• Navijač Dinama
    7.3k
    5o2tr48y82vzadn6.jpg
    To je ta situacija o kojoj Divison priča......... ali ipak blitvari glase za najpošteniji klub i klub za borbu protiv kriminala
    Korupcije i ostale nepravde u HNL......
  • Bosna86
    11.5k
    Ova tema je ispala pun pogodak, da se sruse neki mitovi
  • reziser
    6.2k
    nitko nigdje ne spominje to hvatanje lopte golmana izvan 16 metata...samo o fantomskom golu
  • deda
    27.5k
    A i ovo je krajnje rubno, prije gola. Ne mogu bolje uhvatit.

    6q2f4r540r1i799j.png
  • BluePhone67
    3.2k
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/34905


    nitko nigdje ne spominje to hvatanje lopte golmana izvan 16 metata...samo o fantomskom golureziser

    Prvo si napisao na temi za Osijek, a drugo ovo ovdje, sto dovoljno govori o manipulaciji medija kada je Dinamu u pitanju i Hajduk, ako si dobro sve provjerio. Ja sam osvrcem na tvoja dva upisa, nisam provjravao medije
  • reziser
    6.2k
    vjerojatno će s odmakom dana biti i o dinamu na portalima a ne samo o fantomima.

    mediji u današnje doba čuda rade, tko ima medije ima i vlast. Tako je i Hajduk vječito pokraden, a ova tema dovoljno govori o tome kako se za njih sudi.
    super kaj ova tema postoji da se vidi pravo i realno stanje kmečavaca
  • reziser
    6.2k
    edit: konačno prva vijest na naslovnici sportskih igranje vratara rukom izvan 16 m...
    citiram sportske :
    Međutim, do svega toga nije ni trebalo doći jer je pokretač akcije, Josip Posavec, trebao biti isključen još u prvom poluvremenu.

    Hajdukov vratar je u 30. minuti napravio još veću grešku nego u toj famoznoj 74. Pri jednoj rutinskoj intervenciji, uklizao je na loptu i rukama ju nehotice iznio izvan kaznenog prostora, gdje više nije vratar, nego običan igrač.

    Kad je shvatio što je napravio, sakrio je loptu, brzo ju povukao natrag u šesnaesterac, ali snimka jasno pokazuje da je lopta već bila dobrano izvan. Osječki sudac Dario Bel ni njegovi pomoćnici nisu reagirali, pustili su da se igra nastavi, ali sve je jasno - to je trebao biti slobodan udarac za Slaven i isključenje za Posavca jer je rukama van kaznenog prostora odnio loptu ispred Slavenovog napadača Lime u izglednoj situaciji.5zed9du7qpnux53y.jpg
  • BlauDivision
    463
    Jedino preko medijskih manipulacija, laži, sotoniziranja Dinama i ostalih protivnika mogu opravdati svoje neznanje i nemoć na terenu i u vođenju kluba.ZD je izvrstan projekt gdje možemo braniti naše boje ne samo kao do sada na tribini i ulici, nego i na internetu. Od milimetarski situacija preko svojih medijskih aktivista(novinara) su pravili grčke tragedije o kojima je brujila cijela država tjednima, a ovakve situacije su uvijek prolazile ispod radara.God Bless Zona Dinamo :-)
  • Bosna86
    11.5k
    Nastavlja se cirkus, penal za Goricu nije sviran
  • Markelo
    2.5k
    Sad naletio na na facebook status Elle Dvornik pardon Bere Jurisica o Bjelici. Hahaha. Kakva smijurija. Inace covjek pise o nogometu o kojem ne zna puno. Po svojim rijecima vise prati kosarku. Onda o kosarci pise jos gore gluposti da ga redovno sprdaju.
  • Kwedi
    3.8k
    Mance dobio žuti u duelu nepotrebno maloprije
  • marcio amoroso
    31.9k
    A Eduoku oprošten žuti.
  • BluePhone67
    3.2k
    Dinamo - Hajduk 22.11.2019

    Nije svirao drugi zuti karton na Kaliku


    vkyk8ne8tj9fbka3.jpg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.