• Juznjak
    3.2k
    Dobro koji je ovo kurac sad upravio bio na Stadionu? Kakvo je ovo komentiranje sažetka utakmice? Pišanje po KTC i Maxu kod gola Osijeka, posprdni komentari i onda sad na kraju kod promašaja Matkovića nešto u stilu: “pogledajte samo desni lakat KTCa koji prilično jako gura Matkovića, sudac Pajač nije pokazao na bijelu točku”. Fuj!
  • Praskaton
    2k

    Od medija preko suparnickih igraca i navijaca svi jedva cekaju da nas pljunu i vide na koljenima.

    I sta oni naprave.Izadu ko zadnje kukavice nakon tjedan dana odmora i odigraju ovako.Nevjerovatno
  • Davieboy86
    137
    Ajmo sada kmečite po treneru 5 dana ! U kolu u kojem su tovari imali 2 suta na gol Istre , sa igracem vise jedvice dobili doma , gdje Varaždin protiv Rijeke bez 5 standardnih samo čudom barem nije vodio na poluvremenu. U igri su jos 33 jbna boda i ne budite kako vjetar puse kao prijatelji sa juga. Imamo najbolju momcad lige i to cemo siguran sam i pokazati! Da cemo dobiti svih 11 kola do kraja? Mozda necemo ali nece siguran sam ni oni. Zato stanite vise na jbnu loptu!
  • ksapi
    2.2k


    Kakve tocno veze imaju tovari s nasom losom igrom?
  • Crni86
    1.3k
    ocemo ak ce biti 11 penala sudeno za nas….

    Ruku na srce betis u gostima penal (0:1), varazdin penal (1:0) , rijeka penal (1:0). Ocito je kako igra prema naprijed steka i ovakvom igrom necemo osvojit titulu. Jbga to je realnost. Zelis titulu a poluraspalom osijeku nemres stvorit priliku 80 minuta.
  • serbus
    3.7k
    Mi smo danas imali koliko 15 kornera napravili ništa, Rijeka je recimo iz svojega zabila.
  • Oluja
    3.8k
    gdje je tocno poveznica između naše igre i trenera s tovarskom igrom protiv Istre i Varaždina? Malo si se pogubio, a i ja se tražim nakon ovoga što si napisao.
  • Crni86
    1.3k
    Jos me vise brine pogled naseg trenera na utakmicu, on kao da je gledao neku drugu tekmu. Di smo mi ubili osijek ali eto nije nas htio gol…. Onda jos istice da mu nije jasno kako smo izgubili posjed?!?!?! Zamislite da imate mehanicara i da vam kaze e pa ne znam kako vam se auto pokvario ali dodite mi opet. Jel bi dosli opet?

    To me najvise od svega brine, jer ako nisi svjestan svojih pogresaka kako ces ih ispravit?
  • KaJJe
    69
    Korak napred, nazad dva. Valjda nam je takva sudbina. Bilo bu gusto. Nismo više ni zaslužili. To me i brine. Žal mi je i Vidovića. Ma i Kulenovića.
  • Tongo Doumbia
    2.7k
    Utakmica večeras je bila onakva kakvu sam ja iskreno i očekivao. Back to reality, što bi se reklo. Jesmo li bili bajni? Daleko od toga. Je li Osijek bio bolji od nas? Nije. Pa više smo mi napravili mi od njih sa onim all in " svi u 16 " ho- rukom, nego li oni kroz cijelu utakmicu, što je zapravo samo kritika za pripremu cijelog susreta, jer smo pokazali da smo bolji i da možemo.

    Primljen gol, tu sam opet bez komentara. Svaku novu utakmicu iskoči jedna nova vesela glava od naših, i natjera nas da se vadimo iz minusa. Ja sam mišljenja da bi pobijedili ovo da smo na poluvrijeme otišli s 0-0. To može bit i zapravo jest " ŠBBKBB" , ali ja i dalje ostajem pri tome.

    Trener, po meni mora shvatiti da je Halilović ispred Ademija, pogotovo u ovakvim utakmicama gdje ti neki vic ili potez može dobro doć. Nažalost, Akijev jedini " forte" trenutno su živčano mahanje rukama, prigovori arbitrima kao da je na Petrovdanskom turniru u Božjakovini, i kroničan nedostatak trke i ritma. A tu i on sam može reć " jebi ga dečki, nisam taj ". Nekad bi glava i srce htjeli, ali noge kažu "ne" .

