• Cruyff
    45
    Siguran sam da imaš više primjera za to.Mali Zeus

    https://www.index.hr/sport/clanak/ovo-sto-dinamo-radi-s-jakirovicem-je-potpuni-promasaj-i-ne-moze-ispasti-dobro/2529511.aspx

    Ovo je samo jedan primjer od mnogih. Ne kažem da njegova kritika nije na mjestu, ja sam samo govorio o tajmingu i utjecaju na atmosferu među igračima i navijačima pred samu utakmicu.

    Možda sam se nespretno izrazio s tim da ga porazi vesele, ali možda će netko to tako protumačiti ako su njegovi članci samo u tom tonu. DP radi iznimne stvari i to je jedan od primjera koji bi se i na indexu mogli češće istaknuti.

    Drago mi je da si se registrirao, ali pojest ćeš još žganaca dok ne stigneš Vicinu participaciju na Zoni.

    A posebno puno žganaca ćeš pojesti dok ne opravdaš dosta pretenciozni nick koji si odabrao.

    Veselim se tvojim tekstovima i analizama.
    Mali dioničar

    Mislim da nema potrebe za obraćanjem s visoka. Smatram da ovdje svi imamo slobodu izrazit svoje mišljenje i diskutirati, a naravno nemoguće je da se i svi složimo u svemu - u tome i je čar. To kaj je netko duže ili kraće na Zoni, ne bi trebalo biti uzeto u obzir kao kriterij pri konsktruktivnoj raspravi.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Ovo je samo jedan primjer od mnogih. Ne kažem da njegova kritika nije na mjestu, ja sam samo govorio o tajmingu i utjecaju na atmosferu među igračima i navijačima pred samu utakmicu.Cruyff

    Jedan tekst = jedan primjer od mnogih..

    Znači da je to napisao iza Lokomotive bilo bi dobro tj. ne bi možda izgubili 3-0 doma da Vice nije to napisao prije tekme jer je eto to narušilo atmosferu i utjecalo na igrače. Good old novinari bi trebali pisati pozitivno da se igrači ne osjećaju loše iako je apsolutno sve kaj je napisao točno i vrijedi još uvijek.

    Možda sam se nespretno izrazio s tim da ga porazi vesele, ali možda će netko to tako protumačiti ako su njegovi članci samo u tom tonu.Cruyff

    Vidiš, dobro je da njegovi članici u biti nisu samo u tom tonu, upravo suprotno, pa srećom onda nitko neće protumačiti da se u biti veseli porazima.
  • Bosskovitz
    7.3k
    Ne vidim uopće koja je poanta ove rasprave. Kaj netko želi dokazati da Vice koji je deklarirani Dinamovac, član Dinama i član stegovne komisije Futsal Dinama - nije "dobar" navijač Dinamovac?
  • Mlađi referent
    10.4k
    nije "dobar" navijač Dinamovac?Bosskovitz

    Dobar navijač dinamovac = vječni optimist i noj koji zabija glavu u pijesak, ne propitkuje, šuti i pokušava napravit spin da nije sve kako se čini

    Svi ostali = protivnici dinama, loši navijači
  • MM17
    221

    Ako netko pozna Španjolski nogomet to je Rile
  • plavac173
    2.6k
    GNK Dinamo s velikim zadovoljstvom
    pozdravija dananji potpisani sporazum izmedu Vlade Republike Hrvatske, grada Zagreba i Zagrebacke nadbiskupije koji je
    rijesio pravni problem oko izgradnje novog stadiona na Maksimiru. Ova vazna suradnja otvara novo poglavije za razvoj naseg kluba
    i omoguéit ée nam stvaranje modernog
    sportskog centra koji ce sluziti prije svega nasem klubu, navijacima, gradanima

    GNK DINAMO
  • The Undertaker
    4k
    Kaže Mirko u svom planu 24.-28.
    "Kratkoročno (do početka radova na stadionu “Maksimir”) je nužno
    povećati broj i kvalitetu postojećih terena potrebnih za trenažne procese
    prve momčadi i nogometne škole u sklopu uže zone stadiona “Maksimir”
    i SRC “Svetice” (koji procesi su već i započeti)..."

    Jel netko zna više o ovome?
  • jedan u nizu
    5.8k
    Treba izvuci sto vise para dok ne krene gradnja i dok su 'na vlasti'
  • Izet Hajrović
    832
    lik koji kaže da bi odmah potpisao da izgubimo naslov prvaka i prođemo Betis. Jako antipatičan lik koji melje gluposti.
  • scooniepenn
    1.8k
    Taj Rile je svašta prosrao tu u emisiji, da ne govorim da je upadao u riječ svako malo. S druge strane, Zoran Grgić osim što je veliki Dinamovac je vrlo odmjeren, pristojan, kulturan i ne laprda gluposti, a povrh toga čovjek prati španjolski nogomet kao komentator već godinama na Sportklubu.
  • Keyser Soze
    8.1k
    Lik kaže da očekuje s x protiv Betisa i poraz od Rijeke
  • Nino Bule
    11.3k
    da ne govorim da je upadao u riječ svako maloscooniepenn

    Upravo gledam i dođe mi da ugasim, grgic ima neku svoju poantu oko vrijednosti momcadi s kojom se ni ja ne slazem al ovaj se uzrujo i 5 puta upada i ne da mu zavrsit recenicu. Ne bi se s nekim ovako komunicirao na pivi a kamoli na emisiji na tv-u
  • Zambatine škude
    2.1k
    Rile je jako živopisan lik i tko god ga poznaje se ne može naljutiti na njegov dramatičan nastup. Vjerojatno je teško za shvatit ovako kad se piše suho, ali da jednom s njim popričate, sve bi vam bilo jasno. Koga više zanima, nedavno je objavio seriju knjiga o svom odrastanju, ima dosta i Dinama.

    U dresu je Građanskog jer nikad nije prebolio to što se klub nije tako nazvao devedesetih.
  • Cosey
    434
    Ak je debil, a nije sigurno, dao Bog više takvih. Plus, uvijek dramatizira oko španjolskih klubova jer jako voli španjolsku ligu i nogomet. Mislim da navija za nekog iz Segunde.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.