• Plavo Srce
    97
    Slazem se s vecinom sto je receno o tekmi protiv Varazdina, ali idemo sad spustiti loptu na zemlju.

    U prvom smo poluvremenu igrali vrlo dobro, na trenutke i izvrsno, a mislim da je unazad zadnjih par meceva postalo jasno da imamo nekoliko raspolozenih (vrlo raspolozenih) igraca. Oprilike po redu kojim zasluzuju pohvale: Baturina, Ristovski, KTC, Petkovic, Nevistic ...a to je vec pola momcadi! Ako je itko kritizirao trenera u zadnja 2 tjedna, onda sam to ja, ali zbog mnogo toga sasvim dobrog iz toga meca, nemojmo vise tupiti, 3 boda su 3 boda, idemo sad rijesiti Betis!

    A to je paklena utakmica za pripremu. Da smo izgubili 3:0, sve je jasno. Idemo u juris, pa sto bude. Da smo dobili 3:0, idemo bunker, pa nece valjda 3 uci.
    A sto sad?
    Koliko vas misli da Betis nece dati gol niti u Zagrebu? Slaba im je efikasnost, ali bilo bi gotovo pa cudo da opet ne zabiju. Dakle, gol moramo dati, a mozda i dva.

    Kako se postaviti? Najvjerojatnije gusti blok oko centra i probati drzati loptu sto vise. Izbaciti krila u trk sto cesce. Bitno je imati leprsavost i lomiti njihove napade kontra-pasovima. A u tome imamo par majstora, cak i Misic sa svoje straznje trecine, a posebno Baturina i Bulat su to tamo radili izvrsno.

    S desne strane mi je svejedno s kim poceti, nekako trenutno podjednako gledam Kaneka i Spikica. Kaneko je brzi i spretniji, ali je fizicki slabiji. Spikic zna napraviti kaos pred i u 16-cu ponekad nekako i na silu. Cijenim njegov zar, a nije ni los u realizaciji. Tom decku nekako i dalje vjerujem da bi moglo od njega biti nesto. Vjerojatno ce svaki dobiti po dio.

    Lijeva strana: Vidovic nije krilo i to ponavljam mjesecima. Steta ga je tamo drzati, ne daje 50% onoga sto bi dao kao prednji vezni. Cak sam sklon opet gurnuti Hoxu, mozda dozivi prosvjetljenje bas kad je najvaznije. Brzinu i tehniku ima, to je vec 2 od 3. Jos da mu je uliti mirnocu u zadnjem pasu, centarsutu ili udarcu...ima nade!

    Osobno se najvise ufam u Baturinu i Petkovica, jer oni mogu rijesiti utakmicu. Dao bih sve na svijetu da Baturina slomi utakmicu svojim golom, jer ako nam itko moze donijeti pobjedu nad Rijekom, on moze. Samo mu jos treba injekcija samopouzdanja...
    Ali, o Rijeci - nakon Betisa...

    Betis me nije nicim odusevio, a nama odgvaraju momcadi koje nas zele napasti...Samo neka krenu i ostave pred svojim 16 rcem cistinu! Ako ponovimo mirnocu, smjelost, raznolikost u sredini i ako se postavimo sportski bahato - mozemo to proci!
  • Sibirski plavac
    1.4k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/komentari/jakirovic-ce-lakse-nadmudriti-betis-nego-rijeku-pred-njim-je-i-dalje-problem-koji-ima-otkad-je-preuzeo-dinamo-15429751

    "Dinamov kadar vapi za trenerom koji će ga pokrenuti kao dizelaša, dok Jakirović vapi za "turbo-pogonom". Pred Modrima stoji možda i ključni tjedan ove sezone: Betis, pa Rijeka. Može li glavni chef promijeniti svoj meni, pitanje je koje, još jednom, nije novo. Ono stoji otkad je preuzeo ovaj Dinamo. Pitanje koje zahtijeva promjenu "mindseta"."

    "Nisam, zapravo, siguran je li mu uoči duela s Rijekom draže formirati taktiku za Dinamo, ili ipak - Rijeku? U takvoj se ulozi, očito, Sergej Jakirović mnogo bolje snalazi..."
  • Kruno
    173
    Ja sam uvjeren da ce on obje dobiti na srecu.
  • Sibirski plavac
    1.4k
    I da dobije,ako tutleki već imaju riješen dogovor sa nekim novim imenom (a očito nemaju čim je ovaj još tu), on je svakako bivši nebitno o rezultatu. Bar bi trebalo tako biti...
  • Mihaljević
    8.2k
    Barić i on se natječu ko će više lupetat po medijima?
  • Dinamosaur
    986
    al si izvuko ovo zacrnjeno iz konteksta do iznemoglosti, jedva si docekao jel da?!? doslovno ga je samo usput spomenuo

    Zeko je tad pricao o Biscanu, u tom dijelu intervjua, kao i u ostalom, nema ni trena u kojem je rijec o Jakiru
  • Jurki
    8.8k
    Zajec: Ako postanem predsjednik, stat ću iza JakirovićaCrni

    Ne kuzim, a kaj je trebal reci? Da ce mu prvi potez biti da smjeni trenera?
    Naravno da ne. Jer time bi jos dodatno narusil atmosferu u svlacionici i zbusil Jakira.
    Sjebalo bi se sve ono kaj jos nije sjebano i to pred najvaznije utakmice u sezoni. Lako je nekom potpisati otkaz, al trebas imati i adekvatno rjesenje za trenera.
    Kad smo vec kod poteza.. prvi potez novog predsjednika bi trebal biti imenovanje izvršnog odbora, nove uprave i dovođenje adekvatnog sportskog direktora.
  • masacusec
    3.1k
    Zajec: Ako postanem predsjednik, stat ću iza JakirovićaCrni

    Stat ću iza jakirovića i nogom u guzicu!!!
  • Mali Zeus
    9.8k
    Svakako je bolje da je rekao prvom prilikom ću smijeniti Jakirovića ako postanem predsjednik. To bi bilo sjajno, osobito dan prije tekme s Betisom.
  • Olmic
    2.7k
    rekao je da ce stat i iza uprave…zeko je pametan, zna kaj mora govorit
  • Crni
    43

    To je naslov, nisam ja ništa “izvukao”.
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    vec vidim kako ce ova tema danas gorit neovisno o tome prodemo li dalje ili ne :lol:
  • Praskaton
    1.8k
    vec vidim kako ce ova tema danas gorit neovisno o tome prodemo li dalje ili ne :lol:dinamozivivjecno

    Izgubili obje sljedece il dobili svejedno je sto se ovog covjeka tiče.On mora bit bivsi.Nema napretka i ne možemo ocekivat bolju igru dok je on tu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.