• Kepec
    4.9k
    Sanjao sam onu stativu, sanjat ću je još dugo.

    18./19. u Europa ligi Fenerbahce, Anderlecht, Spartak, Viktoria te Benfica u prvoj utakmici.
    19./20. u Ligi Prvaka Atalanta 4:0, neprežaljeni Shakhtar i vodtsvo protiv Citya.
    20./21. u Europa Ligi Wolfsberger, Feynoord, CSKA, Krasnodar, Tottenham.
    21./22. u Europa Ligi Genk, Rapid, West Ham, Sevilla.
    22./23. u Ligi Prvaka Chelsea i vodstvo na Stamford Bridgeu.
    23./24. U Konferencijskoj Ligi Astana, Ballkani, Betis...

    Kao što je Rile rekao, Dinamo već godinama igra u Europi, pobjede se uzimaju zdravo za gotovo, pa čak i od vlastitih navijača.
    Dragi prijatelji, kolege, poznanici s tribina, lupite si šamar, dođite k svjesti i pogledajte s kakvim nas rezultatima naš Dinamo uveseljava iz godine u godinu.
    Igra i dalje nije najbolja, koga je najbolje staviti na gol, koga u obranu, krila ništa specijalno jučer. Uz cijelu standradnu igru koja se povlači kroz sezonu ipak mi je nekaj bilo drugačije. Na igračima se vidjela dodatna želja i proigranost.
    Nije to igra koju očekujemo od Dinama, puna krivih dodavanja, loših odluka i bez prilike po golu suparnika. Ali mi smo jučer igrali protiv 6. momčadi Španjolske i igra je bila dovoljna za pobjedu (bar kaj se rezultata tiče).
    Neka tako bude dovoljna i protiv Varaždina, opet Betisa i Rijeke jer to su trenutno utakmice koje zlata vrijede, a vjerujem da će igračima biti puno lakše istrčati u nedjelju nakon ove pobjede.

    7 dana, 3 utakmice na Maksimiru, gospodo draga treba li ikaj drugo reći? Ako nekome treba dodatan poziv Zone na Instagramu, grupe na Telegramu ili frenda iz kvartovskog birca onda bih se zapitao u njegovo postojanje.
    DINAMO ZAGREB IZNAD SVIH!
  • plavac173
    2.6k
    Opet nastavljas u istom tonu. Ne trebam ja preci preko svog ponosa, ja sam dosljedan svojem mišljenju i stavu. Ti si jedva docekao da ma sva zvona hvalis Jakira i sad zelis poklopit svalog tko ne misli tako. Mijenjas misljenje i opravdavas se na svaku temu koju krenes komentirati.
    Malo je Jakir, malo je Rijeka. Malo mavijas za njih, pa se malo opravdavas da nije tako. Pa slavis njihov gol, pa onda seres po ekipi koja zeli da dinamo izgubi. Pa govoris da je izgubljeno prvenstvo, pa onda sljedeci dan seres po ljudima koji su pisali da je prvenstvo gotovo.
    I nisam jedini koji ti je to spomenuo, svi znaju kakav si forumas, i kakvog si karaktera. Ja sam vec dovoljno puta rekao da necu ulaziti u rasprave s tobom ali mi vrag neda mira. I sad cu se iskljuciti iz rasprave jer nemam zivaca odgovarati na tvoje argumente koji su 'kmecis, govoris gluposti i predi preko ponosa'.
    jedan u nizu

    Samo cu na ovo odgovoriti jer za gore nema smisla, sve sam rekao.

    Kazes ti si doslijedan svom misljenju i stavu. Covjece pratis nogometni klub koji ima rezultate, pozitivne i negativne i prema tome stavovi se mijenjaju. Nemoj mijesati stav i misljenje u zivotu sa nogometnom igrom.
    Cim napises ovo "ti si jedva docekao da hvalis Jakira na sva zvona", :rofl: Evo ajmo iz pocetka, pronadji mi di sam ja hvalio Jakira na sva zvona? Nigdje, ali nigdje ga nisam hvalio osim sto sam napisao da je dobro takticki postavio ekipu jer i je, a ti to ne zelis priznat jer su ti i gore ljudi rekli, pojest ce te mrznja.
    Najbolje od svega mi je kad kazes kako mijenjam misljenja... Pa covjece dragi, ako kazes da je Bulat dobar, dobar je sad, ako padne u formi neces nastaviti sa svojom tezom da je dobar samo da ne bi promijenio svoje misljenje, isto to vrijedi i za trenere. Nevjerovatno sta ja moram pisat..

