• Majki2111
    2.6k


    Obratiti pažnju na ovog igrača.
  • reziser
    6.4k
    smjenjen trener belupa nakon poraza od dinama? koje su to uprave klubova, mjenjaju trenere ko na traci

    pa daj im neki kontinuitet jebemu


    dolazi stipić iz grashopersa?!
  • Dudu
    2.6k
    Trener Belupa je zaslužio otkaz još prošle godine, ovo je zakašnjela reakcija :D

    Negdje se pisalo da Six viđen u Koprivnici, to bi bilo odlično za Belupo.. A otkaz je na vrijeme u reprezentativnoj pauzi, da novi trener stigne upoznati igrače, definitivno nije ishitren potez, kad gubiš od Lokomotive s 6-1 i imaš 26 primljenih golova..
  • platini
    230
    Belupovi igraci nemaju kvalitetu, tu ni Six ne pomaze
  • deda
    28k
    Varaždin smijenio Perkovića :lol:
  • Infinity
    15.2k
    Kakvi idioti glupi. Nek smijene upravu, sportskog direktora i sve odgovorne za ovako tanak kadar. Mourinho ne bi uzeo vise bodova s Varazdinom. Nitko nije ocekivao da ce se ravnopravno boriti za devetu poziciju, a oni na tri boda od sedme pozicije. Sve je to dolje tanko, al Varazdin se dobro drzao u odnosu na ostale.

    Dva boda i Zapresicu i Koprivnici kod direktnih konkurenata u borbi za opstanak. Jedini poraz u Puli. Kuci su igrali protiv sest ekipa koje se bore za Europu. Novi krug im donosi Istru, Inter i Slaven kuci i tu mogu uzeti bodove. Dobili su Dinamo jbt. Perkovic i igraci su najmanje odgovorni za stanje na tablici koje je meni iznad ocekivanja. Igraci nisu krivi sto ne znaju, nije to kadar za prve lige, a Perkovic nije kriv sto ima drugoligasku ekipu u najjacem rangu. Sta su oni ocekivali, da se bore za Europu? Treba prosiriti ligu na 20 klubova i da imaju jos tri iz njihove zupanije i da svi daju bodove njima. Mozda bi tako opstali.
  • Majki2111
    2.6k
    Malo sam razmišljao i čekaj samo malo, zašto nebi liga u nekom hipotetskom slučaju bila organizirana kao liga nacija po sustavu natjecanja. Znači 3 skupine od 3 ekipe znači A B i C skupina. I onda na ispadanje i promocije kroz skupine. Manje utakmica, manja razlika u bodovima, više napetosti, više šanse za svakoga. U Europu slično kao i sada (cijela A skupina i pola B. Svakom pobijedniku svoje skupine na kraju sezone trofej. Šansa za svakog pa i male klubove.

    Ne govorim islkučivo za našu ligu, može neka alternativa za kup ili tako nešto. Treba implementirat ovaj sistem natjecanja jer je odličan.
  • MarkoN86
    30
    Takav način lige ima Belgija
  • xavier
    11.1k


    Nisam mogao smisliti ni onaj sustav s ligom za prvaka i za ostanak te razna "kombiniranja" s bodovima (prenošenje dijela bodova, dijeljenje...), a ovo što ti predlažeš je po meni grozno.

    Samo "čist" sustav. Liga 10 četverokružno za nas odnosno liga 16, 18 ili 20 dvokružno za one s više stabilnih klubova.
  • reziser
    6.4k
    Mislim da je ovaj sustav natjecanja optimalan, čak možda 2 kluba i previše, ali ajde...
    a to kaj klubovimjenjaju trenere kao na traci je stvar uprava klubova, odnosno nerealnih očekivanja rezultata s obzirom na postojeći igrački kadar.
    uprave bi bez ulaganja u nove igrače htjele ne znam kakve rezultate
    ne ide to tak
    rezultati se postižu kontinuitetom igrača i trenera bez puno mjenjanja
    ali kod nas je to malo drugačije
    ko je kriv nego trener
    pa nećemo valjda upravu mjenjati :D :D
    oni znaju najbolje :rofl:
  • xavier
    11.1k
    Mislim da je ovaj sustav natjecanja optimalan, čak možda 2 kluba i previše, ali ajde...reziser

    A dobro, po meni ne možeš ići ispod 10 jer bi onda imao dojam da stalno igraš s istim klubovima :smile:

    Na kraju ove sezone u Europu ide 5 klubova, zadnji ispada, a još ovaj put predzadnji razigrava s drugim iz druge lige. Znači da imaš ligu 8, samo 6. klub bi završio sezonu bez plasmana u Europu, razigravanja ili ispadanja :grin:
  • reziser
    6.4k

    kažem, možda
    kad gledaš prvenstva, uvijek se 2 kluba izdvoje kao lošija od ostalih, zato sam i rekao
    ali recimo da je ovo optimalno...
  • reziser
    6.4k
    Varaždin smijenio Perkovića :lol:deda


    i postavio Luku Bonačića :vomit:
  • xavier
    11.1k
    Nakon cijele sapunice i ne znam koliko imena koja su se izvrtila kroz medije...Kulešević za sad ostaje trener Osijeka. Meštrović stvarno ima "svoj tip" trenera kakve za sad preferira.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.