• Bruh
    1.3k
    Sa telegrama

[BITNO]

Svi koji su svoje zahtjeve za članstvo u Dinamu predali u Bad Blue Boys Fan shopu od danas mogu preuzeti svoje članske iskaznice na istoj adresi (Ilica 37).
  • NitkoBitan
    39.6k
    Dosla mi je uplatnica pa cu se danas zaletit do Poste da uplatim. Pise jasno da im se posalje potvrda o uplati na mail , a kaj se tice maila koji cemo koristit za glasanje jel se treba on negdje potvrdit ili?
  • plavi72
    2.9k
    Lijepa slika na čestitki za roćkaš
    Dinamo Zagreb iznad svih transparent u prvom planu,sjever dolje i gore se vidi pun šalova,zadnji derbi slika 17.prosinca ?
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Cudno da nitko nije iskomentirao ili mi je promaknulo
    Danas stigla clanska a uz nju i naš Ljubo :lol:
    Ovi stvarno nisu znali koga prodati ( Bulat ili Ljubo ) pa su odbili Rangerse i produzili Bulatu ugovor a Ljubu poslali srbima iz Grcke
    Oooo živote maćeho, ne znam da li da se smijem ili plačem
    UAMNvhg.jpg
  • NitkoBitan
    39.6k
    Grazove papuce > Majkijev novcanik
  • Mrvica
    4.3k
    Trkaće papuče :ok:
  • serbus
    6.2k
    I majstor ih namjerno ostavi u kadru da uđe u legendu.. :lol:
  • NORTE
    27.5k
    Grazove papuce > Majkijev novcanik — NitkoBitan
    Na zoni se za bogohuljenje dobije ban, samo kažem.
  • Kepec
    10.2k
    Dok Graž ne prošeće rivom u šlapama, Majki s novčanikom ostaje pobjednik.
  • dinamo u srcu
    3k
    Dok Graž ne prošeće rivom u šlapama, Majki s novčanikom ostaje pobjednik. — Kepec

Ne znam gdje ih je kupio, ali evo odmah prijedloga Dinamovom Fan shopu da stave u prodaju takve papuče. Prodavale bi se na veliko.
  • Olmic
    6.1k
    tamo ih i ima ili ih je bilo
  • Endeavour
    732
    Zanimljiva situacija se desila vezano za jednog člana kojeg sam učlanio 10-ak dana prije nove godine. Ona je bila uvjerena da može glasati, jer joj na ulaznice.hr stoji 31.12.2024. i ne pruža mogućnost produženja.

Ali jučer joj je curu u shopu (ispod zapada) rekla da mora platiti tih 10 preostalih dana za 2023. Tako da je platila kojih 70 centi. Iskreno nisam ni ja znao za ovo.
  • Guinness
    3.5k
    Ali jučer joj je curu u shopu (ispod zapada) rekla da mora platiti tih 10 preostalih dana za 2023. Tako da je platila kojih 70 centi. Iskreno nisam ni ja znao za ovo. — Endeavour

Samo da vidim jesam shvatio dobro, prvi put se u 2023. učlanila krajem prosinca? I sad joj vrijedi automatski do 31.12.2024., jel tako?

Pa za 2023. mora platiti punu cijenu članstva, osim toga ništa drugo ne plaća
  • Endeavour
    732

Ja sam je učlanio krajem prosinca. I platio naravno punu cijenu 20€. I bio sam uvjeren, prema onoj odluci kluba da će to priznati i za 2024. Tako uostalom i piše, istek 31.12.2024. Ali u shop su joj rekli da mora platiti par centi za tih 10 dana 2023.

I cura u shop je također rekla da će dobiti novu člansku.
  • jp23
    4.8k
    Isto je i nama bilo, kao da bi mogli glasat, moraju platit još tu razliku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.