    Malo je Jakir, malo je Rijeka. Malo mavijas za njih, pa se malo opravdavas da nije tako. Pa slavis njihov gol, pa onda seres po ekipi koja zeli da dinamo izgubi. Pa govoris da je izgubljeno prvenstvo, pa onda sljedeci dan seres po ljudima koji su pisali da je prvenstvo gotovo.jedan u nizu

    Legendo moja, rekao sam da je za izgubljene utakmice veliku vecinu kriv Jakir, a kad je dobro onda pohvalim i kazem da je isto zasluzan ali da su igraci najvise. Slavio sam Rijekin gol da i opet bi na tom mjestu zbog nase situacije i jer je sve moguce bilo i bolje uvijek da rijeka osvoji nego hajduk, ako necemo mi. A sinoc smo pokazali da u nama ima jos dosta toga za pokazati tako da.
    Vec sam odgovorio na to izgubljeno prvenstvo da je napisano u smislu da im poklanjamo prvenstvo ovakvim igrama a ne da je hajduk zasluzio nesto. Citaj s razumijevanjem ako mozes.
    Kakvog sam karaktera? Jer sam branio Jakira i govorio da mu treba dati pripreme i rekao ako ne bude dobro poslije da mu zelim otkaz te to i govorio zadnjih dana (vidis ostalo mi je isto misljenje i stav :rofl: )Prije par dana covjek napisao da Jakir nije jedini krivac a vi ste covjeka svi redom iznapadali, te je mamicevac, te je rijecanin, te je hajdukovac, te je jakirov bot, te je ovo te je ono, a covjek je obicni navijac Dinama koji ima svoje misljenje. Zapitao bih se ja tu ko ima tu kakav karakter. Odgovarao sam na temi od Jakirovica svakome jer ste se svi (kad kazem svi mislim na desetak forumasa) odgovarali da nisam u pravu i ja sam argumentirao svoje stavove bez ikakvih vrijedjanja i bilo cega, forum i sluzi za to, zar ne?
    Bas me zanima kako ti je tako jedan obican trener nabio mrznju da se moras spustat na taj nivo da se odmices od nogometnih misljenja i krenes na osobna iako tu istu osobu znas preko poruka na forumu u kojem iznosi svoja misljenja bez da je iko ikoga uvrijedio, kontradiktorno za ono sta govoris, jako.
  • SjevernaStrana
    820
    Nitko ne mrzi, samo ja ne gledam svijet kroz ruzicaste naocale nakon jedne pobjede. Nakon pobjede u kojoj nebi zabili gol iz igre ni nakon 900 minuta (kako je netko napisao). Da izgleda bolje, da, izgleda. Nadam se da ce ici i sve bolje. Ali da je ovo neki novi dinamo kalo vi tvrdite - nije. Svaku tekmu se nadam da ce sljedeca biti bolja, i ova nije nista drugacija. Nisam tu kao neki nikad napisao da je prvenstvo izgubljeno i napisao da navijam za rijeku, niti sam slavio njihove golove.jedan u nizu

    Niti gledam svijet kroz ruzicaste naocale niti tvrdim da je ovo novi Dinamo, takoder nisam pisao kako je prvenstvo izgubljeno, a kamoli navijao za nekog osim Dinama.... ali nakon jucerasnje utakmice trazit na silu neke razloge za umanjit necije zasluge takoder nisam radio niti cu... Bernauer - prva utakmica nakon 10. mjeseca, Nevistic - prva utakmica nakon 2 mjeseca, Hoxha - prvi nastup u europi, Ogiwara isto itd itd... koliko ti igraci plus jos neki uopce imaju utakmica protiv ovakvih ekipa (inace igrali smo protiv 6.ekipe LaLige u knockout fazi europskog natjecanja)?? Naravno, nema mjesta za pretjeranu euforiju jer nismo jos napravili nista kako u europi tako i u domacem prvenstvu, ali trazit neke mane u ovoj utakmici uz sve okolnosti....pa nismo igrali s Dragovoljcem... podrska treneru i igracima..
  • jedan u nizu
    6.2k
    Plavac moj dragi.
    Stav je kada navijas za klub. Promjena stava je kad navijas za Rijeku. Promjena stava je kad slavis njihov gol. Promjena stava je kad jedan dan kukas kako je izgubljeno i kako smo poklonili prvenstvo, a drugi dan seres po ljudima koji isto komentiraju.

    Komentiranje kako je recimo Bulat jednu tekmu los, a drugu dobar, nije pitanje stava, vec opservacije. Ja ne mogu vjerovati da ovo moram pisati.

