• hardek
    1.4k
    Konstantno isti razgovori, jedni govore da jednostavno nije dovoljno dobar, dok drugi govore da mu treba vremena. Ja se slažem da igračima treba vremena, ali to vrijedi za igrače kod kojih vidiš ono nešto, nekakve bljeskove. Ja kod njega ne vidim apsolutno ništa osim nekakvih fizikalija. Neće sigurno s 25 godina magično popraviti tehniku, a ni donošenje odluka (inače bi i Špikić već postao igračina).

    Već sam napisao na drugoj temi, Hoxha je one trick pony, doći će do ruba 16 napraviti biciklu i ide ulijevo. Nema tu kombinatorike na malom prostoru sa suigračima, nema diverzifikacije pokreta, lažnih kretanja. Samo pravocrtno trčanje i ili probijanje na lijevu ili okret nazad i dodavanje suigraču.
  • Paggini
    5.7k


    Što je najgore, jebački je otresao igrača, fkt je sve odradio vrhunski i onda se tak sjebe... Šteta
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Vidović - 5 golova i 2 asistencije na svojoj neprirodnoj poziciji

    Hoxha - 0 golova i 1 asistencija
    cibona

    Više vrijedi jedna onakva utakmica protiv Betisa nego 30 golova i 15 asista protiv Rudeša.
  • Blue98
    722
    Hoxa je limitiran igrač koji bi u prijašnjim ekipama Dinama bio rezerva. Nama na krilima trebaju igrači razine Oršića, Soudanija, Pjace (razina koja je bio u dinamu) i slični. Hoxa, Špikić pa i Kaneko su igrači za uć s klupe.
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    mislim da bi trebali pokusat vratit Orsu na ljeto
  • jedan u nizu
    5.7k
    Više vrijedi jedna onakva utakmica protiv Betisa nego 30 golova i 15 asista protiv Rudeša.Maksim Maksimirski

    a da Vidovic nije zabio Astani u gostima, pitanje kako bi ta utakmica zavrsila.
    A onda potencijalno nebi ni bilo utakmice sa Betisom.

    Nije bas jednostavno na taj nacin gledati brojke i statistiku
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Sudeci po dosadasnjem ucinku Hoxhi Betis dode kao 'i corava koka nabode zrno'...
    Morat ce drasticno dici konkretnost u igri ako misli imat iole ozbiljnu ulogu. Ostaje za vidjet jel pitanje aklimatizacije na ekipu i vise zahtjeve ili je kvalitetom jednostavno ogranicen na max sredinu HNLa.
  • jedan u nizu
    5.7k
    Glavni i najveci problem Hoxhe je njegovo osjecanje suigraca. Ne protivnika, nego suigraca.
    Taj neki awareness gdje mu stoje igraci i kako se krecu.

    Hoxha svaki napad stane. I gleda sta ce. Moze on imati 100/100 driblinga, ali dzabe mu ti driblinzi kad ih on ne zna zavrsiti. Ne zna ih zavrsiti udarcem, ubacajem ili proigravanjem. Ne zna jer nema pojma gdje su mu suigraci i kome treba dodati loptu.

    Kada dribla, zabija glavu u pod kao noj. Doslovno mu na svijetu u tom trenutku postoji samo taj protivnik. Onda zastane i vrati se u realnost gdje na terenu postoji jos 20 igraca.

    Tu i tamo ce proci koji centarsut koji napravi onako napamet. I to je u redu, treba imati masu takvih centarsuteva, ali problem je tu nasa igra jer nemamo dvojicu u 16m. pobogu, nemamo niti tog jednog u 16m pa su svi ti centarsutevi napamet - bezvrijedni.

    Nekako sumnjam da ce on taj problem rijesiti, jer se to rijesava u jako ranoj nogometnoj dobi, a ne sa 25-26 godina. Ako do tad nisi naucio citati suigrace, neces niti sad.
    Dao Bog da me nakon sljedecih 100 prilika razuvjeri i nauci to, ali mislim da nikad nece postati top krilo zbog tog problema.
  • Kepec
    4.4k
    1:30. Ono kaj me najviše nervira kod njega. Ima brzinu, ima dribling. Presječemo loptu, 2 metra je ispred suparničkog igrača, ima Petkovića naprijed i Baturinu u sredini. Kontra 3 na 3 i on stane, okrene se i evo nas opet na stoperima.
  • Facke
    2k


    Fali mu samopouzdanje. Ima Hoxha dosta dobrih stvari vu negve igre al se da za primetiti da mu fali samopouzdanja. Bar po tomu koj ja vidim. Bumo vidli do kraja sezone kak bu zgledal. Ima sve da bude top krile za nas , same on to mora znati koristiti.
  • Dinaminjo
    498
    Nije da je on promaaio loptu..

    Ona je blago skrdnula u stranu neocekivsno, a on je pogledao gdje je golman i tu mu je iznigoljila
  • Yovitssa
    313
    Zato kaj zapikne glavu u pod svaki put. I to me najviše ljuti kod njega.
  • Carrasco
    4k
    Sjećam se da sam prilikom dolaska napisao da ne bi mogao biti ni oružar u Dinamu, ali ovo što je dosad pokazao je sasvim solidno. Kad se još malo prilagodi i dobije na samopouzdanju čak bi i mogao biti pojačanje.
  • Doktor Kunić
    2.4k
    ak sam ja dobro vidio dao je loptu hoxhi al mu je ovaj klimno glavom da necepetkove škarice

    Kolko ovaj dečko nema samopouzdanja, kritično. Imaš priliku iz penala zabiti i podići se, ti ne želiš. Hitno psihologu na razgovor!
  • jedan u nizu
    5.7k
    Izgleda da se nije prepao samo PAOKa.
    I mocni Slaven mu utjerao strah u kosti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.