• Infinity
    21.2k
    Meštrović stvarno ima "svoj tip" trenera kakve za sad preferira.xavier

To je tip trenera cije je znanje o nogometu jednako njegovom znanju o nogometu.
  • xavier
    12.1k
    To je tip trenera cije je znanje o nogometu jednako njegovom znanju o nogometu.Infinity

Mislim da je više do onog "ja odlučujem i trener će onda biti netko tko mi je osobno ok i tko neće ići kontra mene". I to je sasvim legitimno razmišljanje za puno poslova, ali baš i ne za mjesto trenera u klubu koji toliko ulaže u izgradnju stadiona i općenito u dizanje kluba na višu razinu.

Mislim da Meštrović stvarno ne bi imao ništa protiv kvalitetnog stranog trenera, ali...ne želi za nekog iskrcati gomilu love jer to uvijek može krenuti u krivom smjeru, a ovi koji nisu toliko skupi, nisi ni toliko renomirani. No tako je to u životu. Nema garancija.
  • reziser
    8.2k
    Promjena termina tekme protiv prijatelja s juga?

Igra se 22.11. U petak u 18 sati umjesto u subotu?
    Za sad neslužbeno...
  • deda
    45.2k
    Ne bu ni protiv njih onda 10 iljada
  • reziser
    8.2k

Još ak budu minusi..a nema šalova. Kapuljača. Podkapa... :rofl:
  • reziser
    8.2k
    Termin je potvrđen.
    Igra se u petak 22.11 u 18 sati
  • Neki tip
    21.3k
    hqdzypalx71b5jf9.jpg

Čisto da se zna gdje se došlo kad se sjedne u moj kvartovski kafić.. :cool: :lol:

Imamo jednog "uljeza" pa se konobar zabavio.
  • platini
    230
    Varazdin-Istra grozna utakmica ali ju popravlja komentator Arene svojim ironicnim i zajebantskim komentarima. "Ovu utakmicu sigurno necete prepricavati unucima".
  • Neki tip
    21.3k
    do dolaska na Zonu mislio sam da sam najveći luđak kad je u pitanju praćenje HNL-a. Ali onda se javi platini u sub popodne, na 22 C, i veli da gleda Varaždin - Istra. :lol: E svaka čast, predajem palicu. :wink: :grin:
  • platini
    230
    Nis mi se ne da
  • reziser
    8.2k
    Vi ste mazohisti kaj gledate te tekme :D
    gledam dinamo, i tu i tam neki "derby" u prvenstvu...recimo rijeka hajduk, ...a ostale rezultate pratim na aplikacijama mobitela..
    gledat varaždin istra? :rofl:
  • reziser
    8.2k
    netko gledao slaven rijeka? žale se na zaleđe i prekršaj na vrataru kod drugog gola rijeke? ja to naravno nisam gledao :vomit:
  • LovroZG
    1.3k
    Zaleđe vjerojatno, drugi gol je čist.

I Riječani su se žalili da je bio faul prije gola Slavena.
  • reziser
    8.2k
    pogledao sažetke, u 1 pol, rijeka po meni oštećena za penal,
    1 gol rijeke, čisto zaleđe gorgona i gol.
    drugi gol po meni čist...iaaaako bi se možda mogao suditi i faul na golmanu
  • platini
    230
    Vi ste mazohisti kaj gledate te tekme :D
    gledam dinamo, i tu i tam neki "derby" u prvenstvu...recimo rijeka hajduk, ...a ostale rezultate pratim na aplikacijama mobitela..
    gledat varaždin istra?
    reziser

Mogao sam gledat i 10 drugih utakmica iz liga petice (Lazio-Atalanta recimo) ali mi je draze pogledat hnl pa koju god utakmicu. HNL je za prave muskarce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet