• Mali Zeus
    9.3k
    Jel misliš vezano za koreografiju ili penal? Jer Topić je mahao u podcastu vezano za koreografiju.Cosey

    Koreografija.
  • Cosey
    433
    Krenulo je od Telegrama, Indexa pa dalje. Neki su prenijeli zbog klikova, ali uvjeren sam da je krenulo zbog navijačkih strasti.
  • bluepower86
    711
    Topic je ljigavac kao i ta cijela ekipa s “Tribine” kvazi hajdukovci s prebivalistem u Zg.
  • Noel
    4k
    Razlog zašto se šprda koreografija je jednostavan. Pun sjever protiv Varaždina. Telesport je udario temelje priče kako Dinamo je klub bez duše ,prćija Zdravka Mamića,kako niko u Zagrebu ne voli Dinamo itd. Od tuda leži njihov jal i mržnja ,i zato ih tolko peće pun sjever protiv Varaždina. Onda od mržnje i jala nemaju kaj pa ajmo onda šprdat koreografiju koja je vrhunska.. Telesport je temelj mržnje prema Dinamu i Zagrebu od davnih dana. Jadnici.
  • Zagi
    4.9k
    Sve to treba bojkotirati. To je jedini način.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Ionako mi je Ofenziva draža.
  • bluepower86
    711
    Podcast 8/24 dobri momci
  • SjevernaStrana
    639
    i oni su poceli s tim glupostima...
  • Mali Zeus
    9.3k
    ↪Mali Zeus i oni su poceli s tim glupostima...SjevernaStrana

    I oni su to objavili, rekao sam Buvaču to, rekao da je bio protiv toga. Kužimo se. Plus kaj dijelimo mišljenje o Jurišiću, Holigi i sličnima. Uglavnom dobra je to ekipa.
  • Eduardo
    17.2k
    pogledao sam impressum na tom portalu i od 17 autora niti jednom u biografiji ne piše da uopće prati Dinamo, a kamoli voli i navija. Vidim da im je redakcija puna Dalmatinaca kojima ponosno stoji da su navijači Hajduka i sl., predvođeni Markom Silovim. Ima nekoliko Riječana, Srbin (čitaj delija), ali niti jedan dinamovac. Koliko su objektivni u pisanju i podcastima ne znam jer ne pratim, ali kad ovo vidim ne mislim niti početi.

    Kronično nam (nama dinamovcima) treba specijalizirani portal o Dinamu popraćen podcastom. U debeloj smo manjini po pitanju takvih medija u odnosu na ostale 'konkurente'.
  • Markelo
    2.5k
    Zar nije Niko Matičević sa ofenzive onaj "Mile iz Krajine" sa twittera? On bi onda trebao biti Dinamovac
  • Mali Zeus
    9.3k
    ↪Mali Zeus pogledao sam impressum na tom portalu i od 17 autora niti jednom u biografiji ne piše da uopće prati Dinamo, a kamoli voli i navija. Vidim da im je redakcija puna Dalmatinaca kojima ponosno stoji da su navijači Hajduka i sl., predvođeni Markom Silovim. Ima nekoliko Riječana, Srbin (čitaj delija), ali niti jedan dinamovac. Koliko su objektivni u pisanju i podcastima ne znam jer ne pratim, ali kad ovo vidim ne mislim niti početi.

    Kronično nam (nama dinamovcima) treba specijalizirani portal o Dinamu popraćen podcastom. U debeloj smo manjini po pitanju takvih medija u odnosu na ostale 'konkurente'.
    Eduardo

    Sve stoji, ali ovo kaj ja pratim nisu ostrašćeni poput Telesporta i sličnih i dosta su objektivni, koliko mogu biti. Osnivači su Riječani, trojica Starčević i braća Buvač. Što se tiče portala o Dinamu to se u potpunosti slažem.
  • Mališan
    1.7k
    Podcast 8/24 dobri momcibluepower86

    Pokušao gledat nekoliko puta i ugasio brzo svaki put. Onaj Zmajo niskog rasta mi je jedini slušljiv, ostali pojedinci su mi neki iritantni pojavom i negledljivi, a neki mi sadržajno djeluju ko umiveni obožavatelji kriminalca u bijegu. Možda sam meni ne leže.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Upravo provjerio, na Ofenzivi Niko i Davor su dinamovci.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.