• Riot
    1.8k
    2 pozitivne stvar danas:
    Zapadna tribina
    Kulenović na kraju
  • San Lorenzo
    12.3k
    Kaneko nakon famoznih i dugo najavljivanih Jakirovih priprema izgleda kao krilo za Rudeš.
    Petković je fenomen, zabio je dva gola, ali je uspio biti među najgorima na terenu.
    Zagorac i obrana ispred njega su komedija kojoj se jedino mi ne smijemo.
  • Peškaman
    2.8k
    Jakirović: "Moramo se zadovoljiti bodom, iako nisam time zadovoljan"

    “Bila je dosta živa i dinamična utakmica. Nisam bio zadovoljan s čvrstinom u poluvremenu i slabim pritiskom. Tako smo uostalom dobili dva gola. Nismo uspjeli obraniti. U poluvremenu smo ostvarili izmjene. Pohvalno što smo se vratili iz zaostatka, stvorili dodatan pritisak na Lokomotivu preko zamjena. Moramo se zadovoljiti bodom, iako nisam time zadovoljan ishodom”


    Izjava u rangu jebo sam je ali nisam...
  • NitkoBitan
    13.3k
    Moramo se zadovoljiti bodomPeškaman

    Bas nam vadi mast :rage:
  • Mihaljević
    8.5k
    Ne bi bilo više bolimekurac igrača da Vaha dođe.
  • Kujtim Shalla
    2.3k
    Mi danas nismo zaslužili više. Duša me boli, kao mnogi od vas tjedan dana čekam tekmu. Ovu tekmu, danas. Ne betis, jebe mi se za njih. Ovu danas, kad smo svi bili ko jedan. I šta se desi, strepim do posljednje sekunde, krivim suca što nije produžio više. Ali ova predstava danas je sramotna. Stalno tražimo razlog, a mi jednostavno možda nismo bolji od ovoga. Neki moraju igrati, iskaljujemo se samo na mladima, stariji moraju igrat, i ne smije I'm se pisnuti. Danas vadi baturinu i sučića da bi bilo mjesta za Ademija, mišića bi već nakon 20 mi zamijenio. Daje šansu špikiću odmara Kaneka da bi se sam sebi postao u facu i zamjenik špikića istim Kaneko već u poluvremenu. Mi nismo bolji od ovoga. Gorica nije pokazatelj očigledno. Previše je bilo izdanja poput današnjeg. Šta je uzrok, zbog čega ne ginu po terenu a svi govore da momčad maksimalno podržava trenera nije mi jasno. Izgleda mi više kao bojkot istog. Žalosno da nam loksa pokaže kako se bori i igra kao momčad. Taktički perfektno
  • Markelo
    2.5k
    Što je najgore, ja vjerujem da je on zadovoljan bodom danas
  • Sunja86
    1k
    Jakir je jedna velika ne znalica i populist bez razloga je Bernaue totalno odbačen a danas bi itekako pomogao od njega bar znamo da bi bio dobar za izgradnju igre, a što smo dobili od Živkovića danas jedno veliko ništa ni prema nazad ni prema naprijed, pa i sa Kanekom bi bilo tako da nije slučajno dao gol protiv Lokomotive !
  • 1986-Pl
    171
    Feta Fetai smrad mali
  • Georg Koch
    3.9k
    Ne znam gdje sve ovo vise vodi, ne znam.
    Ludjacki cekamo subotu i tekmu, rekordi padaju, atmosfera u nekim segmentima jaca od 2005-2006, dizu se i obicni ljudi, sve gori kao sto nije godinama.
    Dakle doslovno sve.
    6 jebenih dana samo cekamo subotu 17:10, sve obiteljske, poslovne i privatne stvari uskladjivam sa time, i dogodi se ovo. Opet se dogodi ovo. Dogodi se da se zbog kluba, srusi svijet. A zvijezde sa milionskim ugovorima boli ona stvar. I ne dira ga, jer da dira, pokazao bi valjda barem zelju na terenu.
    A ti moj jadnice sakrij se, nemoj pricati sa zenom 2 dana, budi zivcan i pokvari si sve. SVE.
    O masu stvari taktickih, o izmjenama, o svemu je dosta ispisano i nema smisla ponavljati se.

