• BornaPŽ1986
    1k
    Da ti budem iskren pojma nemam. Da nisi ovo sad napisao ne bih ni znao da ima 'problema' s navijačima. Ko ih jebe, nije da mi je žao.Eduardo

    Jucer mi iskocio video na fb, oni s navijacima nakon njihovog derbija gdje im vicu da skinu dresove, meni cudno s obzirom da si -1 iza njih s tim porazom.

    Citam da je vec vise klubova odbilo Superligu (Bayern, United)
  • Mali Zeus
    10.4k
    https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/superliga-mami-milijunima-otvara-se-prilika-i-za-hajdukov-bijeg-iz-domace-kaljuze-stize-li-pozivnica-bijelima-1349262

    Dobar dan.

    Najbolji dio: ‘Pretplatom‘ na mjesto u Superligi smanjio bi se i pritisak na put u Europu kroz domaće prvenstvo prožeto sumnjivim sudačkim odlukama i žrvanj europskih kvalifikacija.
  • NitkoBitan
    13.3k
    Guzice bi tovari dali za pare. Nema vise kodeksa, postenja, cojstva, drugarstva il kojim se vec epitetima krase. Eto sad kad se pojavila Superliga odjednom se pocinje problematizirat korupcije u UEFI, pa kad su obje opcije korumpirane ajmo mi u onu koja bolje placa :lol:
  • Imamo Dinamo
    3.4k
    Na temelju cega oni ocekuju pozivnicu? :rofl:
    Zamisli tragediju od “super lige” s Hajdukom u njoj
  • Mali Zeus
    10.4k
    Njima se ne da izboriti za mjesto u ligi zbog sudačkih odluka i ne da im se baš prolaziti žrvanj europskih kvalifikacija. Super liga čeka s osnivanjem jer prvo žele pozvati Hajduk jer bi se hype digao na neviđene razmjere nakon što bi njih pozvali. Jer imaju pun stadion kužite.
  • Paggini
    9.6k


    Žrvanj europskih kvalifikacija = ispadanje od prvog suparnika s kojim igraju svake godine

    Klauni
  • jedan u nizu
    6.7k
    Dosta klubova odbija superligu. Nadam se da ce i ovi srednji to odbijati, i da nedostatkom tih velikih klubova, ta superliga gubi na zanimljivosti i svojoj financijskoj isplativosti.

    klubovi koji su odbili zasada su PSG, Dortmund, Bayern, Man utd, Sevilla, Atletico Madrid.
    Takoder francuska liga se protivi tome, a navodno i engleska vlada razmislja o nekakvoj zabrani svojim klubovima da odstupe iz nacionalnog prvenstva.

    S obzirom na prosvjede prije 2-3 godine kada se javila ta ideja, vjerujem da ce se jos klubova odluciti odbiti to pod pritiskom svojih navijaca.
  • über alles
    1.5k
    Real-barca-zvezda-hajduk :point: :ok:
  • Endeavour
    496
    Odbili su sada, a kad krenu pozivnice sa čekom od 100M-300M€ brzo će svi stati u red.
  • Jaro
    5.9k
    Odbili su sada, a kad krenu pozivnice sa čekom od 100M-300M€ brzo će svi stati u red.Endeavour

    Englezi nece... njima taj cek ne znavi toliko, a nesluzbeno se SL reklamira kao ubojica PL... prosvjedi navijaca prosli put su fino upozorenje, a iako sporo, vlada radi na trajnom rjesenju za ovakve stvari... Eventualno City ako ih bace u nizi rang, ali i to je na dugom stapu jer ni oni nisu nastali dolaskom arapskih dolara.
    Njemci nece - tamo clanovi i navijaci imaju jak utjecaj i nema sanse da se desi izlet - oaim eventualno RB, al oni su Njemcima ionako zanemarivo bitni kao klub.
    Francuzi? Takodjer se cini tesko. Spanjolci? Izuzev Reala i Barce koji uz Juve zapravo jedini guraju ovu pricu cini se da nema zainteresiranih. Ostaju ovi Portugalci, Belgijanci, Nizozemci i Zvezda koji nisu bas ciljani sudionici i pitanje je uopce ima li i kratkorocnu buducnost ova prica.
  • jedan u nizu
    6.7k
    Evo i Rijeka odbila superligu. :rofl:
  • Bruh
    901
    Eto ak odstupe ovi veliki nemremo ih na izvlačenju dobit ko svaki put idemo po tu titulu hahaha
  • db-izbjeglica
    13.5k
    ta superliga bi se raspala nakon vrlo kratkog vremena, možda mogu pokušati takvo što po arapskim, istočnoazijskim zemljama u smislu nekakvog brzog okretanja love.

    Čar velikih utakmica je u tome što se ne događaju toliko često.
    Čar velikih međunarodnih utakmica je u tome što ih moraš izboriti.

    kada bi svaki tjedan imao 15 takvih utakmica, nakon par mjeseci bi dosadile bogu i vragu.

    isto kao što je čar SP u tome što je svake 4 godine i takav događaj treba izboriti i čekati.
    kada bi bilo svake godine ili dva puta godišnje, interes bi brzo splasnuo, ne bi bilo euforije, a vrijednost tog natjecanja i važnost osvajanja istog bi propala u ponor...
  • Efes Pilsen
    7.2k
    Objasni to Flokiju i Laporti, spanjolske rupe bez dna koje su potrosile proracun omanje drzave. Floki je kmecao u post kovid eri da kako ce Real dovest Mbappea bez Superlige, kako??
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.