• Patak
    2.2k
    To za zvezdu ne znam, ne znam kaj mu to treba. A Futsal Dinamo mu naravno nije ništa kriv za ništa i ne bi trebao uopće po tom pitanju pilati.
  • Keyser Soze
    8.2k
    Aco bi reagirao tako da se radi o bilo kojem klubu koji igra u KC Dražen Petrović, mislim da nije on tu nužno išao kontra Futsal Dinama. Čovjek je zasljepljen sa onom starom Cibonom i ne želi si priznati da sad postoje neki zdraviji klubovi s bazom navijača koji eto, igraju u legendarnoj zagrebačkoj dvorani, trebalo bi mu bit drago.
  • Zagreb1992
    1.3k


    Krunoslav Simon koji je veliki navijač Dinama je bio nedavno na utakmici u Beogradu Partizan -Efes ...on je bio pozvan od strane Efesa radi svih zasluga u ekipi dok je Aco bio pozvan od strane igrača Zvezde Yogija .
  • serbus
    3.6k


    Za mene je tu vrlo jednostavno nema filozofije puno možeš tu dinamovštinu objesiti mačku o rep ako ideš četnicima u dvoranu kao gledatelj i slušati sve te "pesme" dok ovdje neznaš gdje je 2000 grobova... "Svaka čast" takvim dinamovcima, cibonašima i ostalima...
  • Sibirski plavac
    1.4k
    Vidim i publika u Puli poprima osobine tovara...
  • Kepec
    4.8k
    Ali se zati ori Dinamo u Puli!
    Šteta za drugi gol i loša reakcija u obrani, ali još jednom s igračem više pokazujemo kvalitetu.
    Ajde još 2 minute.
  • Mr Blue
    3.4k
    Super atmosfera jučer u Sisku. Rezultat u drugom planu, bitno da je humanitarka uspjela.

    U posjeti su bili i Baturina, Špikić i Jakirović.


    Izvještaj: Futsal Dinamo uvjerljivo osvojio humanitarni turnir u Sisku
    Whats-App-Image-2024-01-07-at-09-47-58.jpg
  • Patak
    2.2k
    Kaj nitko nije prokomentirao da je za reprezentacije U15 i U17 pozvano ukupno devet igrača Futsal Dinama? Uglavnom dobro se radi u školi...
  • Mr Blue
    3.4k
    Da, 7 njih za U15 i 2 za U17. Riječ je o kampu mladih reprezentacija, tako da će dečki još malo prčekati na nastup u službenoj utakmici. Ruku na srce, nije lako ni pronaći protivnika. Koliko znam, a možda griješim, u futsalu nema puno reprezentacija s ovako mladim uzrastima. Španjolci, naravno, imaju već neko vrijeme i vrlo je pohvalno da su naši od nedavno krenuli u istom smjeru. Mislim da ne postoji drugo kontinentalno natjecanje za mlađe osim U19 Eura.

    Inače, ta naša U15 generacija je najbolja u državi. Prošle sezone su osvojili prvi naslov Hrvatske u toj kategoriji (za kvizaše: ujedno i prvi nacionalni trofej Futsal Dinama), a ove godine su s dvije uvjerljive pobjede bez primljenog gola krenuli u obranu naslova prvaka. Dok su bili još mlađi poosvajali su sve što su igrali.

    Ugl, želim reći da je super što postoji natjecanje pod HNSom za tu dob, za U15, U17 i U19. Od sljedeće sezone U17 i U19 će odmah kretati s natjecanjem u jedinstvenoj 1.HMNL, za razliku od ove i prošle sezone gdje su natjecanje svi krenuli s regionalne razine, pa bi kroz to izborili jedinstvenu ligu koju bi igrali u drugom dijelu sezone. Naši juniori i kadeti su na izvrsnom putu da to ostvare, moraju sljedeći tjedan 'samo' preskočiti jednu prepreku u doigravanju.
  • thomas22
    256
    Maloprije viđen đulvat u dvorani u n.marofu, šuška se o pregovorima o suradnji izmedu marofa i dinama, da bi marof trebao biti neka vrsta filijale....ima tko više informacija?
  • Patak
    2.2k
    Pa koliko znam sad ima i Futsal Dinamo 2 ekipa i igra prvenstvo (niža liga), i ako se ne varam sve su pobijedili. Tak da ne znam zašto bi trebala neka druga ekipa za suradnju. A kad smo već kod toga zna li netko što je s Petrinjčicom, s njim je neko vrijeme bila dobra suradnja tog tipa. A što se tiče klinaca nek budu malo na kampu kad već nema protivnika, to će im dati samopouzdanja i volje za daljnje treninge.
  • plavi72
    719
    Sutra,petak 12.1.
    Olmissum -FUTSAL DINAMO
    max tv 20,OO sati !
  • Kepec
    4.8k
    Hoće biti možda na yt prijenos ili neki link negdje?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.