• Mr Anderson
    5.7k
    Tako sam i ja na Lokomotivi u Kranjči, neki deda s Dinamovim šalom je ismijavao sve igrače nakon kaj smo dobili gol. Rekao sam mu što ga ide, a nakon kaj smo izjednačili, njegova reakcija je bila - napustio je tribinurioda

    Nikad neću zaboraviti Oršićev debi. Prva tekma Hapoel, nisam još bio kupio godišnju za istok, a kum dobio neke sponzorske za zapad i ajmo mi. I neki lik, oko 4 banke, isto tako od prve minute se zapiknuo na Oršića, bezveze, ne znam zašto. Omalovažavanje na svaki kontakt s loptom(kaj bu ovaj, ko ga doveo, bezveznjak i sl.). U meni kuha, lik se ne gasi. I Orša onda skuha prvi gol, zabije drugi, ja se okrenem prema liku, rekoh...ajde glupane, daj ga još malo pljuj i vrijeđaj i svašta nešto sam mu rekao dok me kum nije smirio. Nisam lika čuo više do kraja utakmice. Ne kužim, ljudi dođu na taj način liječiti frustracije. Pa viči nešto, navijaj, bilo što samo nemoj vrijeđat svoje igrače od prve minute.
  • Mlađi referent
    11.1k
    Dugo igrač nije bio masakriran kao Hoxha, dugo

    Situacija je takva, da neovisno kako odigra ako nije dao gol / upisao asistenciju bit će pljuvan kao da je najgori na terenu.

    Prvo poluvrijeme je odigrao jako dobro, a za neke je bio dežurni krivac kaj gubimo. U drugom ga je samo nagradilo jer je još malo digao igru. Da nije upisao tu asistenciju, opet bi se pričalo da nije odigrao ništa
  • Mali Zeus
    10.3k
    Čast iznimkama, al klasični zapad iz mog sjećanja.
  • Mr Anderson
    5.7k
    Hoxha nije neka klasa, ali sviđa mi se što pokušava, trudi se, pokazuje neku ambiciju. Za razliku od recimo Vidovića koji je možda talentiraniji i kompletniji igrač, ali mi na terenu djeluje nekako suzdržano, mlako.
  • Yovitssa
    390
    Mozes reci da sam tvrdoglav.
    Ali ja i dalje ostajem kod toga da Arber Xoxha nije igrac za Dinamo.

    Gol Betisa nebi dosao da on nije lutao i zasmetao Perkovicu. Koji je ocito fin decko da je dosao Riletu dreknuo bi Rile i njega i loptu odnio u aut.
    Par puta je onaj njegov bicikl i izgubljena lopta.

    Gol je uspjelo prolaz jedan od deset pokusaja.

    Onaj ponisteni penal je pokazao svoju klasu , savrsena lopta i umjesto da udje i jednostavno poentira on pada na nos i nagazi stopera...

    Predugo za ozbiljan nogomet pimpla i drzi loptu, zadnjih deset minuta je dva puta toliko vukao u sredinu dok nije izgubio i ide ti kontra.

    Tako da ja kad vidim njegovu glavu dolje. Nije mi razina Dinama.

    Pogotovo ako ga kompariram sa Pjacom i Brekalom
    Ali

    Potpis.

    Svaka čast dečku, volio bih da mu se "otvori" i da nam danas/sutra bude novi Orša, ali prilično sam siguran da je ovo gore njegov najbolji opis i da ipak nije igrač za nas...

    Iskreno, kod onog popikavanja/gaženja Bellerina s glavom zabijenom u pod (kod poništenog penala) sam osjetio susramlje. :meh:
  • Mr Anderson
    5.7k
    Gol Betisa nebi dosao da on nije lutao i zasmetao Perkovicu.Ali

    Ovo je vrh neobjektivnosti prema nekom igraču Dinama. Znači, Perković promaši cijelu loptu, ali kriv je Hoxha koji je trčao za bekom. Jako glupo razmišljanje.
  • Mali Zeus
    10.3k
    Iskreno, kod onog popikavanja/gaženja Bellerina s glavom zabijenom u pod (kod poništenog penala) sam osjetio susramlje. :meh:Yovitssa

    Čemu danas ovakvi komentari i tvoji i @Ali - ja koji će ponoviti još 5 puta brijem da Hoxha nije igrač za Dinamo.
  • Yovitssa
    390

    Ma fešta je, prošli smo Betisa, drago mi je zbog njega, zbog asistencije. Samo se nemogu oteti dojmu da ipak nije igrač za nas. Neka on bude presudan u borbi za titulu i nitko stetniji od mene.
    Međutim, jednostavno mislim da nije "taj" i to je to...
  • Mali Zeus
    10.3k
    Ma fešta je, prošli smo Betisa, drago mi je zbog njega, zbog asistencije. Samo se nemogu oteti dojmu da ipak nije igrač za nas. Neka on bude presudan u borbi za titulu i nitko stetniji od mene.
    Međutim, jednostavno mislim da nije "taj" i to je to...
    Yovitssa

    Sve ok. Ovod ne mislim na tebe, jer nisam vidio do sad, al nikad neću skužit ljude koji stalno moraju stalno ponavljati da neki igrač nije za Dinamo. Osobito nakon što je odigrao odličnu tekmu jučer
  • Paggini
    8.6k


    Da bar bude loš protiv Rijeke pa da možeš svima reći kako si bio u pravu da nije igrač za Dinamo
  • Nino Bule
    11.7k
    Hoxha jucer uz baturinu najbolji na terenu, bas je mucio ruibala.
  • kibic11
    131
    jučer droksa bio ronaldo ,svaka čast ,samo tako
  • Yovitssa
    390
    Da bar bude loš protiv Rijeke pa da možeš svima reći kako si bio u pravu da nije igrač za DinamoPaggini

    A gle, može moj post i u "nepopularna mišljenja", samo sam rekao moje mišljenje o igraču, takvo je od prvog dana i nije ga promijenilo jedno dobro poluvrijeme.
    A nisam tip koji likuje, neka samo on nastavi tako i nitko sretniji od mene...
  • MarK
    246
    Hoxha je još uvijek impresioniran Dinamom i kad se opusti i riješi grča bit će bolji. Svi koji su došli iz manjih klubova su neko vrijeme djelovali izgubljeno:Kaneko, Max, Živković... To je tako dok se igrač ne uklopi i počne osjećati prihvaćeno. S rastom samopouzdanja dolazi i mirnoća i tada igrač daje maksimum. Važno je da je borben i da izgara, a onda će ga i sreća pomaziti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.