• Doktor Kunić
    4.8k
    Divim se tim ljudima šta su sve prolazili i trpili godinama, a nama nakon nepunih 4 mjeseca puna usta papaka sa juga. Imamo svojih problema i bavimo se time. Nemojte izbacivati komplekse, još je rano.
  • IceMan
    3.1k
    Tek sad kad gledam da mi nismo uspjeli dobiti taj Varazdin ili jucer gledam Goricu…

Nevjerojatno!
  • Fanboy
    2.9k
    Oni imaju trenera, nije bezveze i prošlu godinu imao niz od 10 utakmica uz 8 pobjeda i 2 remija...
    Nemamo mi toliko lošu momčad koliko bezidejnoj djelujemo. Nisu ni oni bolji bili sa Lekom, sad izgledaju poletnije i agresivnije.
  • Droljo
    16.4k
    A vratio im se pukštas (il kak već) koji jede malu djecu. Strašno kako igra dečko. Imaju strašnu energiju po desnoj strani sa njime na veznom i sigurom na beku.
  • Captain America
    20.3k
    Na muci se poznaju junaci. Mi i dalje imamo Zagija, Rileta, Bogoljuba, Akija i Mišića koji večeras moraju pokazati cojonese i izvući pobjedu kako god znaju.
  • badjibadara
    4.8k
    VAR soba je odlucila da nema potrebe provjeravati.

1PMeW48.jpg
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Oni imaju trenera, nije bezveze i prošlu godinu imao niz od 10 utakmica uz 8 pobjeda i 2 remija...Fanboy

To su one utakmice gdje su suci odradili posao i gdje su kolo za kolom bile naslovnice u novinama kako su suci (opet) pogriješili u korist Hajduka. Mislim da ima i slika sa tim naslovnicama koja se vrtila po internetu.

I onda, nakon 7-8 uzastopnih kola u kojima je Hajduk uzimao bodove zahvaljujući grubim greškama sudaca, dogodila se Koprivnica i Karoglanovo ''sudi se kao u Jugoslaviji''. Javnosti je ostala u sjećanju samo ta Koprivnica i Jugoslavija te će se za 10 godina pričati kako su u sezoni 22/23 suci Dinamu donijeli titulu jer ''svi se sjećamo krađe u Koprivnici i Jugoslavije.'' Zato ako želimo oprati sa sebe tu stigmu lopovskog kluba trebamo što glasnije kmečati i stvarati narativ u javnosti kakav nama više paše inače će se i dalje gurati Hajduk a javnost će živjeti u uvjerenju da se zapravo cijelo vrijeme gura Dinama i da je Dinamo lopovski klub. Ja pozivam sve navijače Dinama da što više kmeče i da se opravdano bune na suđenje kad god mogu i gdje god mogu.
  • boem
    309
    I on ima samo jednu želju kao Maloča.
  • DrawTube
    7k
    ne znam jesu li ista pravila kao na svjetskom ali ako jesu ovo je valjda 3x čišća situacija od one japanske. Sumnjam da je tangenta prešla liniju
  • Jaro
    10.2k
    Golem dobio pedalu u Rudesu...
  • Fanboy
    2.9k

U početku je imao strašan poguranac, nadoknade i šta sve ne...Kasnije su igrali sve bolje i čak nije imao sreće gdje je ispustio 2:0 protiv Lokse i Belupa.
    Jasno, kmečali su, ali čak sa onim LP Dinamom su odigrali jako dobro i mogli pobjediti na Poljudu..

Ne treba se zavaravati, vodi ih daleko bolje nego Leko i igraju puno lepršavije i otvorenije.
  • badjibadara
    4.8k
    Mislim da je čista lopta, ali velim, nebi škodilo kratko pogledati
  • Juznjak
    4.2k
    Dok vi pričate o sreći oni imaju 3-0 protiv ekipe protiv koje smo mi izvukli neriješeno u zadnjim trenutcima utakmice. Te priče o sreći su za desetogodišnjake i ne sramotite se s time.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.