• Ivdzo11
    3.1k
    Najnovija snimka iscurila s VARleaksa ujedno je i najnevjerojatnija, pod uvjetom da je autentična. Na snimci se vidi kako Marić postiže gol za Rijeku protiv Dinama na početku 2. poluvremena derbija odigranog na Maksimiru.

    U pozadini se čuje glas za koji se čini da pripada razočaranom glavnom sucu utakmice Dariju Belu i upućen je strijelcu gola. Na snimci se jasno čuje kako izražava svoje nezadovoljstvo nakon postignutog gola, koristeći vrlo neprimjerene riječi. ‘I to je gol, nema faula. *ebo ti Bog majku, u pi*ku ti *ebo Bog majku, a ništa…’


    https://www.rijekadanas.com/video-poslusajte-kako-sudac-psuje-napadaca-rijeke-nakon-sto-je-zabio-dinamu/
  • xavier
    11.2k


    Sasvim krivo gledaš na njihov cilj. Nije njima cilj ni promijeniti suce, ni vodstvo, ni ništa drugo jer su i samo svjesni da to u konačnici neće ništa promijeniti.

    Ono što oni žele je ostvariti pritisak na apsolutno sve te dodatno učvrstiti retoriku kako im netko "ne da osvojiti naslov". I ono što je najgore, uspjeli su (opet) u tome.
  • rioda
    3.1k
    Ovo mi je nevjerojatno ako je istinito. Sumnjam da baš tako jebe majku par puta, s obzirom na to da zna da ga vjerojatno snimaju kamere i da se to može vidjeti i u prijenosu. Pa igrači kad međusobno pričaju prekrivaju usta da se ne vidi što govore, a da sudac baš ovako komentira?
  • Bruh
    901
    kak uopće znat koji je glas bel a koji var suci... neironično pitam
  • Paggini
    8.5k
    Ono što oni žele je ostvariti pritisak na apsolutno sve te dodatno učvrstiti retoriku kako im netko "ne da osvojiti naslov". I ono što je najgore, uspjeli su (opet) u tome.xavier

    To mi je apsolutno jasno, kao i svima. Ali u ovoj svoj divljoj patologiji i šizofreniji, te bombardiranju sa senzacionalizmom, pokušavam dokučiti taj "iskomunicirani" cilj, jasno je koji im je krajnji i pravi cilj.
  • Marcinko
    330
    Njima je cilj da do kraja prvenstva svaka odluka koja je li la ode na njihovu stranu, nema šanse da će sada neki sudac koji ide gledat VAR presuditi kontra njih. Naredni koraci će im biti usmjereni ka uspostavljanju što veće kontrole nad sudačkom organizacijom.
  • BBB Mataa998
    1.3k

    Nema mi smisla da je to njegov glas ili da je tako situacija kod gola,sto bi onda rekao “nista igraj “. To mi vise lici na neku situacija kad se trazi prekrsaj…
  • Iskrenjak
    100
    Točno tako, pravi cilj je pritisak i odvlačenje pažnje sa raspada koji garantirano slijedi kod njih. Pogotovo nakon izbora.

    Svejedno, kad se gleda unatrag - teško da će ikakvo navlačenje moći biti veće nego što je to bilo zadnjih dvije sezone! Pa pričamo o nakupini koja suvereno drži rekord u dosudjenim penalima! I opet nisu bili prvaci.

    Oni su jedan od rijetkih sportskih kolektiva na svijetu koji krade samo da na kraju bude drugi ili treći!
  • Mali Zeus
    10.3k
    I ne samo to, kad i bude nekak sumnjiva odluka njima u korist imat će spremne izgovore ili će vikati da je to sad kompenzacija.
  • San Lorenzo
    12.1k
    Uz pomoć umjetne inteligencije, svatko od nas može namontirati da Donald Trump pjeva 'Zeko i potočić'...zdrav razum mi ne dozvoljava da vjerujem da bi glavni sudac govorio ovako nešto znajući da ga se sluša...izbacivanje Betisa, pobjeda protiv Rijeke i razina očaja raste, pa treba upregnuti ono malo preostalih moždanih vijuga da nam se stane na put.
  • reziser
    6.5k
    nisam bas sve postove uspio pročitati
    ali razmisljanje Brune Marića koje sam jučer napisao:

    U četvrtak je Marić stigao u HNS oko 11 sati izravno u ured Marijana Kustića. Nakon uvodnog čavrljanja izvadio je mobitel i počeo pokazivati poruke s prijetnjama smrću njemu i djeci. S raznih nepoznatih brojeva. I tako je pročitao dvadesetak poruka. Kustić je, kako nam je rečeno, bio konsterniran. Marić je govorio kako ne može biti sebičan prema djeci, mora misliti na obitelj, izvor iz Saveza kaže nam da je djelovao slomljen. Koliko je god on frajer. Angažirao je policiju koja ga prati i čuva 24 sata. Doživio je profesionalni, ali još više osobni napad.

    Tko bi normalan svjesno trpio takve stvari ako može živjeti mirno i bez nogometa. Pritom Marić ne živi od nogometa. U HNS-u nam kažu da je to cijela priča i cijela istina, da su ostali zatečeni. Pomislili smo da se uplela politika HDZ-a. I predsjednik Marijan Kustić i Marić članovi su te stranke koju ove godine čeka serija izbora, među njima i najvažniji parlamentarni. Je li bilo i toga nije nemamo potvrde, iako nas uvjeravaju da nije. Marić je kazao - dosta mi je, ne treba mi ovo, dajem ostavku.

    kaj mu to treba?

    Da bi postao sudac, moras suditi mlađim kategorijama, suditi po selima, gdje te uz ogradu čekaju pijani roditelji sa svakavim nabacivanjima (nisam jedanput bio prisutan iako rijekto idem po dječjim nogometnim tekmama)
    onda idu od najniže lige gdje opet po selima bježe u svlačione od bolesnih navijača i vodstva klubova

    i onda se pitate zašto nema sudaca?
    pa tko se hoće time baviti?

    i na kraju prijetiti fizičkim nasiljem nekome, obitelji djeci?? i tko reagira? NITKO
    HNS šuti i prihvaća ostavke
    institucije (MUP) ne reagira, iako se do počinitelja vrlo lako može doći ili IP adrese il broja mobitea s kojeg su upućene prijetnje
    ali NE...šutimo...kenjamo..dok se nekom zbilja nesto ne dogodi....
  • IstokKa96
    560
    Uskoro cemo imati aferu 'Stick', ovo ne smije proći nekažnjeno, a do tada neka naš DINAMO hendikepom hendikepira hendikepirane.
  • DrawTube
    3.3k
    Ovo me zapravo plaši

    Tko Tovarima brani da kad AI još malo uznapreduje, uzmu neki intervju ili uzorak glasa hrvatskih sudaca, prođiraju ih kroz aplikaciju i napišu im tekst i onda to serviraju kao zvučni zapis VAR sobe?
  • reziser
    6.5k
    Vrlo lako izvedivo....
  • Olmic
    2.8k
    upravo to, a i neki dan je u Splitu ubijen decko i svi su skocili na noge, prosvjed ovo ono, a sad kad njihovi “heroji” prijete covjeku i njegovoj djeci to nije sporno i jos ovaj kreten Kustic to ne osudi.. placipicke prvog reda
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.