• Mali Zeus
    22.2k
    Misliš da će Sigurdsson dovesti sve to u red?
  • ksapi
    9.1k

Mislim da ce posloziti ovo, koliko se moze posloziti. Problemi hrvatskog rukometa i repke sezu puno dalje od izbornika seniorske repke, ali s ovim sto imamo mislim da ce izvuci maksimum, ukoliko mu se nitko nece mijesati u posao (mislim da su manje sanse sada za to).
  • ksapi
    9.1k
    Samo jedan primjer koliko se ljudi vole koristiti imenom Dinamo, a ustvari nemaju veze s njim, ne vole ga, vec ga samo koriste za vlastite potrebe (slicno kao ova govna u skupstini).

Naime postoji RK Dinamo Zagreb, vodi ga covjek za kojeg mi je upitno je li bio vise od 5 puta na Maksimiru u zivotu.. i pazite sad vrhunac - igramo protiv njih za vikend, majstori stave termin utakmice u 13.30h. Dakle tocno u terminu najbitnije skupstine u povijesti naseg Dinama. Fuj :vomit:

Treba stavit neki embargo na koristenje imena Dinamo, zabranit prodaju oni salova s placa ispred Maksimira i sve slicne stvari koje kokosari koriste u privatnu korist
  • rob ljubavi
    1.1k

T.V. - učio od N.Š. :)
  • ksapi
    9.1k
    Povlačim ipak što sam rekao za Cindrića.. Očito jest njegovo ponašanje problem na što su vjerojatno ukazali senatori. Nemam ništa protiv toga osobno u tom slučaju
  • Doktor Kunić
    7.2k
    napokon izbornik sa mudima? To smo čekali
  • ksapi
    9.1k

Nema zajebancije sa Švabom :)
  • Mali Zeus
    22.2k
    Povlačim ipak što sam rekao za Cindrića.. Očito jest njegovo ponašanje problem na što su vjerojatno ukazali senatori. Nemam ništa protiv toga osobno u tom slučaju — ksapi

Saznanja?
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Povlačim ipak što sam rekao za Cindrića.. Očito jest njegovo ponašanje problem na što su vjerojatno ukazali senatori. — ksapi

Ja sam još dobio tu informaciju na pripremama za EURO, ponašanje i karakter i odnos prema mladim igračima. Ne bih htio u detalje, ali već sam i tu spominjao da se ponašao kao šupak prema mladim igračima, pogotovo onima koji su prvi put u reprezentaciji, da ih je ignorirao, da je ignorirao savjete i da se obraćao samo par ljudi. Evo i par mojih ranijih upisa:

Neću previše otkrivati jer sam dobio info od igrača iz prve ruke, ali ajmo reći da se Luka smatra velikom facom kojoj je ispod časti komunicirati sa mlađim igračima i ignorira sve opaske koje dobije od strane nekoga na treningu — Mathiasovi Chageri

- činjenici da ovo što Cindrić radi zaslužuje jednu odgojnu, a sudeći prema informacijama koje sam dobio sa priprema, trebalo bi se s njim ozbiljno porazgovarati — Mathiasovi Chageri

Zato me niti malo ne iznenađuje ovaj popis i njegovo izostavljanje. Očito je Dagur dobro istražio stanje u ekipi i raspitao se kod ljudi iz saveza i možda igrača koje zna iz Bundeslige i osobno.
  • ksapi
    9.1k
    Ma navodno problemi sežu još od onog SPa u Egiptu gdje je počeo sa supačkim ponašanjem. Neka njega dalje od repke onda.
    Dagur je, gotovo sam siguran, razgovarao s Duvnjakom o svemu
  • Mali Zeus
    22.2k
    Karačić i Duvnjak kao srednjaci, u svakom slučaju nije loše, dapače!
  • Tongo Doumbia
    7k
    ne zaboravi ni Vistoropa. Očito ga ovaj želi dugoročno tu. Ima 25 godina, jako dobro igra u Bundesligi, i nema potrebe da se ne osvježi ta pozicija "srednjaka " s njim, pogotovo jer će stasati uz takve dvije iskusnjare.

Dodaj na to još i Pavlovića u Izviđaču, ima 20 godina i on je od jeseni u Zagrebu, a već je duže vremena u fokusu, bio je i na par okupljanja do sada.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Očekujem da će s Dagurom to sada s pozivanjem biti normalno, da se ne zove svako natjecanja novi sijaset igrača i da mnogi koji su bili na jednom natjecanju jednostavno nestanu s popisa do drugog, nego se znaju kriteriji.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Također, tako da do tog prvenstva kod nas barem postignemo obrise momčadi ( u svakom smislu te riječi), ali i onoga što želimo igrati. Uz nešto bolji plasman na tom debitantskom velikom mu natjecanju ( a nadam se i makar plasmanu na OI).
  • Zagreb1992
    3.9k
    Pobjeda Cibone protiv SC Derbya
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.