ga zaustavile i sad treba tek doći na ono zašto ga je juve kupioLudovic IX

    Pjaca više nikad neće biti ono što je bio i što je trebao biti. Ozljede su uzele svoje i nema smisla očekivati nešto što se neće ostvariti. No bez obzira na to ima još dinamita u tim potrganim koljenima i to treba iskoristiti na najbolji mogući način.
  • Cosey
    433
    Mislim da su i na Tribini rekli da je vjerojatno naš najveći talent s atletskim predispozicijama Pjaca. Mislim da može dosta doprinijeti na Euru, ali ovisi hoće li ostati zdrav.

    Imali bi bolesna krila s Perišićem i zdravim Pjacom, ali opet imali bi i bolesni napad Šuker - Bokšić. Jebi ga.
  • mlinchica
    995
    Mislim da će Perišić ići na Euro u kakvom god stanju, makar ga ubacio u jednoj tekmi na 10 min. pa će zato vodit i Pjacu (ako ostane zdrav), a Bati će ostat doma.
  • nemapredaje
    1.9k


    Baturinu neće zvati sto posto. Tak da naći će on mjesta za “zaslužnike”
  • Lynx17
    2.6k
    Pjaca više nikad neće biti ono što je bio i što je trebao biti. Ozljede su uzele svoje i nema smisla očekivati nešto što se neće ostvariti. No bez obzira na to ima još dinamita u tim potrganim koljenima i to treba iskoristiti na najbolji mogući način.Eduardo


    Meni je jos tesko kada pomislim nazad. Da je Pjaca usao ranije protiv Portugal, mi bi tada pobijedili Euro a ne oni.

    Kakav je to igrac bio. Ja mislim da neki zaboravljalju kakav je onda bio, kako je poceo dobiti ozbiljne minutaze u tada vrlo jak Juventus.

    Steta, velika steta.

    Medutim, ono sto je pokazao sinoc je bilo odlicno. Taj prodor kada je Petkovic promasio. A i ne samo ti driblinzi, koji je imao nekoliko kroz utakmicu, nego imao je cak i nekoliko odlicne dodavanje. Jednostavno zna. Za sada (znam, znam) je zdrav. Naravno da mi moramo imati rezerve (i imat cemo), ali mogao bi on jos itekako pomoci. Tu najvise mislim na Dinamo, ali naravno i reprezentaciji.
  • The Undertaker
    3.9k
    Ako dovedemo Pjacu na ljeto, kako bi izgledao naš napad?
  • Mihaljević
    7.9k
    Stojković - Petko - Šotiček :lol:
  • Mr Anderson
    5.3k
    Pjaca jučer jako dobar. Podsjećao na momente na starog Pjacu. Ono što me brine kod njega ako bi ga uspjeli dovesti je da u ligi ne pokazuje takve igre u kontinuitetu. Odigra jednu utakmicu odlično, onda ga 4-5 nema. Ne znam jeli problem u motivaciji ili nečem drugom.
    Zadnju utakmicu protiv nas je isto bio prilično rezerviran, a ne vjerujem da nije bio motiviran.
  • đole
    254
    GK: Livaković, Ivušić, Labrović, (Kotarski)
    CB: Gvardiol, Šutalo, Erlić, Pongračić, (Vida)
    RB: Stanišić, Juranović, (Sigur)
    LB: Sosa, (Barišić)
    CM: Modrić, Kovačić, Majer, Baturina, Mario Pašalić, Brozović, (L. Sučić), (Moro)
    LW: Pjaca, Perišić, Ivanušec, (Oršić)
    RW: Vlašić, Kramarić, (Marco Pašalić)
    CF: Petković, Budimir, (nemam pojma)

    Želim vjerovati kako će ovo biti ekipa za Euro. U zagradama su navedene prve alternacije u slučaju ozljeda. Perišić ako se stvarno oporavi savršeno može poslužiti kao ofenzivni lijevi bek, što je igrao u Tottenhamu, a i u Kataru. Na kraju krajeva, eksplozivnost po kakvoj ga pamtimo već je i pred ozljedu bila smanjena, a kamoli sad nakon ozljede tako da na krilu više nema tu silinu. Lijevog beka nam pokriva i Gvardiol, a silom prilika može i Juranović. Brozović je nažalost postao rekreativac, naočigled su mu pale performanse, postao je prilično nonšalantan, a njegovo mahanje ruku nakon svakog krivog dodavanja posebno diže živce. Bit će na popisu zbog starih zasluga i “atmosfere”, ali ne vjerujem da će ozbiljno konkurirati za prvi sastav. Živo me zanima tko će od devetki biti na pretpozivu ili čak otići na Euro u slučaju ozljede jednog od ove dvojice jer baš nitko nije u formi da bi zaslužio Euro. Iako, i Mario Pašalić i Krama to mogu igrati.
  • Mali Zeus
    9.3k
    U pravu si za Broza, ali ipak mislim da će on svejedno biti prva postava. Sve je stvar kako igramo, 4-3-3 s njim, Modrićem i Kovom ili 4-2-3-1 s nekim kao desetkom.
  • Neki tip
    19k
    Livaković, Ivušić, Labrović
    Stanišić, Juranović
    Šutalo, Gvardiol, Erlić, Vida, Pongračić
    Sosa
    Modrić, Kova. Broz, Vlašić, Baturina
    Majer, Mario Pašalić
    Ivanušec, Pjaca
    Kramarić, Petković, Budimir

    Ovo su po meni putnici za euro. Ako se Perišić oporavi ispada Pjaca i to je to.
    marcio amoroso

    Bome sam prilično uvjeren da Baturina tu ne da nije siguran, nego nije ni među najvjerojatnijima za popunu.

    Ne govorimo što bih ja, ja npr. ne vidim u ovoj selekciji potrebu za Vidom još uvijek (i u Katar je išao zbog atmosfere (ne nastavljam pod navodnike, jer atmosfera jest jako bitan element svakog dobrog tima, ne samo nogometnog)) i ne bih vodio njega jer nam 5 stopera ne treba, već ako pretpostavljamo tko će na EURO onda mislim da će tu Perišić biti 100%, a u tom slučaju Pjaca ne da neće otpasti nego će i on ići 1/1 jer će mu osim Perišića kojeg neće htjeti izostaviti trebati i netko tko zapravo može igrati na toj poziciji (osim Ivanušeca koji je ipak skroz drugačiji tip "krila").

    Dalić se ne vodi "matematičkim" razlozima i motivima, izbori mu nisu uvijek logični i svakako nisu očiti i općeprihvaćeni, ali kao navijaču reprezentacije jebe mi se čiji su igrači na popisu, tko mi je od igrača drag, a tko manje (već sam to objašnjavao, ja vidim samo dresove na njima), a jebe mi se i što Dalića vodi u njegovim razmišljanjima (uključujući eventualni "regionalni ključ") - jer postiže ono što kao navijač želim, rezultat. Postigao ih je više nego dovoljno da mu ni najmanje neću zamjeriti ni da pozove Ivicu Šurjaka, valjda zna zašto mu treba.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Dosta toga će ovisiti i o zadnjim utakmicama. Ja jednostavno vjerujem da će voditi Baturinu. Ne zato što je igrač Dinama nego zato jer je jednostavno najbolji mladi igrač kojeg Hrvatska ima i zato što je dovoljno kvalitetan da bude tamo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.