• Hipo
    406
    Imam lajkanu fb stranicu i redovno mi se prikazuju sponzorirane objave fd-a.
  • agramZ
    2.3k
    koju na primjer? ja vidim svaku objavu jer redovno kliknem na link ili sliku objave pa algoritam automatski misli da hocu vidjeti sve objave te stranice. netko tko uvijek presisa objavu nece vidjeti svaku objavu, mozda, i to samo mozda one koje dobiju dosta likeova, shareova i reakcija.
  • Hipo
    406
    U zadnje vrijeme sam vidio barem 5 sponzoriranih objava a redovno mi se prikazuju sve obavijesti.
  • agramZ
    2.3k
    ja do sada nisam vidio ni jednu sponzoriranu objavu.. ili ja nisam "cilj" reklame ili ti mislis na nesto drugo.
  • Zambatine škude
    2k
    @agramZ

    Facebook ima svoje zakonitosti i glavni zaduženi za marketing ih poznaje... Tipa ovo za vrijeme objave, možda se na prvu ne čini logično ali jutarnje objave idu najbolje - em ljudi na poslu ili na putu ili uz kavu čirnu, em je objava na taj način najduže "aktivna"...kada ju gurneš kasno popodne ili navečer, ona jako teško može "preživjeti noć" jer se previše toga u međuvremenu dogodi i facebook si sam sugerira "relevantnije", odnosno novije vijesti/objave...

    Što se tiče boostanja, boostaju se objave, samo je Facebook prije nekog vremena promijenio algoritam na način da te tjera skoro da svaku objavu bustaš...Pa onda moraš dobro birati kaj je vrijedno promoviranja. Nije čak stvar ni neke apsolutne cijene, već toga kaj želiš da bude istaknuto i da vidi što veći broj ljudi.
  • BluePhone67
    3.2k
    knyi1bsqgnf2dge2.jpg
    kuoq0xrgj8aan11m.jpg

    Popusti na dresove od 20%, više o tome na stranicama Futsal Dinama
  • BluePhone67
    3.2k
    l4v7sihww0wanvy6.jpg


    Bilo bi nam lakše da ga ne volimo!

    Jedna zagrebačka grupa davno je to rekla na najjednostavniji i najtočniji mogući način: "Bilo bi mi lako da te ne volim".

    Zbilja bi nam svima bilo lakše da ga ne volimo, jer jedino Dinamo ti može nekako u jednom popodnevu skratiti život za deset godina. Jedino Dinamo može učiniti da toliko zamrziš loptu, to magično biće promjera od 20-ak centimetara sposobno odlučivati o sudbinama pojedinaca, klubova, pa čak i čitavih nacija. Jedino Dinamo je ljubav koja te prevari tisuću puta za tvog života. Pa opet, on je jedina ljubav kojoj se uvijek, ali baš uvijek na kraju vratiš.

    Naš Dinamo nalazi se u osjetljivoj situaciji. Slabiji start u prvenstvo kombiniran s uhodavanjem nove momčadi donio je razočaranje za navijače koji su očekivali bolje predstave i više bodova na kontu. Više puta nego se to može pobrojati, baš su navijači bili ti koji su igrače izvlačili u najkritičnijim fazama utakmica. Sada vas pozivamo da to još jednom ponovite, jače nego ikad.

    Mlada Dinamova momčad više nego ikad treba svog šestog igrača. On je taj koji prevagne i pomakne protivničku stativu za jedan centimetar, točno koliko treba da zabijemo gol. On je taj koji ubrizgava adrenalin svakom igraču koji padne snagom, kada se čini da se više ne možemo vratiti u utakmicu. On je taj koji utakmicu dočeka jednako natopljen znojem kao i igrači i kojem pobjeda pripada u istoj mjeri.

    Naše obećanje pred Crnicu nije i ne može biti veliko. Ne možemo Vam obećati da se nećete trideset pet puta zapitati ima li smisla toliko se živcirati subotom i ne možemo Vam obećati da se nećete po stoti put u svom životu odljubiti od Dinama.

    Ono što vam možemo obećati je da ćemo se na svaku loptu bacati kao da je zadnja u životu. I možemo Vam obećati da nikada, baš nikada nećete biti tako iskreno sretni kada ćete, znojni i istraumatizirani, nakon utakmice na tribini zagrliti prijatelja i proslaviti našu pobjedu. I reći sami sebi - znaš kaj, vrijedilo je.

    Bilo bi nam lakše da ga ne volimo, ali to ne želimo. Teško je i tako mora biti, ali uz Vas se ne bojimo ničega.

    Svi u Kutiju, Crnica mora pasti!
  • agramZ
    2.3k
    FUTSAL DINAMO – Crnica 4-0 (1-0)
    STRIJELCI: 1-0 ag-Šamija (1′), 2-0 Šulentić (38′), 3-0 Čekol (39′), 4-0 Čekol (40′)

    iznad svih!
  • Eduardo
    17.2k
    Odlična tekma, atmosfera brutalna.

    Bolje nije moglo početi, nego onakvim autogolom u 33. sekundi. Realan rezultat bi bio 4:0 nakon prvog poluvremena. Čudo šta su naši promašili sve, dok gosti nisu imali jednu jedinu priliku. Drugo poluvrijeme je Crnica bila bolja momčad, žestoko su krenuli i imali smo dosta sreće u nekim trenucima.
  • runtothehills
    382
    Ne znam da li je ovom pitanju ovdje mjesto... koliko clanova ima FD ove godine? Trazim na sluzbenoj stranici ali nigdje nema podatka, a brojac je na nuli.
    Danas sam se uclanio online (promaklo mi ove godine, zato kasnim :halo: ) preko stranice i trenutno je super i jednostavnije. Sjecam se prijasnjih godina da se upit morao printati i slati na mail sa potvrdom o placanju.
  • deda
    27.6k
    Mislim negdje oko 2200.
  • Pop corn
    4.8k
    Ne znam da li je ovom pitanju ovdje mjesto... koliko clanova ima FD ove godine? Trazim na sluzbenoj stranici ali nigdje nema podatka, a brojac je na nuli.komar

    Tamo negdje u rujnu se prešla brojka od 2000 članova.....


    Odlična tekma, atmosfera brutalna.

    Bolje nije moglo početi, nego onakvim autogolom u 33. sekundi. Realan rezultat bi bio 4:0 nakon prvog poluvremena. Čudo šta su naši promašili sve, dok gosti nisu imali jednu jedinu priliku. Drugo poluvrijeme je Crnica bila bolja momčad, žestoko su krenuli i imali smo dosta sreće u nekim trenucima.
    Eduardo

    Atmosfera sjajna, baš je ta Kutija stvorena za naše utakmice. Utakmica baš prava fajterska, a ono što veseli su naši mladi igrači - Mužar, Čeki, Vito i ovu tekmu pogotovo Šule koji su vrijede novog dolaska na tekmu....

    Ali ono što je oduševilo me su nove generacije Dinamovaca koje Futsal Dinamo odgaja. Ova snimka je meni sve:

    Attachment
    crnica (5M)
  • hmoody
    128
    Kakvo je stanje sa ozljedom Kanjuha? Hoće bit spreman za Vrgorac?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.