• Jurki
    8.4k
    Da nije bilo svlačionice koja ga je navodno pogurala par puta već, bio bi bivši.Paggini

    Onda fino Jakiru dat otkaz jer ovo ne lici na nista pa ga nek svlacionica isplati.
    Lako tuđim kurcem gloginje mlatiti.
    Gospodo igraci zauzeli ste se za trenercinu pa ga fino isplatite.
  • i more je plavo
    891
    Ja sam bio za to da se Jakiru daju te pripreme, ali pomaka za sada nema.

    E sad, mi smo ovdje svi veliki znalci koji pogrdnim imenima krstimo vec 3.trenera u malo vise od pola godine.

    A svi pricaju istu pricu......da ova momcad nema dovoljnu kolicinu karaktera i kvalitete za ono sto bi Dinamo zelio biti, dominantan u HNL-u i konkurentan u Europi.

    Pa mozda ima nesto i u tome, mozda je ovo zaista realnost......nema dominacije nego strepnja i nadanje kako ce ko ustati taj dan.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Jakiroviću igraju oni koji moraju igrati i to je najveći problem. To je taj miki maus mudonja koji silu izigrava na Mykhi itd, a pred senatorima šuti kao zadnja pičkica.

    Sve dok ne dođe trener kojemu će imena biti nebitna nama napretka nažalost nema. Takvog trenera ovi naši neće dovesti sto posto i to je taj začarani krug.
  • NitkoBitan
    11.7k
    Jakiroviću igraju oni koji moraju igrati i to je najveći problem.marcio amoroso

    Igraci koji su jucer igrali su i po mjeri vecine navijaca. Govorili su da ce se Ademi dignut poslije priprema, govorili su da Zagorac zasluzuje sansu, da ce Ristovski bit opet najbolji bek lige i da ne nabrajam dalje.

    Nama "senatori" postaju sve vise teret a ne poguranac.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Nama "senatori" postaju sve vise teret a ne poguranac.NitkoBitan

    Nažalost istina. Ne svi, ali dosta njih.
  • Orc123
    5k

    Kad pogledas nasu momcad reci mi jel tebi ne djeluje da ima dovoljno kvalitete za osvojiti HNL? Ja sam 1000% siguran da bi sa Biscanom i ovim kadrom mi vec sad bili u plusu nad Hajdukom!
  • Captain America
    13.3k
    Bišćan je s Ivanušecom, Šutalom i Livijem bio na -5 i uspio je dobit jedino Karoglanovu Istru. Tuguje se za Čačićem i Bišćanom, čekam da neko spomene Kopića i Krznara.
  • Noel
    4k

    Oprosti gospodin Jakirovic i 8 poraza i 4 nerijesena u pola godine..
  • Orc123
    5k
    ne zalujem za Biscanom vec mi je muka vise da jos uvijek gledamo na klupi najgoreg trenera u povijesti Dinama, a konkurecija mu bila bas jaka !
  • SAS1987
    13.3k
    Za poraz je kriv Bišcan jer je on odgodio tekmu :lol:
  • Mališan
    1.7k
    Kad će vise službena vijest da je drkadžija bleferska smijenjena?
  • Kaktus Car
    341
    Priča se o autoritetu trenera kojem je najveći klub prije nezasluženog sjedanja na klupu Dinama bio Maribor iz kojeg je letio nakon ispadanja od poluamatera u Europi. Na temelju čega je on trebao imati autoritet? Na temelju svojeg skromnog CV-a? Na temelju svojeg očito skromnog trenerskog znanja? Na temelju svojeg upitnog ophođenja prema igračima? Na temelju svojeg poznanstva s pobjeguljama?

    Bilo je odmah jasno da "trener" koji nije u životu ništa vrijedno spomena osvojio, koji očito nema mentalitet za trener Dinama, nema što tražiti na klupi kluba ovakvih ambicija. Kad je nekome valjda glavna referenca da ispija kave s osuđenim bjeguncima, onda takva osoba ne bi trebala biti kandidat za klupu Dinama.

    Nevjerojatno da se neki i dalje pretvaraju da su igrači krivi i odgovorni. Odgovorni su oni koji su takvog trenerskog analfabeta doveli na klupu i koji ga neobjašnjivo i dalje drže na klupu.

    Prošlo je podne nakon još jedne u nizu ogromnih sramota koje je priuštio klubu, kako još uvijek nije dobio otkaz?!
  • Sibirski plavac
    1.2k
    Vjerojatno u subotu nakon teško izborenog remija kod Istre u 90oj minuti...
  • Noel
    4k
    Dajem jajca na kopanj da će osvanut na službenim stranicama da je produžena suradnja da trenerom. Koje ludilo mozga. Čekamo jebeni otkaz i još uvijek ništa.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.