• veselko tenžera
    1.3k
    Gledajući snimku jučer kod 1-1 u 90' prvi sam ludio na "neinteligenciju" Mohe što nije dodao. Gledajući hladne glave, ono podvaliti na peterac slabijom nogom nakon što si udario energičan lažnjak i cimnuo nekoliko obrambenih... Ne znam, od ove naše ekipe moooožda Petko.
  • marcio amoroso
    32.4k

    Da, istina. Da je krenuo dodavati jebalo bi mu se majku jer pimpla i zašto ne puca.
  • The Undertaker
    4.1k
    A ne znam baš, u kutu si, tri igrača su u bloku, golman zatvorio prvu stativu, slabija noga...
    Meni je puno logičnije dodati.
  • marcio amoroso
    32.4k

    Jasno, ali će ti svaki trener reci da je svaka akcija koja završi udarcem dobra akcija. Mohu pojedinci imaju na piku i šta god da uradi kriv je.

    Šta je krilo Špikić napravilo? Koliko je on puta probio stranu i pucao? Nula puta! Ali na njega nema ni blizu toliko hejtanja kao na Mohu koji dođe sa bekovske pozicije, driblingom dođe do šuta i puca pola metra od gola. Čitajući komentare sa utakmice je to najveća greška na utakmici. Jednostavno nepravedno prema dečku.
  • NitkoBitan
    12.2k
    u kutu si, tri igrača su u bloku, golman zatvorio prvu stativu, slabija noga...The Undertaker

    Ovaj lijevo Osijekov je iskorakom usao u blok, znaci da bi suprotnim iskorakom uspio blokirat dodavanje. Jasno ovisno o citanju Moharramijeve namjere.
  • Praskaton
    1.8k
    a tesko da bi ga se napadalo da je isao pas u sredinu,imao je cistu liniju dodavanja na Halilovica(iza i Ademi) i vjerovatno gol.Ne ide mi u glavu da netko tko svaki dan trenira ne vidi krajem oka da je zaljuljao obranu i ima suigraca na ziceru.A blizi kut pokriven šumom nogu i golmanom.

    Al opet donekle razumijem želju,vrhunski laznjak poslo protivnika u prazno i donijet pobjedu pred kraj utakmice tko nebi pozelio.Sad bi ga nosili na ramenima
  • The Undertaker
    4.1k
    Ma samo gledam konkretnu situaciju. Kao što kažeš, od svih vedeta u klubu ljudi se okome na rezervnog beka.
  • Papastrumf
    9.8k
    Šta je krilo Špikić napravilo?marcio amoroso

    Asistirao za gol :grin:
  • marcio amoroso
    32.4k
    Asistirao za gol :grin:Papastrumf

    Slučajno :grin:, a osim toga doslovno nula. Uvjerljivo najlošiji igrač u našem dresu jučer.
  • veselko tenžera
    1.3k
    treba pogledati situaciju cijelu situaciju. Na slici izgleda da je imao svo vrijeme svijeta, ali ovaj obrambeni ga je čekao što će. Kao što NB kaže, iskorak u jednu je mogao biti iskorak u drugu stranu.
  • Zagi
    5.1k
    Rezervni bek ima 1600 minuta ove sezone.
    Nominalno prvi 1400.

    Koga bi trebali kritizirati nego uvjerljivo najslabijeg igrača od prvotimaca?
  • jp23
    2.2k
    Možda trenera koji nije dorastao zadatku, baca igrače pod autobus, i trenira svoju strogoću na strancima jer ih ne zna iskoristiti ili ne zna sa njima komunicirati
  • Zagi
    5.1k
    Moha je jednako loš pod svim trenerima do sada.
  • Praskaton
    1.8k
    Boljeg rezervnog beka (koji ce bit ok s nekom podjeljenom minutazom) od Mohe tesko da mozemo naci
  • IstokKa96
    557
    Steta kaj nemamo SD pa da promijeni cijelokupni trenutni igracki kadar jer u njemu izgleda ne postoji nijedan igrac koji zadovoljava 'vase'/'nase' (pre)visoke kriterije. Doista je nevjerojatno citati (a meni je nemoguce ne) sve te kritike od tekme do tekme na racun igrackog kadra i to u trenutku kad je spletom okolnosti nikad zanimljivije prvenstvo koje su mnogi zazivali, a decki se lome pred prosjecno 5000 ljudi.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.