• Facke
    2.4k


    Igor Flak napisal clanak. Odma sam se necega setil :lol:
  • Mihaljević
    8.5k
    Prvi sam ga branio i posipam se pepelom sada. Da mi je neko pričao u 8mj da će Jakirović napraviti loš prijelazni, nakon što je Rijeku digao iz mrtvih i doveo komplet novih 20 igrača...
  • marcio amoroso
    33.4k
    On jednostavno nije svjestan koga trenira i jednostavno nije dorastao zadatku. To slijepac vidi.


    Edit: idealan je trenutak za dati mu otkaz. Protiv Betisa ionako nemamo šta tražiti i bitno je samo ne osramotiti se, a protiv Varaždina može i Sandro Perković biti trener. Imamo dva tjedna do Rijeke i poraz tu je kraj šampionskim ambicijama. Do tada jednostavno moramo, ali moramo izgledati drugačije.
  • DrawTube
    3.4k
    Karma. Možemo mi drveniti što hoćemo ali lik je gostovao u Pod stijenama Kantride pa je 3 sata kasnije potpisao za Dinamo. I to par dana prije gostovanja u Francuskoj

    Naravno da kad je došao nisam navijao da odradi što gori posao ali sam očekivao karmu
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    realno i bod protiv Rijeke je kraj ako u nedjelju ne uzmemo 3 boda protiv Varazdina.
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Ja mislim da senatorima ne smeta Kaneko nego im smeta što njihov frend Špikić ne igra.
  • cibona
    1.6k
    Od tih "senatora" jedino petkovic i misic zasluzuju biti u prvoj postavi i to iskljucivo zato sto boljih nemamo! Ristovskog na terenu drzi samo populisticko lamatanje rukama prema nama navijacima, a i cinjenica da nismo imali alternativu na beku.

    Zagorac je odavno trebao posjesti na klupu, dobro je netko napisao da imamo drugog najgoreg golmana u ligi. Iz utakmice u utakmicu niže sve više i više loših reakcija. Jako mi je zao nevistica i nepravedno smo se ponijeli prema njemu! Nije zasluzio takvu pljuvacinu u trenutku kada nam je cijela obrana izgledala poluamaterski.

    Ademi je posjednut na klupu, medutim danas je kljucan trenutak utakmice bio njegov ulazak na teren jer time je sva kombinatorika i kreativnost koju smo do tada imali jednostavno nestala. Jakire ne mozes izvaditi najboljeg igraca na terenu samo da bi uveo ademija! Ne smijes!
  • Captain America
    14.7k
    Od seratora bi mi ostao samo Mišić unutra uz zabranu šutiranja osim ako ne ide 1 na 1 s golmanom ili na prazan gol.

    Naš napadač se našao dva puta u 16 metara i zabio 2 gola. Ostalo vrijeme stoji svugdje osim gdje bi trebao stajati. Veliki Neno ga je potjero na tribinu kad su ga besne gliste ulovile i zato je imao nabrijanog napadača.
  • Imamo Dinamo
    3.4k

    Bas sam danas razmisljao kad je zadnji put Miske dao gol nogom, u glavi mi je bio onaj 8-0 Dragovoljac, slobodnjak. I da, to je bio zadnji put. 3.10.2021 - 861 dan od današnjeg dana.
  • Tin Zavalic
    1
    nije on tu da zabija golove
  • rioda
    3.2k
    A jadnom Špikiću se zavrtjelo u glavi od tih kombinacija...
  • Imamo Dinamo
    3.4k

    Skroz si promasio poantu. Nije bila poanta to da on rijetko zabija, nego da uzima previse suteva s obzirom na svoje suterske sposobnosti. Treba ili poraditi na sutevima ili prestat pucat
  • GaijiZG
    769


    Ovo za Kaneka mora bit maslo od Ristovskog.

    Doslovce sam to rekao prije tekme. Kaneko, iz nekog razloga, ide na živce Ristovskom. Kada imamo posjed Ristovski mu krade prostor uz aut liniju. Protiv Gorice Ristovski se doslovce zaletio i uzeo Kanekovu loptu. Ne kužim samo šta ti senatori misle kak to utječe na Kaneka koji je došo s druge strane svijeta, koji im je spasio sezonu, i koji osjeća da ga sabotiraju osobe od autoriteta u ekipi, a trener im se naguzi i posluša ih, da sačuva stolicu.
    Dva puta su spasili Jakira, u prijevodu su nas već dva puta sabotirali.
  • GaijiZG
    769
    Sammir Toplak do ljeta i onda Prelec.
  • San Lorenzo
    12.2k
    Počinjem vjerovati da je ovaj saboter u dosluhu s Mamićem i da se namjerno pravi glup...da je Čabraja birao koja će dva igrača izvaditi iz naše postave, izabrao bi Baturinu i Mišića.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.