• NitkoBitan
    11.7k
    Tako ce vjerojatno i bit.

    SDPu i Mozemu ce bit potreban MOST a HDZu ce vjerojatno bit potreban Domovinski pokret. Kako god, mislim da smo mi konzervativci na dobitku jer bi obje stranke trebale bit brana woke politikama u svojim Vladama.

    Ukratko, glas za MOST je glas za Zokija a glas za Domovinski pokret je glas za HDZ. Cak mislim da ce uvjet Domovinskog pokreta za koaliranje sa HDZom bit micanje Plenkija kaj je meni odlicno. Domovinasi u svojim izjavama vise idu kontra Plenkija nego HDZa.
  • Fanboy
    2.1k
    Daj ne budite naivni, SDP i Možemo ne postoje bez ideoloških tematika...Doslovno su čitavu karijeru izgradili na LGBT problematici, migracijama, feminizmu, protiv Crkve i vjeronauka, fašistima, NDH, transrodnoj ideologiji i zelenoj ekonomiji i sad očekujete da se stope sa MOST-om koji bi po svoj logici trebali biti sve suprotno.
    To je kao da nas i tovare stavite u istu prostoriju da eliminiramo naše osjećaje, karaktere i induvidualnost te zajednički radimo analiziramo suđenje, jel mislite da bi to funkcioniralo ? !


    Ekonomija je usko vezana uz ideologiju, tako da su to gluposti kako se može stavit moratoriji na ideološka pitanja. Od ulaganja u zelenu energiju( koja je trenutno skupa za industriju), ulaganja u demografiju ili dovlačenja migranata što se pak odražava na cijene nekretnina uz društveno pitanje integracije, školski kurikulum i obrazovanje, vanjska politika osobito Hrvati u Bih/Srbiji te stavovi oko svjetskih zbivanja itd.

    Vidim ih jedino zajedno ako će im Petrov postati psihijatar...
  • Bosskovitz
    7.2k
    kolega Bosskovitz je rekao da su si ovako zabili zadnji cavao u lijes, ali ja mislim da ih je ovaj Milanovicev manevar poprilicno razdrmao i probudio.jedan u nizu

    Nisam bio dovoljno jasan: ovo ce im vrlo izvjesno donijeti vlast, ali izgubit ce ju odmah na sljedecim izborima i kad Milanovicu opet sve dosadi - past ce nize no ikad prije.

    SDP nema apsolutno nikakav identitet ni vrijednosni sustav osim “mi smo protiv HDZ-a”. Politika moze određeno vrijeme funkcionirati na “protiv”, ali u nekom trenutku ona mora postati “za”. Protiv HDZ-a su i najljeviji biraci Radnicke fronte, najliberalniji glasaci HSLS-a ili Fokusa i najdesniji biraci Mosta, ali “za” sto su? E to je pitanje na koje SDP već 34 godine ne zna iskreno odgovoriti.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Koalicija od 10 stranaka, koja je sama po sebi kupus svega, plus postizborno koaliranje sa opcijama dijametralno suprotnih društveno-političkih pogleda na svijet.

    Ta vlast ne bi dočekala prve sljedeće izbore....
  • Jaro
    5.4k
    Ovi izbori će svakako biti pobjeda liberalne opcijeMaksim Maksimirski

    Kao sto u HR nema pravih desnih opcija, liberalnih nema uopce, ima ovih kaj se nazivaju liberalima al u stvarnosti su etatisticki socijalisti. A ovi mini liberali koji su na proslim izborima furali tu spiku su odbacili liberalizam cim su usli u savez komun... ovaj, koaliciju s RF...
    Ugl, kakvo je stanje na sceni 17.4. cu iskoristit za izlet neki ili nesto slicno...
  • Batigol
    50
    ta vlast ne bih docekala ni bozic...
    A ovi koje misle da ce woke ludilo(btw HR se jos dobro i drzi)s Milanovicem prestati,taj je u totalnoj zaludbi....pogledaj samo koji politicari,kada su prosvijedi u tom smijeru,"marsiraju"...
    A da su gospodarski nesposobni,mislim SDP i drustvo,o tome ne treba ni pricati btw pisati...
  • Probirštift
    286
    Glasajte za mene, meni će bit bolje vama će bit isto :cool:
  • NitkoBitan
    11.7k
    Kaze Covic da ce dan izbora u Hrvatskoj i u BiH bit neradan :grin:

    Kak to misli izvest nemam pojma, al bome top potez sa politicke strane. Uvalio Zokiju sazad...
  • Infinity
    15.2k
    Kod nas su izbori nedjeljom, mozda su i u Hrvatskoj? Nije to tesko 'izvesti' ako je tako :rofl:
  • Nino Bule
    11.3k

    Inace su i u hr nedjeljom ali predsjednik određuje dan tako da je milanovic stavio u srijedu da smanji glasace koji busevima preko granice dolaze, covic odma odgovorio da ce biti neradan dan i u bih i koliko vidim danas zupanije po hercegovini proglasuju taj dan neradnim
  • NitkoBitan
    11.7k
    Inace su nedjeljom ali je el presidente ovaj put stavio srijedu.

    Btw. Radnicka fronta ispala iz koalicije, bome su dugo bili u punom sastavu.
  • Bruh
    887
    Peđa upravo na NU2 uništio cijelu kampanju Milanovića i SDPa skidam kapu treba to moć
  • miro
    3.1k
    kaje je rekao?
  • kinfa95
    485
    to im može samo plus biti
  • NitkoBitan
    11.7k
    to im može samo plus bitikinfa95

    Neki dan izadu sa koalicijom a danas se vec razidu sa jednom strankom. Ispadaju neozbiljni.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.