• Klenx
    4.5k
    Supersport daje 2.0 - 2.0 za naslov nas i tovara.
  • Doktor Kunić
    2.8k
    ako se reagira odma imamo velike šanse za naslov ali nmg vjerovati da se ne reagira, pa ovo jučer nije bilo prvi put. Koliko još poraza treba?
  • i more je plavo
    891
    Ako Hajduk, na guranac ili kako god u slijedece 2 utakmice uzme svih 6 bodova, euforija ce biti takva da nema sanse da ne budu prvaci.
  • Georg Koch
    3.9k
    ma sta ce uzet?!?
    Imaju puno vise srece nego pameti.
    Ako uzmu 6 bodova u sljedece 2 tekme, sam cu sebe banirat na mjesec dana!
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    pises gluposti, ovi su se sad nabrijali do daske i jedva cekaju istrcat protiv Rijeke, siguran sam da ce ih zgazit bez sudackih navlacenja.
  • Georg Koch
    3.9k
    ne da mi se raspravljat s tobom. X puta su padali cim se stvori malo veca euforija.
    Kao sto sam rekao, dosta puta ove sezone imali su puno vise srece nego pameti.
    Ja stojim sto sam napisao, 6 bodova ako osvoje u iduce 2 tekme, sam cu se banat na mjesec dana.
    Hoces ti?
  • Juznjak
    3.2k
    Treba napomenuti da igrači Hajduka igraju za pare i za Hajduk, a 98% naših igraju za pare i boli ih kurac za Dinamo. E upravo to osvaja prvenstvo i upravo je to razlog zašto je tablica takva kakva jest. Livaja jebeno želi srušit Dinamo, zbog toga će zabit ili asistirat protiv Istre, Gorice, Varaždina… Naš Petković gleda kako će nekom prodat tunel na 35 metara od gola i to mu bude jedina zanimacija u 80% utakmice jer zašto bi ozbiljno igrao protiv tih ekipa. Budi frajer pa ga prodaj u šesnaestercu i zakucaj loptu pod prečku.
    Desno krilo je jedina pozicija gdje smo mi jači od Hajduka. Jedina! Takvi ni ne zaslužujemo naslov, a oni su ga itekako zaslužili kako god da završi ova sezona. Od govana rade pitu i gaze nas.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Treba napomenuti da igrači Hajduka igraju za pare i za HajdukJuznjak

    Glupost, pola njih boli briga za ime kluba, dobili pare i uvukli se u pricu, mislis da jednog Dajakua toliko zanima gdje igra
  • Juznjak
    3.2k

    Hahahahaha nek si ti izvukao Dajakua. Trenutno naš najbolji igrač kojeg boli poraz Dinama je Sandro Kulenović. A mislim da Livaja, Pukštas, Sigur, Sahiti, Žaper ipak puno više znače Hajduku nego Kule Dinamu.
  • Sibirski plavac
    1.4k
    Njima Sahiti koji im je vjerojatno top 5 ako ne i top 3 igrač otvoreno u intervjuu govori da se nada dobroj ponudi na ljeto da ode. Eto kolka je to ljubav prema klubu u kojem trenutno igraš. Briga njih za Hajduk,bitan je onaj tko će ih više platiti
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    evo ako izgube banajte me na mjesec dana nema problema
  • Juznjak
    3.2k

    Imaš pravo. Moja greška. Još je žalosnije onda da Sahiti bolje igra od svih naših krila osim Kaneka.
  • Keyser Soze
    8.5k
    Od govana rade pitu i gaze nas.Juznjak

    Ovo si dobro rekao, likovi sa besplatnim igračima rade bolji posao nego mi koji bi trebali držat neki standard što se tiče tih stvari. Uz to ubijaju s marketingom koji im donosi pun stadion skoro svako kolo i 100k članova. Mi smo se sami upucali u nogu i ove sezone ne zaslužujemo bit prvaci, a krivci su na katu.
  • sport
    2.4k
    Mi ako želimo naslov,moramo od moguća 54 boda osvojiti 50 i ne izgubiti u Splitu.Bojim se da to ova skupina igrača na čelu sa "trenerom" nije sposobna ostvariti.Naravno prste u tome ima i uprava kluba koja je pogubljena u prostoru i vremenu.Kao što sam pisao prošle godine tovari ove sezone idu malo preko 80 bodova.
  • NitkoBitan
    13.3k
    Cuj to jel mi zasluzujemo bit prvaci :lol:

    Trebamo bit prvaci makar preko mrtvih gazili. Oni dole nit zasluzuju nit smiju bit prvaci. Jel jasno?

    Luzerski stav ni pod razno.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.