• cron1ck
    1.6k
    Dečko prije 5 mjeseci presudio derbi, a jučer kao da nije igrač za Dinamo. Nadam se da će riješiti sad sve probleme u ovoj zimskoj pauzi i biti veliko pojačanje drugi dio sezone jer nas je sve uvjerio o kakvom se igraču radi.
  • EastsideZg
    173
    Ma ja mislim da to nije samo problem forme...vjerojatno smo svi ocekivali previse od njega. Puno lakse mu je bilo igrat kad je bio peta ili sesta opcija nego sad kad je prva ili druga. Protivnici su ga iskautirali i lupio je u zid, i to jako.
  • austrijanac
    2.7k
    Dečko je tehnički vanserijski talent, ali kod ovog trenera, koji traži trku navodno i nadmetanje, nemojte se nadati da će ekstra napredovati.
  • Jaro
    5.6k
    yep, nije Martin raketa kakve treba nas trenerski mag.. Al kad dodje Hoxha... I orodjemo pripreme...
  • Mali Zeus
    9.7k
    Baturina je van forme iz nekog razloga od prvog dana sezone, dakle počelo je za vrijeme Bišćana.
    Sigurno nije profa pomogao, ali sad tvrditi da je on kriv je malo onak. Nek se odmori, spusti temperaturu i u proljeće u nove radne pobjede. Nadam se osvježen i u top formi.
  • austrijanac
    2.7k

    Ma ne, ne kazem ja da je profa kriv, krivo je što kao klinac, on je imao 3 dana godisnjeg ovo ljeto i još sto drugih razloga


    Ali kazem da profin stil mu neće pomoć.
  • puxigadjurdja
    1.4k
    Pojačat sarme preko praznika, koju bocu crnog vina,dobro se naspavat i bit će on avion.
  • Ban
    698

    Baturina je za mladu repku izgledao vanserijski, nimalo nalik igrama u Dinamu. Za A selekciju je dobio malo minuta, ali i tamo je odlično izgledao ako se mene pita. Njegove najgore partije ove sezone vidio sam isključivo u Dinamu.

    Mislim da su i Bišćan i Jakir odgovorni za to.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Ima tu svega, od onih Biscanovih priprema koje su ocigledno bile lose, do konstantnog igranja na vise frontova, bolesti, ozljedica pa do Jakirovog "nogometa".
  • NitkoBitan
    12.2k
    Baturini porasla vrijednost za 3 milijuna eura, odnosno sa 15 na 18. Pa si vi mislite :cool:

    Ne znam tko je tu lud, mi koji gledamo Dinamove utakmice il strucnjaci sa TMa :rofl:
  • Mali dioničar
    14.2k
    Bilo je na Zoni pametnjakovića koji su bili protiv odlaska Baturine na reprezentativnu akciju. Ovaj porast vrijednosti na TM naravno ne znači da će sutra doći kupac za Martina, ali jedini logični zaključak je da ga se na nogometnom tržištu više cijeni jer je debitirao igrajući uz Modrića. A možda mu je vrijednost porasla zbog gola Lokomotivi, tko će ga znati...

    Dalić o Baturini…

    Baturina ima 20 godina, a nosi Dinamo. Drži sve sam, tako se dokazuje kao igrač i mjesto mu je u reprezentaciji. Bit će sjajno plasirati se na Euro i dati šansu tim igračima da se nametnu i budu okosnica. Vrijeme je za njih, polako opet moramo praviti smjernu generacija kao nakon Rusije, ali vrijeme je da mlađi donesu novu energiju i život. Kroz treninge su opravdali poziv.
  • Zagi
    5.1k
    Promjene vrijednosti na TMu su doslovno kak se onom Stodri sprdne i ukuca drugu brojku.
    To doslovno ništa ne znači.
  • BornaPŽ1986
    1k
    To doslovno ništa ne znači.Zagi

    Ma znaci cak donekle, za koliko se prodaju Englezi onda se mozemo i mi barem drzati neke cifre koja je na transfermarktu a ne prodavati ispod nje.
  • Dinamosaur
    970
    Martin mi se cini najblizi proslogodisnjem Ivanusecu. Jesen za zaborav, a ocekivanja ogromna.

    E sad, dal sam imao prevelika ocekivanja, ocito da.
    Dal se njemu kao i cijeloj ekipi dogodio los niz i splet drugih okolnosti(ozljede, prenatrpan raspored, privatne stvari itd) nemam pojma, to bi trener trebao prepoznati.

    Ivanusec je na proljece bio drugi igrac, nadam se da ce i Baturina
  • jedan u nizu
    6.1k

    samo sto je ivanusec svojom losom igrom izgubio mjesto u repki, sto ga je dodatno motiviralo.
    Baturina je dobio poziv u repku kada igra ispod svake razine.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.