    Samo dvije stvari.

    Jebemu mater, kako je moguce da loksini igraci udju napaljeniji od tebe? Kako je moguce da vise zele pobjedu, da ginu u svakom duelu vise od tebe troduplo, troduplo vise!?! Kako je moguce ako citas(a citas) portale kroz tjedan koji su nakon dugo dizali hype oko dinama, da te to dodatno ne napali? A svakako si kvalitetom bolji?!?
    Kako je moguce da kad si zagazio na teren i vidis puno sve, ori se i prije pocetka utakmice, da ti to ne da jebena krila i ne poletis bar zbog toga? Kome vise igrate pickasto, kome?

    I druga stvar.
    Pa skoro da mi je od ova 2 boda, zalije ove atmosfere, koja bi se da smo pobijedili, prelila na VZ i 10 000 ljudi. Siguran sam.
    Kiksat ce i tovari, jos puno, uopce ne sumnjam. Mozda i sutra. Ako ne sutra, dosta puta do kraja sezone, sigurno.
    Opet cemo ovisiti sako o sebi, garantiram.
    Ali ovaj boom dinamovstine rijetko se dogadja.
    I dogodio se od proslog tjedna, kroz ovaj, do veceras.
    I to se moralo iskoristiti, MORALO.
    Kako lijepu pricu smo mogli ispricati danasnjom pobjedom to je strasno.
    A znamo kako se kod nas sve lako "gasi"...
    Boze daj da se ne ugasi i ovaj put.
  • rioda
    3.2k
    Meni Kaneko i dalje izgleda odlično, ali čovjek par put po tekmi prođe 2-3 igrača, a u 16m ga dočeka pustoš. Jebiga, nije Messi
  • Antisha
    655
    Izlazim sa stadiona emotivno prazan, u tišini. Na semaforu 2:2 a ja imam osjećaj ko da smo izgubili.

    Loksa je ušla furiozno, iskoristili nesigurnost naše obrane i dali 2 gola, ali, kao što su kolege s foruma već pisali, bilo je pitanje vremena kad će Loksa fizički pasti.

    Do te situacije dolazi na početku drugog poluvremena. Sabijemo ih u njihov šesnaesterac, Hoxha napokon probija i radi svoj posao...

    Naš trenerski mag vadi Hoxhu i Baturinu, a već i prije toga je izvadio Sučića. Motorike u veznom redu nema ni za lijeka.

    Za kraj te tragedije u 3 prizora, on vadi Mišića, čovjeka koji je trčao za trojicu i pokrivao koliko je mogao.

    Mladim trenerima treba puštati snimke ove utakmice kao primjer onoga što ne smiju raditi ako im je stalo do pobjeđivanja.

    Pišemo X, al ovo je, s obzirom na trenutnu situaciju, poraz.
  • Sunja86
    1k
    Da ne znamo tko je ovdje Dinamo a tko Lokomotiva iz neutralnog kuta gledanja bi svak normalan zaključio da gostojuća momčad može itekako biti zadovoljna bodom to je nažalost realnost trenutno. E sad zašto je to tako to je druga priča
  • jp23
    2.2k
    Ovo je puno argumentiranije od prethodnog posta i dobar odgovor. Nećemo nikad biti 100 posto dogovoreni oko svega, ali zato smo tu, jer volimo Dinamo, i njega moramo staviti ispred vlastitih problema i vlastitih nesuglasica.
  • manikk
    230
    kao da si Umjetnoj Inteligenciji dao smjernice kako da odgovori
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.