• Petko4455
    26
    Pa zar se ne ponavljaju greške iste unazad godinu dvije i isti razlozi? Pad morala,losa igra,losa atmosfera oko kluba? Pa da umjesto da jedno 5 igrača steras u 3pm i pol uprave..najlakše trenera maknut
  • Jurki
    9.2k
    pa kud bi dosli da se jedan Guardiola opravdava navijačima jer je igrao x ili izgubioPetko4455

    Ti uspoređujes ovu nasu prevaru s Guardiolom. Boze kaj sve nem procital.
    Iza Guardiole su rezultati i on zna kaj radi dok ovaj luta i luta i luta.
    Nije poanta nerjesene ili izgubljene utakmice. Poanta je kaj igramo LOSE i to vec 6 mjeseci sa ponekim bljeskom.
    Lik je spusil sve bitne tekme. I kaj da ti dalje velim.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    ajde ugasi se više, nemoj da moram ban fasovati radi tebe
  • Petko4455
    26
    pa niko nije rekao da nema krivice,samo nije glavni krivac za ovo
    Ali trenutno je najlakše trenera maknut..a kroz ekipu u 6 mjeseci prošlo 30-40 igraca
  • Jurki
    9.2k
    trener u SVAKOM klubu nakon losih rezultata leti.
    Ne mozes torpedirati 10 igraca ali 1 trenera mozes. Isto kak je sef odgovoran kad ja nekaj zajebem na poslu. Ja sam zajebo al je on kriv.
    Trener je odgovoran za stanje ekipe i ako nejde onda ga se mice. The end.
  • Orc123
    5.5k
    mi imamo jako dobar kadar i sa tim Kadrom Bjelica, cak i Biscan bi bili vec na plus 7-8 plus utakmicu manje...
  • Noel
    4.2k
    Igrač mu sam sebe zamjeni usred utakmice. Navijači ga nasred stadiona gađaju sa predmetima i tjeraju iz kluba. Kolege treneri sa duplo slabijim ekipama mu se smiju i daju mu nogometne lekcije više puta na isti način u sezoni. Navijači protivnika slave i zazivaju njegov ostanak. Rajko Magić Elvis Scoria i Tomislav Ivković pišaju po njemu u eter. I za kraj NAJGORI TRENER DINAMA JE U POVIJESTI!
    SRAMOTO ODLAZI.
  • Krizy
    38k
    @Petko4455 Hebeš ti nas, aa?
  • Orc123
    5.5k

    A tko bi te igrace trebao podici, tko bi morao dici moral, tko bi neke senatore trebal posjedt na klupu, tko bi trebal pripremati utakmice? Ja, ti, teta cistacica, Nices Celzijus? Znaci trener je najgori u povijesti ikad po rezultatima i da ga opravdavam? Kako? Imas uvjerljivo najskuplji kadar, najbokje uvjete, najbolje place....tko bi trebal momcad povest pravim putem? Pa ako su neki igracinza kurac, ne trude se, nisu dovoljno kvalitetni posalji ih na tribinu! A da, zaboravio sam, ti koji bi zavrsili na klupi mu cuvaju guzicu! Pa j trenira strogocu na strancima i plese kak mu sviraju ovi senatori. Najlakse je izbaciti Miku iz ekipe, jos malo budu ga naebali da Spika mora ispred Kaneka, maxa je zabetonirao na klupi iako je najmanje grijwsio od svih, a vratio je naseg igraca s posudbe kojeg smo jos morali i platiti onda....kaj najgore vratio je Dijete koje je imalo 10 seniorskih utakmica i unistit ce ga kako je unistio i Sutala...potrosit ce ih!
  • Petko4455
    26
    Bidjet ćemo sto će se promjenit u narednim danima..činjenica je da je minus isti ko kad je došao.. čak i manji
  • Petko4455
    26
    tu se slažem u potpunosti..zadnji voz ide i ako se ne ukrca ADIO…
  • Orc123
    5.5k
    to ti je argument za njegov ostanak? Daj probaj pogoditi tko je najgori trener u povijesti Dinama po uzimanju bodova po tekmi? Definitivno je konkurencija bila uzasno jaka ali ovaj je uvjerljivo pobijedio!
  • Taćini Serhio
    300
    Meni samo nije jasna jedna stvar, čini mi se poslije Balkanija da je dao izjavu nešto u stilu razgovarao sam sa Mišićem, Ademijem, Ristovskim, Petkovićem i oni su mi dali podršku... Onda poslije Lokomotive se pričalo da je Ademi otišao pred upravu i rekao da svlačionica stoji iza trenera...

    Čitajući medije ispada da 4-5 igrača tzv. senatori odlučuju tko će im biti trener. To je recimo kao da u jednoj firmi 4-5 uposlenika određuje tko će im biti gazda/šef/nadređeni...

    Mišić i Ristovski uz dužno poštovanje ničim nisu zaslužili da ih se te stvari pitaju, Petko i Ademi donekle ali opet to nema nikakvog smisla. Nitko od njih tu ne igra pro bono, itekako su dobro plaćeni a mi svakako nismo dužni gledati kako ih tamburaju raznorazne Lokomotive.

    Treba im elegantno i korektno dati do znanja da stave jezik za zube i počnu igrati nogomet, a Upravi da napokon dovede novog trenera, ako nisu u stanju neka stave bilo koga iz kluba tko ima položen vozački ispit i zna koji igrač igra koju poziciju, kad bolje razmislim i da nas nitko ne trenira bilo bi bolje nego ovo sada... Kao što onaj kaže u onom nekom klipu, skloni ga sa gola nitko nek' ne brani!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.