• Droljo
    5.1k
    Sve bi bilo lakše probavljivo da nije trenirao cz nakon svega.
    Ako se ne varam, napustio je Bilića i repku da ode u cz?
    GaijiZG

    Na kaj si se ti referirao frende? Ne sjećam se da sam nešto pisao ovod.. možda pijan :lol:
  • Mali Zeus
    9.8k
    Na kaj si se ti referirao frende? Ne sjećam se da sam nešto pisao ovod.. možda pijan :lol:Droljo
    Baš gledam, na nekaj kaj si napisao prije 8 mjeseci. :lol:
  • GaijiZG
    602

    Teško sam zazujo, pravi se da niš nisi vidio.
  • ksapi
    2.2k
    8563-EA8-B-792-D-461-F-A95-D-33010-B53-F854.jpg

    Stanje na tribini prije tocno godinu dana, Dinamo-Istra 10.2.2023.

    Sama usporedba tadasnje brojke (koja je bila ok i puno bolja u uspredbi s ranijim sezonama) i sada ove Kranjce, prije toga Gorice i Pule.. Nestvarno je koliki smo napredak napravili u samo godinu dana.

    Bojim se pomisliti sto nas ceka ukoliko izbori prodju ocekivano, Zeko postane predsjednik, a stvari se u klubu napokon posloze.
  • Cosey
    436
    Napisat ću ovdje, ova tekma s Lokomotivom prva je nakon dugo, dugo vremena da su me dinamovi navijači baš pozitivno iznenadili. Doduše i ovdje je ispalo sranje, ali za to je kriva Lokomotiva sa svojim modelom prodaje karata, ali ok.

    Isto, baš je bio gušt protiv Gorice. Ne pamtim tako dobru atmosferu na HNL tekmi, a da nije derbi ili proslava naslova. Ostala mi je u sjećanju Rijeka ili Osijek doma 2019. kada se igrala Liga prvaka, ne sjećam se konteksta, nije ni bitno, znam da je bilo dobro i da je bilo iznenađujuće dosta navijača.
  • Peškaman
    2.6k
    Otac Luke Stojkovića :starstruck:

    Screenshot-2024-02-10-11-46-34-293-com-instagram-android.jpg
  • Crni86
    1.2k
    Pohvala svakom igracu danas, nemam ni jednom od njih kaj zamjerit. Energija,borba, emocija. Tesko je igrati kada na klupi imas covjeka koji konstantno radi poteze protiv svoje ekipe…. Koliko puta jos yakir mora davat drugima priliku za titulom? Covjek ima 7 poraza i 4 remija i 18 pobjeda. Igrao je miki maus ligu i hnl i tu ima 66% pobjeda samo??? Dokle cemo vise trpit covjeka koji nas trenutno kosta titule?
  • plavac173
    2.6k
    I tako smo mi poklonili titulu, nevjerovatno, bas nevjerovatno.
  • Facke
    2k
    I sad pazite izjavu Jakirovica da nije bile posebnuga razloga da vadi Baturinu i Hoxhu da je del Bulata i Ademija da dobimo na duelima? Pa koga ti zajebavas? Sama ta izjava je za otkaz. Nerealne. Koj se Jakirovica tice vise me nis nemre sokerati.
  • San Lorenzo
    11.7k
    Kad god treba ubit hajduk, evo ti Jakirovića sa svojim degeneričnim nogometom da ih vrati u život.
  • Armagedon13
    958
    Mi nemamo obrane,a bez obrane je teško pobjeđivati u seriji.Golman fali,stoperi(malog Žileta bez veze povlači sa posudbe) imaš možda dva,bekovi ....
  • Gražvydas Mikulėnas
    12k
    Pljuska realnosti bilo kojem dinamovcu, nebitno bio ili ne na utakmici danas. Kiksali smo dosta ove sezone i cak u tim kiksevima je nekad znala biti neka sala jer su nam konkurenti kikseri. Ali danas su svi suoceni sa nasom realnoscu i vjerujem da je svima muka.

    Mi ovo nismo zasluzuli, ova uprava, ovakav trener, ma da pobjede sve do kraja nemaju pravo na zeleno svjetlo niti 1%. Nekima je to odavno jasno, a vjerujem i vecini sada.

    Zao mi je nas, drzite se i svako dobro od Graža

    Ln
  • plavac173
    2.6k
    "Navijači se konačno probudili, Dinamo ih - ugasio! Jakiroviću zvižduci."

    Dobar naslov 24 sata s obzirom da nas bude opet 2000 luđaka na tribini protiv Varazdina umjesto da dobiju mrtvu Lokomotivu i igraju pred 10.000 ljudi, cestitke :clap:
  • NitkoBitan
    12.3k
    Ha gle, sto je Dinamo gori to ga vise navijaca gleda :smile:
  • Keyser Soze
    8.2k
    Euforija trajala pune dvije utakmice, ajmo sad opet nas 3000 na stadionu i mirna Bosna.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.