• Georg Koch
    3.9k
    Pohvalio bih jucer Misica. Napokon produktivan sa pasovima kao dobar dio prosle sezone.
    Takodjer i Baturinu, kojem fali ta konkretnost, ali tko ne vidi sta sve radi u fazi napada, onda neka se ostavi nogometa. Da ocekujemo i vise jesmo, ali doci ce i to sada uz Petka.
    Kaneko inicijativan, pokusava, nudi se, radi, malo mu fali za jednu bum utakmicu u svim segmentima.
    A od losih stvari, Moha uz sav trud ne zna tko mu nosi glavu is drago mi je da zeli transfer. Samo ne znam gdje to moze igrati u boljem klubu i za bolja primanja. Sutalo-vec ispisana prica...Bulat zabio gol, da top, ali u igri ja ga nisam vidio...
    Sve u svemu, 3 boda su tu, i u ovim okolnostima to je najbitnije. Pa tovari su vise nezasluzeno dobili nego zasluzeno i tko te pita.
    Doci ce i igra na svoje uz Petka :strong:
  • badjibadara
    1.8k
    Bulat zabio gol, da top, ali u igri ja ga nisam vidio...Georg Koch

    Ni ono kad je podvalio loptu za Ljubicica pa su mu skinuli sa crte kad je Malenica vec bio savladan?
  • sport
    2.4k
    Dobro jutro,nakon što sam odmrznuo svoje staro tijelo nekoliko dojmova o utakmici.Petko nakon 2 mjeseca je nama pojačanje i da samo šeta po terenu a očekujem ga u top formi zadnje kolo.Najviše su me raspizdili Moha jer je ko krava koja daje puno mlijeka a onda sve prolije i Špikić koji je igrač bez muda.A što se tiče veznog reda problem je što su MIšić i Bulat motorički slični igrači a ni Baturina ne odiše čvrstinom pa nam u tom dijelu fali terijer.I dobra je stvar što smo na kraju igrali u formaciji u rombu sa dva napadača bez krila kojih ionako nemamo.Tri boda su super nakon rep.pauze jer smo uvijek imali problema nakon njih i ne rijetko gubili bodove.Čestitke svima koji su bili na utakmici jer su pravi navijači.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    Meni je kolega Noel jučer uljepšao večer :lol:

    Gledao je da se suze njega i vlatke isprepletu u istom trenutku.Noel

    Ulazim u svlačionicu a Vidović u boksericama i viče Jakiroviću hrvatski KloppeNoel

    Ulazim u svlačionicu a Zagorac sjedi i pjeva Anicu kninsku Kraljicu.Noel

    Ja dolazim poslje utakmice sa Osijekom u svlacionu i zamislite Perković se tušira sa šamponom u rukama!Noel
  • Mihaljević
    8.4k
    F9w1xOHWYAA3G5n.jpg
    Terorizirao nas je jučer , terorizirao. Theophile koji je duel igrač izgledao je bespomoćno jučer. Igrač koji bi vjerovao svaki bunker u HNL-u razbio samo da ima bolje suigrače kao što je imao Laszla, Belju i kompaniju... Volio bi ga vidjeti ali za pristojnu cijenu.
  • Eduardo
    17.8k
    Lako je ovo mogao biti i poraz, ali kao sto je↪Infinity napisao, napokon malo srece!Gražvydas Mikulėnas

    Ja se ne bih u potpunosti složio s tim da smo imali sreće. Smatram da sreću možemo pripisati određenim situacijama, kao što su Mierezov pokušaj glavom i Caktašev promašaj u zadnjoj sekundi. No, ne bih pripisao sreću obranama Zagorca; umjesto toga, vjerujem da su rezultat njegove vratarske kvalitete. U suprotnom bih umanjio zasluge golmana i njegovu ulogu u momčadi, u nogometu općenito. Bilo bi nepravedno. To mu je posao i odradio ga je savršeno.

    S druge strane imali su i oni sreće kad je Ademi pogodio spojnicu. To je sreća, nekoliko centimetara u drugu stranu i to je gol... tu se Malenicu ništa ne pita kao što se ne bi pitalo ni Zagorca da su Mierez i Caktaš bili samo malo precizniji.

