• Mali Zeus
    10.4k
    Ma nije Perisic tip Brozovic da bu isel nekam za miljone kad ih vec ima. Dober je on tip. A ja se nadam da im bumo odgovorili. Napokon imame male konkurencije.Facke

    Nije čak stvar milijuna, nego ako se dobro oporavi da si kaže idem još malo probati negdje, ovdje sam obavio tu romantiku i patetiku i miran sam.
  • IceMan
    1.6k
    Ja sam nekako baš sad uvjeren kad je euforija na vrhuncu dole, a mi u zatišju samo radimo i radimo... uvjeren da će sve ovo dobro završiti za nas u proljeće.

    Stvorili su si euforiju na bazi ničega, Perišiću svaka čast al on je tek na sredini procesa oporavka, pitanje hoće li uopće i igrat na proljeće... Pa čak i da igra.

    Mi kolko sam uhvatio tekmi na pripremama izgledamo ozblijnije, gladnije... još uvijek i traje prijelazni rok.

    Uvjeren sam da će sve biti okej.
  • nemapredaje
    2.1k
    Perišić da misli ostati do kraja karijere u Hajduku bi to odmah rekao, a pošto nije vjerujem da će biti tu samo do kraja ove sezone
  • rioda
    3.2k
    Da se nije ozlijedio ne bi ni došao, ovo je sad više da se zadovolji forma. Čak je jučer i javno rekao da mu je smetao taj pritisak na svakom koraku da se mora vratiti...
  • Mali Zeus
    10.4k
    Po prvim izjavama vidim da njega ne dira ta euforija toliko u smislu da bi odgovarao na pitanja tipa je li Hajduk sada najbolji, jesti li vi najbolji u ligi, hoćemo li se prošetati do titule.
  • Noel
    4.2k
    Kako će ga euforija prat za ovu sezonu kad zna da će u najboljem slučaju jednu ,dvije utakmice odigrati do kraja sezone. Pa nije glup čovjek. Zna kakav je dogovor bio i da njegov dolazak nije da sa nečim pridonese na terenu nego čisti marketing. Svake godine ista priča zadnje dvije godine je im je bog i mesija bio livaja sad evo Perisic. Ne uspiju osvojit naslov na kraju ne budu ni blizu Dinamu. Prosle godine bude komotno +10 pretprošle +7. O čem pričate mediji vam tupe da nam je hajduk neki ozbiljni konkurent i tak već treću sezonu za redom a brojke pokazuju nekaj drugo. To kaj Dinamo uz sve unutrašnje probleme ,europske utakmice i ostalo na kraju bude samo na +10 je nekaj drugo. Oni su rođeni u mitomaniji i žive u njoj.
  • GZomanid
    580
    Kako će ga euforija prat za ovu sezonu kad zna da će u najboljem slučaju jednu ,dvije utakmice odigrati do kraja sezone. Pa nije glup čovjek.Noel

    Glup je dovoljno čim se odlučio vratiti. Nema on pojima na koji način će biti ispračen iz splita kad euforija stane..
  • Eduardo
    18k
    Perišić je uvijek bio gospodin i igračina top klase. Majstore, dobro došao u HNL. Puno sreće sa zdravljem uz tople želje da s berbom trofeja nastaviš tamo gdje si stao u Tottenhamu.
  • Klenx
    4.5k
    Bliži se početak drugog dijela sezone pa da dam neko svoje, malo pesimistično, mišljenje.
    Moje nekako viđenje je da je Hajduk blagi favorit za naslov prvaka.
    U postocima bi rekao Hajduk 52%, Dinamo 46%, Rijeka 2%.
    Koliko god da je blizu Rijeku ipak ne doživljavam kao konkurenta jer jednostavno ne mislim da je Sopić sposoban držati ih u trci. Ukoliko izgube na Poljudu, po meni njihove šanse padaju na nulu.

    Jedan jedini razlog zašto mi je Hajduk blagi favorit je ta bodovna prednost + derbi na Poljudu.
    Na proljeće ćemo i mi i oni gubiti minimalno bodova te nekako taj derbi vidim kao krucijalnu tekmu koja će usmjeriti prvaka. Čak bi bio toliko hrabar pa ću izjaviti da tko bude prvi nakon Rijeka - Hajduk na Rujevici da će biti prvak i na kraju, izgurat će to makar silom.
    Prva 2 vikenda će sve usmjeriti. Ako riješimo Loksu, Pulu i Goricu, a oni prospu koji bod kod Osijeka i doma s Rijekom, šanse nam jebeno rastu.
    Odlična odluka je zamjena domaćinstva s Loksom. Prve 2 tekme u blatu Kranjče i oranici Drosine jebeno bi se napatili za 6 bodova.

