• Markelo
    2.5k
    Taj Ivkovic iliti Los je rekao je na pocetku prosle sezone da hajduk osvaja titulu, ovi na kraju zavrsili 4 i sa 30 bodova zaostatka za Dinamom. Eto o kakvom je "strucnjaku" rijec, koji je sada vidim poceo pisati i za Index. Svasta. A taj Topic kuzi nogomet i cak ima i neke dobre kolumne pa mi je jos i ok.
  • Baneki
    713
    Nikad čuo ni za jednog od ovih koje nabrajate. Možda samo idete na portale koji Vas uzrujavaju, ja sam davno prestao.
  • BluePhone67
    3.2k
    Mogu samo odgovoriti da se ovdje netko i neki previse opterecuje sa nekim portalima i novinarima, pametnije da promjene portal ili preskoci tekstove doticnih novinara, a najbolje bi bi bilo da se ulovi posla i krene sam pisati, a mi cemo mu izaci u susret kao i svima. Ovdje cijelu godinu trazimo novinara da pise na dnevnoj, tjednoj, mjesecnoj ili godisnjoj bazi sto hoce i kako hoce i kada hoce. Moze pisat afirmativno kada je Dinamo los i ukazivati na greske, kao sto moze pisat hvalospjeve do mile volje, moze pisat o anomalijama kluba, pa do svim pozitivnim akcijama sto prodje ispod radara. Moze pisat sve u tome u jednom tekstu ako zna upakirat do odvojene svake stavke. Ali do sada nitko se nije javio, toliko o tome.

    Lp
  • platini
    230
    Nikad čuo ni za jednog od ovih koje nabrajate. Možda samo idete na portale koji Vas uzrujavaju, ja sam davno prestao.Baneki

    Jedino oni u RH prave nogometne podcaste pa smo ih osudeni gledati i slusati. Cim netko ozbiljniji pocne raditi podcaste sa uzitkom cu prestati pratiti Tribinu.
  • Papastrumf
    9.3k
    Stjerat u kurac i Topića i Losa i Karina i sve te čviljave laptop stručnjake i mutikaše ko što su ih igrači Dinama na čelu sa Petkovićem stjerali. Da je po njima Santini bi igrao špicu na svjetskom, Posavec bi branio a izbornik bi bio Oreščanin...mrš!platini

    Jos najbolje da ce Vicu prozivat obozavatelj lika i djela Zdravka Mamica. Steraj se u onu stvar.
  • Mr Blue
    3.3k
    Treba se obračunati sa takvima. Fizički ne mogu jer im nisam u blizini. Sa sportneta su me banirali, jedino ovdje mogu.platini

    Uuuuuu što si zajeban!!!
  • deda
    27.5k
    Platini, molim lijepo bez ovakvih prijetnji na forumu.
  • Majki2111
    2.6k
    Slažem se da onaj koji im vodi Facebook stranicu nije najbolji, ali za ostalo su odlično,. Moje osobno mišljenje. Bolje oni nego Onakva emisija Nove TV. Puno sam saznao o nogometu ptateći njih. Iako sa neki pu s njima ne slažem, ali dobro su informirani pa njihovo mišljenje po meni ima pokriče.
  • BluePhone67
    3.2k
    Treba se obračunati sa takvima. Fizički ne mogu jer im nisam u blizini. Sa sportneta su me banirali, jedino ovdje mogu.platini

    Platini, molim lijepo bez ovakvih prijetnji na forumu.deda

    Nije to nikakav problem, Vice je na svakoj utakmici FD, na svakom prosvjedu, na svakom korteu, skoro na svakoj akciji u kojoj se organiziralo da klub bude zdrav, na svakoj domacoj pa i gostujucoj dali HNL ili Euro, na svakom Dinamo kvizu, na svim javnim okupljanjima DTSM i tako jos na 100 stvari koji ratnici interneta nisu nikad culi niti vidjeli jer nije napisano gdje bi oni mogli to procitati i da je kolega bio na samo jednoj od navedenih situacija imao je priliku susrest Vicu. Toliko od mene.
  • platini
    230
    Ja prozivam jednog Vicu koji je prisutan na svakoj utakmici, kako se samo usudujem haha

    Bluephone67, Vice je prije svega novinar indexa. Novinari indexa svi od prvog do zadnjeg zasluzuju u najblazem slucaju izopcenje iz drustva.

    Stojanovic: "Najbolje da indexovci vise nikad ne dodu na Maksimir." Dinamov bek je porucio nesto, prije svega doticnom Vici koji je svaku utakmicu prisutan kako netko rece.
  • Papastrumf
    9.3k
    Isto kao sto svaki mamicevac zasluzuje i gore od toga, a ti si i dalje ovdje.
  • platini
    230
    Ti nemaš pojma ko sam ja tako da....
  • Papastrumf
    9.3k
    Sjecam se tvojih umotvorina s jednog drugog foruma, tako da se nemoj pravit grbav. Vec sam rekao, najbolje da ce Vicu prozivat stovatelj lika i djela Zdravka Mamica.
  • agramZ
    2.3k
    "dinamov" bek je nitko i nista i Dinamo mu sigurno nista ne znaci, ili barem mu ne znaci toliko koliko jednom navijacu koji ide na sve utakmice. igraci, pogotovo ovi igraci gnk-a su vecinom beskicmenjaci i obicne pickice bez stava a jedan nogometni klub kao sto je Dinamo je institucija koji bez takvih navijaca izgubi sav smisao.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.