    Ako sagledamo stvari kroz prizmu sreće, smatram da je omjer zasluga igrača i sreće u ovoj tekmi bio podjednak - 50:50. Analizirajući ključne trenutke utakmice, jasno je da su neki faktori bili izvan kontrole igrača i da je sreća imala svoju ulogu. Međutim, ne treba zanemariti ni kvalitetu pojedinih izvedbi koje su utjecale na konačni ishod.

    • Bulat gol iz odlične akcije 24'
    • Mierez glavom kraj stative u 25'
    • Zagorac brani zicer u 45+1'
    • Zagorac fenomenalno brani nogom u 55'
    • Igrač Osijeka izbacuje loptu s crte u 70'
    • Malenica brani udarac Bulata u 74'
    • Velika greška Zagorca i primamo gol 75'
    • Ademi pogađa spojnicu 82'
    • Sebični Moharrami umjesto da odigra povratnu na 5m gdje ima dva igrača on si prebacuje na lijevu nogu i uništava čistu šansu 89'
    • Gol Vidovića u 90' nakon još jedne odlične akcije
    • Caktaš puca uz samu stativu 90+6'
  • Mihaljević
    8.4k
    F_2xOMLWIAAM0dp?format=jpg&name=900x900
    Bitno da je momčina nezadovoljna. :cry:
  • Juznjak
    3.2k
    Sebični MoharramiEduardo

    Najgore je to što nije sebičan nego ne zna. Zabio je glavu u pod i jednostavno je prekomplicirano za njega da mu u tom trenutku padne na pamet da ima nekog u sredini. Odlučio je i prije lažnjaka da će pucat.
  • Peškaman
    2.8k
    Taman mislio postaviti dliku iznad,nemoguće koliko moraš biti neinteligentan da u tom trenutku pucaš,pritom je rezultat 1:1.
  • Common Sense
    527
    O Moharamiju je već sve rečeno. Sve i da trenira 24 sata dnevno, nemoguće je od njega napraviti igrača. Da bi netko igrao nogomet, potrebna je i kakva-takva glava. A da ima glavu, ne bi igrao ovdje.
  • NitkoBitan
    13.1k
    Kakav god da je Moharrami tesko mozemo nac bolju zamjenu od njega.

    Kaj se tice ove konkretne situacije na slici ispada da je imao cist pas nasem igracu u sredini, medutim vidi se da je Osijekov igrac isao iskorakom u blok. Da je Moharrami isao dodat loptu 2 Osijekova igraca bi ju teoretski mogla presjec i opet imas dvojicu u bloku i golmana. Kao i uvijek ovakve slike komentiraju oni kojina je vrhunac igranja nogometa hakl s ekipom.

    Znam da ova slika daje krivi dojam, bilo bi bolje da imamo snimku pa da vidimo kretnju igraca u njihovom sesnaestercu. Vjerujem da bi vecina igraca napravila to kaj je napravio Moharrami.
  • Krizy
    38.2k
    Peto kolo zaredom da na utakmicama Dinama padaju golovi u 90+.
    Šest smo bodova dobili a tri izgubili.
    Ukupno +3.
  • Kepec
    5.1k
    Na njemu se vidi da želi, da je brz, ima kakav takav dribling. Ali je bek i ono kaj me najviše živcira su nepotrebna ulaženja u driblinge na naših 20, 30 metara.
    Okej, puno puta on prođe igrača i stvori nama šansu, ali kaj nam to znači kad isto tako par puta izgubi loptu u toj rizičnoj zoni i onda imamo frku na našem golu.
    Kada bi u obrani odrađivao zadatak bekovski i to uskladio sa svojom trenutnom ofenzivom i brzinom bio bi jako dobar bek.
  • Georg Koch
    3.9k
    Mohi nitko ne moze osporit zelju, pozrtvovnost i trud. Na nivou za svaku pohvalu!
    Ali covjek ima toliku nogometnu neinteligenciju da je to nevjerojatno. I neke odluke kroz utakmice samo sebi svojstvene...
  • Mihaljević
    8.4k
    Mohi nitko ne moze osporit zelju, pozrtvovnost i trudGeorg Koch

    Ja isto imam želju , požrtvovnost i trud pa to nisu reference da igram u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.