    Dalje necu komentirati jer nema smisla
  • Mali Zeus
    9.8k
    Majko mila što je vama ljudi. Nismo napravili ništa prema gore? ok, nismo al smo bili kombinatorni i u dijelovima tekme čisto dobri, opet nas je izdao potez previše ili premalo pred njihovim šesnaestercem u par situacija. I pojedinim igračima i Jakiru je ovo idealna tekma bila jer nisu morali napadati nego čekati svoju priliku. Drugi par rukava je u ligi je di moraš napadati i tražiti gol aktivno i tu smo se svaki put zajebali. Plus Jakirovo biranje igrača jer se dam kladiti da će opet nešto izvesti u nedjelju i onda sam sebe i momčad sjebati.
  • jedan u nizu
    6.2k
    @SjevernaStrana

    Nije to islo tebe, ne brini.
    Nitko ne trazi na silu razloge da umanji pobjede ili necije zasluge.
    Nisam znao da se ne smije kritizirati nesto lose kad vidis, a pohvaliti dobro?
    I zasluge su vise na igracima, to sam rekao, manje na treneru, jer takticki nije napravio ništa puno vise, osim postavio bekove nize. A promjenom igraca je dobio stabilnost u obrani. Ali promjena igraca nije takticka promjena ili lucidnost.

    Vise puta sam kritizirao igrace ove godine, i tvrdim da mogu bolje i da trebaju bolje, i da su kalibar koji bi trebao pojesti HNL.
    Jucer su se probudili, dal je razlog europa, Betis, da li frustracija nakon Lokomotive, da li Jarni, nebitno je, bitno je da su poceli malo zustrije igrat. Lijepo je vidjeti Petka kako trci prema korner zastavici i spasava loptu. :D
  • Izet Hajrović
    940
    Meni je samo ta bespomoćnost naših krila zabrinjavajuća, ne znam zašto sam uopće išta očekivao kad istu ovakvu nemoć pokazuju u HNL-u. Od krilnih napadača očekujem golove ili asistencije, a ne vidim ih.Rakovica1986

    Od krila smo jučer dobili kvalitetnu defanzivu i to treba naglasiti. Što se ofenzivnog učinka tiče, tu su bili slabi. Hoxha ipak nije igrač koji će raditi razliku na takvoj razini, a kod Kaneka smo vidjeli da mu durli prolaze protiv Betisa što je odlično, znači da apsolutno može biti dobar na toj razini, ali jednostavno se mora s njim poraditi na kombinatorrici da njegovi proboji imaju smisla jer obako on probije obranu, a ubačaj ili dodavanje ne završi nigdje pa nema koristi od toga i tu vidim prostor za napredak. Nakon ovog paklenog ritma vraća nam se Stojke za zadnja 2 mjeseca sezone i u njemu vidim pojačanje za lijevo krilo ako Hoxha ne eksplodira, uzet ćemo mu kao olakotnu okolnost da mu je ovo bila najveća utakmica u životu te je bio impresioniran.
  • Rakovica1986
    537
    Stojkoviću se jako veselim, nadam se da će dobro biti zalječen, jer mislim da će nam on donijeti ono što su nam nekada donosili Ivanušec i Majer.

    EDIT: krila su defanzivno odradila strašan posao. Možda i najzaslužniji za čeličnu obranu jučer.
  • SjevernaStrana
    820
    znam da nije islo mene samo odgovaram, apsolutno se slazem da dobro treba pohvaliti kao i lose kritizirati, ali samo ti hocu reci da ova utakmica, a rezultat pogotovo nisu trenutak za takvo sto... uz sve sto nas prati ove sezone naravno...
  • plavac173
    2.6k
    Plavac moj dragi.
    Stav je kada navijas za klub. Promjena stava je kad navijas za Rijeku. Promjena stava je kad slavis njihov gol. Promjena stava je kad jedan dan kukas kako je izgubljeno i kako smo poklonili prvenstvo, a drugi dan seres po ljudima koji isto komentiraju.
    jedan u nizu

    Legendo kao prvo nisam bio jedini, kao drugo vec sam argumentirao zasto sam navijao tu za Rijeku i opet bi na tom mjestu, kako sam ja tu promjenio stav? Jesam li kasnije rekao da nisam trebao navijati? Mijesas kruske i jabuke. I za prvenstvo sam ti vec gore napisao, ne planiram opet ponavljat, procitaj, ali nigdje nisam promjenio taj 'stav' za kojeg mislis i govoris.
  • jedan u nizu
    6.2k
    Ja se nadam samo da Hoxha nema isti kredit kod Jakira, kao Jakir ima kod Vlatke. Za sada mi je razocaranje, ali bi volio da dobije jos prilika jer suditi po prvih 5 utakmica nije preobjektivno.
    Ali bih volio da kada ga ne ide da ga zamijeni. Kada bi imao isti kriterij kao drugi igraci, Hoxha bi vec 2 utakmice bio na tribinama.

