• Jameson
    273
    Obavijest sa BBB telegrama, možda ne bi bilo loše da se istakne nekako

    VAŽNA OBAVIJEST!

    Svi koji su bili članovi u 2023. godini MORAJU produžiti članstvo čim prije, a najkasnije do 15.02.2024. kako bi iskoristili pravo glasa na dugo iščekivanim izborima u Dinamu !

    Vaše članstvo možete produžiti na dva načina:

    a) Svi koji su se učlanili preko povjerenika grupe početkom prošle godine od kluba će ovaj i sljedeći tjedan dobiti uplatnicu s iznosom članarine koji treba uplatiti, a kako bi se automatski produljilo članstvo za 2024. godinu.
    b) Online preko stranice https://www.ulaznice.hr/gnk-dinamo/ Ovisno o trajanju vašeg članstva, cijena članarine za 2024 bit će izračunata pro rata.

    Također, kako biste mogli pristupiti glasovanju, dužni ste klubu dostaviti vašu email adresu i to na način da istu pošaljete na ili da istu ažurirate na portalu <a href="https://www.ulaznice.hr/gnk-dinamo/membership" target="_blank" rel="nofollow">https://www.ulaznice.hr/gnk-dinamo/membership</a>

    Molimo sve koji su članstvo produžili na bilo koji od ova dva načina da potvrdu o uplati pošalju na email kako bi što preciznije nastavili voditi našu evidenciju članova koji su bili animirani kroz ovu platformu.

    SVI NA IZBORE!
  • deda
    28k
    Za fizicko glasanje trebate člansku. U slucaju da glasate online onda trebate javiti mail u odjel članstva.
  • Mlađi referent
    10.7k
    A ok, valjda će doći članska do tad
  • Majki2111
    2.6k
    Ček kaj od 2024 su nove plastičnr kartice? Ja imam onu od ljeta 2023. Jel vrijedi ta. Članstvo sam produžio prek uplatnkce kaj mi je došla u kaslić. 8.33 eur.
  • deda
    28k
    Ne znam kak zgledaju nove ali doći će ti nova, da.
  • Dinamosaur
    975
    @Juznjak
    Trebas potvrditi, azurirati mail na ulaznice hr. Ukoliko imas na portalu problem sa povezivanjem clanstva i svog profila onda saljes mail na clanstvo@.

    A bit ce i neka testna aplikacija prije izbora za provjeru jel ti sve stima za glasanje.
    Evo sa stranica kluba:
    "Od 22. veljače do 28. veljače na korisničkim stranicama na portalu bit će moguće provjeriti ima li član zadovoljene preduvjete za online glasovanje te testirati je li mu na portalu upisana ispravna mail adresa. Ispravna mail adresa je nužna kako bi se na nju mogao dobiti kod za dvofaktorsku autentifikaciju, a bez tog koda neće biti moguće sudjelovati u online glasovanju. U slučaju poteškoća prilikom testne faze svi upiti se šalju e-mailom na adresu "

    https://gnkdinamo.hr/izbori
  • Bosskovitz
    7.5k


    Pa svake godine su nove plastične kartice, odnosno malo drugačiji dizajn? Sad je samo malo više drugačiji dizajn, meni je jučer stigla, ali i dalje sve kao i do sada.
  • Majki2111
    2.6k
    Aha to nisam znao. Znači kaslić se gleda. Hvala ti.
  • Dudu9
    447
    18.1 online produžio danas mi došla poštom kuci članska iskaznica, jedan prijedlog bi bio da kad se produžuje članstvo da stave mogućnost nove slike, a ne da je stalno stara slika, novi članovi to mogu, ne razumijem zašto nama koji produžujemo nemamo tu opciju.
  • Draž
    1.1k
    Ako se mijenja neki od podataka; adresa, kategorija članstva ili fotografija potrebno je ispuniti novu pristupnicu i priložiti novu fotografiju. Tako radimo mi povjerenici kada članovi žele nešto novo.

    Nažalost, trenutno je tako. Nadam se da će se u skoroj budućnosti to moći raditi samostalno. Npr.u 12.mjesecu promjeniš fotografiju na profilu i kada obnoviš članstvo u prvom mjesecu, automatski ti se izradi iskaznica sa novom fotografijom.
  • Jura
    210
    Prek Iban računa uplatio za produženje članstva 04.01. i poslao na mail potvrdu o uplati i potpisanu prijavnicu. Članske još nema, ne znam kojim redom obrađuju uplate, valjda bude stigla na vrijeme.
  • zgšd
    156

    bude sad ovih dana
    produzil sam clanstvo u fan shopu 2.1., uplatnicu/potvrdu o uplati sam im poslal jos isti dan na mail. danas su mi na ulaznice.hr azurirali
  • criticus
    1.3k
    Ma kakvo crno online glasanje na prvim demokratskim izborima. Oblačim odijelo, košulju, plavu kravatu i značka kluba na reveru. Zaližem se ko Marlon Brando i eto mene u Maksimirsku 128.
  • Draž
    1.1k
    A bijele rukavice?
  • SAS1987
    13.5k
    Zaližem se ko Andy Bara i eto mene u Maksimirsku 128 :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.