    Petko. Sve znano. Isponavljano, ižvakano, toliko puta viđeno. Raspon njegovog ponašanja najbolje se opisuje penalom protiv Hajduka u prvom kolu, do panenke u Opus Areni za pobjedu u devetom mjesecu. Btw, onaj pad u šesnaestercu je sramotan, u zadnjoj minuti, kad si prošao igrača 1 na 1,kad u petercu imamo dvije špice, na povratnoj neke opcije, ne ideš kao kapetan kluba tako jeftino simulirati za penal. Jednostavno ne ideš i zbogom!

    Još jedan dobronamjeran savjet za sve Vas. Prestanite glorificirati pojedince i isticati samo njihove prednosti, tako zapravo stvarate simpatije, a nerealno abolirate nedostatke, pa će vam nakon ovakvih večeri biti lakše. Ne pišem jer je to loša osobina i jer ste svi zbog toga idioti, nego jer ćete se brzo razočarati, kao što sam i ja osobno. Mogu ja recimo pisati da je Arber Hoxha naš Speedy Gonzales, ali neću, jer s druge strane od pet lopti on valjda četiri ne " uštopa " kako treba. Sad znate o čemu govorim...
  • Jaki991
    4
    Nazalost sve se vise pokazuje koliki je petkovic uteg ove ekipe, odlican igrac i ostat ce upisan u dinamovoj povijesti ali covjek igra privatnu utakmicu skoro svaku tekmu, usporava igru maksimalno, svakim potezom pokusava rijesiti utakmicu a nije takva klasa od igraca, dolazi po loptu 40 metara od gola, gubi milijun lopti na centru od kojih krecu protivnicke kontre, dinamu bi sa ovom igrom puno, puno vise odgovarao napadac tipa mierez, trkac koji ne d… puno po lopti nego zna koja mu je funkcija, zabijati golove, trci ko manijak i ima dobru zavrsnicu, petkovic mi se uz jos neke druge igrace cini kao da mu je lagano pun k dinama i hnla i mislim da bi ga se trebalo na ljeto prodati i tim novcima napasti miereza, po meni bi bili puno opasniji i izravniji sa njime u napadu, jeb.. ekipu koja igra bez napadaca
  • NORTE
    9.7k
    Brodić će igrati 90 minuta protiv Slavena jer Petko ima tri žuta.

    Da dinamo ima imalo vrijednosti pregazio bi tog Osijeka, ali Jakirović je nikakav i u ovoj polusezoni je izdominirao samo Goricu dva puta na Maksimiru.

    Bio sam veliki optimist, ali realnost je da smo nikakvi. S ovim trenerom i ne možemo bolje.
    Mislim da je Paok favorit za prolaz.

    Koliko je Osijek inače loš najbolje govori poraz u kupu od Lokomotive s igračem više, a to im je jedino natjecanje u kojem su imali šansu za nešto napravit.
    O tome kakav je Osijek govori i Kohortino "uprava odlazi" prije tekme i odlazak sa stadiona prije kraja tekme dok vode 1:0 protiv dinama.

    Osijek zapravo ima solidnu momčad i doma su pred punim stadionom svakako bolji nego u gostima, dobro neki kažu da su domaćinska momčad.

    Ovo nam je veliki korak nazad.
    Nadati se u kikseve Hajduka je loš put, nitko nam ne garantira da će oni kiksati kod Gorice, a onda eventualno i protiv Lokomotive.
  • nwankwo646
    342
    Realova taktika i tipovi igrača koji igraju tu taktiku je nešto šta želim sljedeću sezonu. Dva napadača koji nisu napadači nego krila. Onda ce bit mista i za Vidovića, Stojkovića, Kačavendu, Baturinu...
  • Crni86
    1.3k
    Protiv slavena volio bi vidjeti nekih 442 sa brodicem i kulenovicem u spici a u vezi baturina vidovic halilovic i sucic. Vjerujem da bi rastavili slaven na proste faktore kao sto smo i goricu.
  • miro
    3.4k
    Glavni igrači su nam psihički u banani

    Ademi, Petko, Ristovski, Mišić

    A bojim se da nam Jakir nije neki psiholog. Nadam se da to u klubu vide
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.