• Mihaljević
    8.1k
    Zagorac i Nevistić su druga razina?
  • Nino Bule
    11.5k
    Nisu ali sta ako mali brani isto ko njih dva i onda se i njega rotira svako drugu utakmicu, nek raste u miru pa cemo na ljeto vidjet jel spreman
  • Mr Anderson
    5.4k
    Baš mibse sviđa kako igra mali Živković. Jako zrelo za svoje godine.
  • DrawTube
    3k
    Priča o Rijeci je prenapuhana. Dobri su da, ali nisu materijal za titulu
  • jedan u nizu
    6.1k

    isto kao hajduk, prenapuhano je to.
    Hajduk je imao svojih 5min u prvih 5 kola, Rijeka u drugih 5 kola, a dinamo ima ostatak prvenstva :D
  • Mr Anderson
    5.4k
    Ni Pjaca, a pogotovo Ivanović nisu kapacitet za reprezentaciju. Još kužim da u nedostatku krila zove Pjacu, ali po čemu je taj Ivanović zaslužio predpoziv. Previše je tu praznog hoda kroz utakmicu i od Pjace i Fruka i Jankovića. Naših potencijalnih igrača.
  • Paggini
    6.9k
    Al šaka jada i njihove pjesme su očaj živi, tek kad moras slusati tu travestiju 90 minuta shvatis koliko je repertoar Boysa eonima ispred njihovog
  • Zagi
    5.1k
    ali po čemu je taj Ivanović zaslužio predpoziv.Mr Anderson
    Po meni je to lagano bildanje cijene isto kako je Lovrić godinama bio na pretpozivu, a bilo je jasno da neće nikad zaigrat.

    Kaj se konkretno Ivanovića tiče , nema šanse da je bolji od igrača istih karakteristika u istom dresu prije samo 6 mjeseci. Frigan je u svakoj kategoriji bolji igrač. A gdje su onda svi drugi napadači....
  • BBB Mataa998
    1.3k
    Polako dolazi sve na svoje,kao sto sam vec vodio rasprave sa poznanicima. Rijeka uopce nije jaka a isto tako ni Hajduk samo je Dinamo igrao lose. Druga stvar je to navodno provlacenje kroz novine kako u Dinamu netko treba odgovarati sto su propustili Jankovica,ne treba i danas tvrdim kao i tada da nije igrac za Dinamo kako za HNL tako i za Europu. Franjo Ivanovic po novinarima briljira u HNl-u i ima titulu golgetera ali ja to ne vidim. Pjaca nije konstantan. Jedini igrac za kojeg mi je zao sto nije u Dinamu je Pasalic i to je to. On i Kaneko sasvim dobri da se rotiraju. Od pocetka tvrdim i dalje stojim iza toga da ce Rijeka zavrsiti iza Dinama i Hajduka ako Hajduk samo malo poboljsa igru. Ljudi pa nemojte mi reci da vjerujete da je Sopic kapacitet da vodi ekipe kao Dinamo Rijeka Hajduk ili bilo koju ekipu koja puca na najvise domete,jednostavno tu uz rezultat treba i igra jer se ne moze 36 kola igrati na misice.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Mi smo Loksu na Maksimiru vecinu vremena pritiskali dok je Rijeka vise manje bila u egalu sa Loksom.

    Bit cemo jesenski prvaci i sa utakmicom dvije manje.
  • Nino Bule
    11.5k
    Polako, treba dobit prvo varazdina
  • Mr Anderson
    5.4k
    Svakako da ni Rijeka ni ovakav Hajduk nisu kapacitet za naslov. Tu su gdje jesu samo radi nas i naših lutanja. Ko da je onaj promašeni penal Brune protiv tovara odredio scenarij dosadašnjeg dijela prvenstva. Samo ne smijemo dozvoliti da nam se netko od njih odvoji na kraju polusezone.
  • Patak
    2.2k
    Rudeš igra sve bolje u zadnje vrijeme. Sad je li to dovoljno da uzmu bod ili Hajduku, pitanje je, ali vjerojatno bi dolje bio lom da uspiju. Gorica Osijek dvije odlično posložene momčadi koje isto tako igraju dobro u zadnje vrijeme tak da se nadam dobroj tekmi.
  • Gorica86
    278
    Rudešov trener Toni Golem: "Emocije su uvijek za Hajduk, rođen sam u Splitu, prošao školu, bio trener, naravno da je to nešto posebno. Ali, ja sam svojevoljno napustio juniore, idem dolje kao trener Rudeša i napravit ću sve da se vratimo s kojim bodom"
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.