    Vidovic mi je postao enigma. Jednu tekmu ude i izgleda kao zmaj, drugu tekmu ude i ne da mu se trcati za loptom. Mislim da tu psiha ima problem, i da je takav jer nema trenerovo povjerenje, treba poraditi na tome.
    Nadam se da ce dobiti priliku da se pokaze, i da bude malo na desetki, jer ako ovako bude do kraja sezone, otkupit ga necemo, a nije nam se ni predstavio kako treba.

    Najvise se nadam Stojkovicu, ne zelim da ga se prebrzo gurne u vatru i da opet bude ozlijeden. Ali ne zelim da zbog igraca poput Hoxhe bude na klupi. Nije junior, nije toliko zelen, treba mu igra i malo kontinuiteta da se pokaze i da se nastavi razvijati.

    Po stoti put, treba nam SD i vizija kluba, da se zna na koje igrace se zeli racunati, koji igraci su buducnost, a koji su vatrogasno rijesenje. Trenutno imamo Hoxhu, Vidovica, Spikica i Stojkovica na lijevom krilu. Treba se znati neka vizija za te igrace a ne da se minutaza dijeli na 4 dijela pa na kraju svi ostanu suvog k*rca.
  • Tundra
    518
    u ovih 5 utakmica možemo bez problema zaključiti da je Hoxa teški promašaj, a osoba u klubu koja je u njemu vidjela pojačanje treba momentalno dobiti otkaz
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.2k
    Sjetite se Vidovića prve dvije tekme što je igrao, svi su kolektivno drkali na njega a trenerčina ga je unišio. Dovođenje Hoxhe je treća najveća glupost pored plaćanja 500k za Brodića za instagram naslikavanje i Živkovićevih 100k za bacanje u depru.
    Trebali i mogli smo dovesti krilo na 6 mjeseci dok se ranjenici iz bolnice ne oporave. Ali o kome mi pričamo, u upravi sjede retardi
  • emilperska
    3.2k
    Sad kad su se slegli dojmovi..
    S nekima ovdje se i dopisujem private pa sam i naveo da mislim da nas svakako nece nokautirat jer cemo igrat dupli blok bez psihickog presinga.
    Jucer kao neka losija utakmica talijanska utakmica. Oprezno mi, oprezno oni. Realno je bilo da X zavrsi jer pravih sansi nije bilo. Rekao bi da nam Onaj gore vraca malo za ona 2 peha s Viktorijom Plzen gdje svakako nismo trebali obje izgubit. To je nogomet. Sad smo upisali tu povijesnu pobjedu koja ostaje za naredne dekade.. pa neka kikseva s Viktorijom..

    Necu napadat ni branit S.J jer vec 15.put ove godine se deremo, to je taj trenutak preokret pa svaki put neke Lokomotive, Gorice picke materine..
    U momcadi je proradio inat, muski su odigrali, nagrađeni su. Jadni Jarni nas je besplatno galvanizirao.
    Nadam se da ce S.J. vratit Nevistica na gol i vise koristit Maximea protiv bunkera u HNLu.
    Ajmo dobit Varazdin i proc taj Betis i napravit euforiju pred Rijeku.

    Ove jugo pičke bi dale i mamu i djecu da mogu dobit nekog iz Lige petice, mi to dozivljavamo kao dobar dan. Ovo sta smatramo dnom je i dalje par razina u Europi od svega ostalog oko nas..

    P.S. znam da sam dosadan, ali meni je Hoxha gori igrac od Marina. Ne znam sta S.J. vidi u njemu. Bio bi sretniji da su ga uzeli da pare okrenu nego jer vide nes u njemu. Fkt ne znam sta ljudi vide u njemu. Rang Marina po meni..
  • Kermit
    58
    Ma kakva kvalitetna defanziva? Hoxxa koji sporo zatvara i Kaneko kojeg vrte ko pajaca. Momčad je igrala vrhunski defanzivno, a ova dvojica su bili defanzivno najslabije karike. Hoxxa za sada ne ispunjava očekivanja po ničemu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.