    Osobno mislim da ćemo biti bar 25% jači na proljeće.
    Prvi razlog tome je što će Teofil, Ademi pa čak i Kaneko proći kompletne pripreme.
    Drugi je što konačno imamo lijevu stranu. Lijevog beka i lijevo krilo. Ne moraju biti spektakularni, ali su lijevi bek i lijevo krilo.
    A ne centralni i ofenzivni vezni na tim pozicijama.
    Nek Bog posluži Petkovića sa zdravljem i to će sve dobro izgledati.

    Karoglana smatram idealnim trenerom za Hajduk trenutno. Neka verzija njihovog Zlatka Dalića, koji ima sreće, prijatelj je s igračima, a Karoglan htjeli mi priznati ili ne i zna nešto o nogometu. 3 kola Istre ne smatram relevantnim za pljuvanjem po njemu.
    Međutim, koliko god ima odlične rezultate s njima kada je uskakao umjesto Valdasa i Leke, sada je prvi put imao kompletne pripreme s njima pa ćemo vidjeti na šta će to izgledati.
    U svakom slučaju imaju izrazito kvalitetnu momčad koja će male ekipe pobjeđivati na individualnu kvalitetu.

    Jedan moment se samo nije nikako spominjao, a koji ide nama u korist.
    Euforija je velika, Perišić je potpisao, međutim velika euforija i očekivanja nose i izrazito veliki - pritisak.

    Nije isto igrati 3.kolo pod euforijom na početku prvenstva, ili 33.kada si izjednačen na vrhu. Noge su teže, mozak razmišlja koju milisekundu više, uzbuđenje je veliko.
    Oni do sada u momčadi nisu imali niti jednog igrača koji se kroz karijeru naosvajao trofeja, igrao velike utakmice, bio pod pritiskom, i tu se nadam da bi moglo doći do pucanja. Iz te perspektive Perišić i N.Kalinić će im dobro doći, iako ne vjerujem da će se nešto naigrati.

    S druge strane mi imamo Petkovića, Ademija, Teofila, Ristovskog, Mišića, pa čak i Zagorca i Perića koji su naučili osvajati trofeje, igrali su s najvećim klubovima i na tom dijelu sigurno imaju veliko iskustvo, puno veće nego ovi dole.

    Jedva čekam da krene, i ako vikend 25.5.prvi prođemo kroz cilj po meni će to biti najveća naša HNL titula u povijesti!

    Za Betis i kup mi se jebe, daj HNL!
  • Mali Zeus
    10.4k
    Bliži se početak drugog dijela sezone pa da dam neko svoje, malo pesimistično, mišljenje.Klenx

    Ako je ovo pesimistično kak je onda optimistično. :D

    Hoću reći jebena ti je analiza i najava i sve se slažem. :clap:
  • Klenx
    4.5k
    Ako je ovo pesimistično kak je onda optimističnoMali Zeus

    Optimistično je “Trener je tražio 6 mjeseci, pripreme, i par igrača”
    Sve što je tražio dobio je, jebat ćemo im milu majku :grin:
  • Georg Koch
    3.9k
    potpis teksta, bravo.
    E dajte nam jos potpis kapitalca tipa Brekalo i narugat cemo vam se svima.
    DINAMOOOOO
  • dinamo u srcu
    1.4k
    Za Betis i kup mi se jebe, daj HNL!Klenx

    Hnl je prioritet jer koliko sam čuo, mi ako budemo prvi idemo direktno u ligu prvaka, a to je financijska bomba plus tri tekme doma rasprodan stadion i veliki marketing za klub i igrače.

    Naši igrači znaju igrat na tri fronta i naš klub je na to navikao, jedino što nije navikao biti u zaostatku u ovom dijelu natjecanja pa to donosi odgovornost i pritisak. Ali vjerujem da ćemo na iskustvo osvojit hnl i kup. Europu ako prođemo Betis, sve je moguće.

    Bit će zanimljivo proljeće, neka igre počnu.
  • Jurki
    9.4k
    kup mi se jebeKlenx

    Sve stoji kaj si napisal osim ovoga. Hocemo duplu kantu.
  • badjibadara
    1.8k
    Za kup ne znam, ali Betis ce da najebe.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.