• Građanski1911
    326
    Futsal Dinamo daje 0 kn za nagradne fondove koje pokrivaju organizatori pojedinacnih turnira...
  • BluePhone67
    3.1k
    Od ostalih svih malonogometnih turnira u Hrvatskoj koji se odrzavaju gdje se Trofej Dinamo nalazi po nagradnom fondu jer 130 000 kn nije mala lova. Koji turniri imaju veci fond od Trofej Dinama ? Jel se zna.
  • Infinity
    15.1k
    Kutija sibica ima oko 300.000 cini mi se, mozda cak i nesto vise. Tovari imaju nesto manje od 100.000.
  • Mr Blue
    3.3k
    Ukupni nagradni fond Trofeja Dinamo iznosi preko 150.000 kuna* :strong:

    Inače, počeo je Trofej Dinamo na Črnomercu. Jučer samo jedna utakmica u kategoriji veterana. Dvoboj između domaće ekipe Megaton Music i Caffe Bar Lula Ožujsko završio je 1:1 (Šekrst 10’/ Tolj 20’), a CB Lula je osvojila “penale” koji joj donosi prolaz u slučaju istog broja bodova.

    gzkc8x8xxcui5stq.jpg



    Sinoć je održan i ždrijeb seniorske konkurencije, a u nastavku donosimo grupe i satnicu za danas! Inače, moram pohvalit organizatore, teren i sadržaj oko terena ove godine izgledaju bolje nego ikad!

    “Stari znanci” kreću u lov na TD Črnomerec

    7vp2ehrw0tvbo8cu.jpeg
    vkfxgdqpgz6fpag6.jpeg



    EDIT: Ažuriran je i prvi komentar u ovoj temi te sada vrlo lako možete doći do svih najvažnijih informacija o turnirima na prvoj stranici u prvoj poruci teme Trofej Dinamo!
  • BluePhone67
    3.1k
    Ocekujemo slikice iz Bjelovara @deda
  • Mr Blue
    3.3k
    Nema mira s Trofejom Dinamo!

    Gotov je turnir na Črnomercu, drugi u čast legendarnom Čulji. Pobjednik u seniorskoj konkurenciji je ekipa Playbox Mr. Jack koji su u finalu nakon uzbudljivih 2:2 u regularnom djelu utakmice, na šesterce pobijedili ekipu Poliklinika Ribnjak Autoškola Klindić. Podsjećamo kako je riječ o reprizi prošlogodišnjeg finala Trofeja Dinamo na Šalati, a da se ekipa Poliklinika Ribnjak Autoškola Klindić tada zvala SZZG, odnosno Studentski zbog Sveučilišta u Zagrebu.
    Više o finalu TD Črnomerec: I u seniorskom finalu pobjednik odlučen nakon – šesteraca!

    U veteranskoj konkurenciji, TD Črnomerec osvojila je ekipa CB Mellis Ožujsko koja je u finalu, nakon boljeg izvođenja šesteraca, svladala ekipu Megaton Music.
    Više o finalu veteranske konkurencije i posljednjem danu turnira TD Črnomerec: Imamo novog pobjednika veteranskog turnira, seniorsko finale igra se danas!

    Mate-Culjak-2019-96-1200x800.jpg

    Sve detalje završenog turnira TD Črnomerec možete saznati na sljedećem linku: Brojke i slova + tri stvari koje su obilježile TD Črnomerec

    Na finalu Trofeja Dinamo na Šalati sudjelovat će šest najboljih ekipa u seniorskoj konkurenciji. Ovo je trenutno stanje na tablici prvih šest:
    1. Dječji Nogomet 18 (10+8)
    2. Poliklinika Ribnjak AŠ Klindić 16 (6+10)
    3. Meteora Futsal 15 (13+2)
    4. Playbox Mr. Jack 13 (0+13)
    5. Siscia 8 (8+0)
    6. Cvjetno Poliklinika Milojević 6 (0+6)

    Sljedećih 9 ekipa imaju 4 boda i itekako realne izglede za pomrsiti račune aktualnoj šestorki.


    No, odmah po završetku turnira na Črnkasu, počeo je i Trofej Dinamo u Bjelovaru!
    Jučer je odigran prvi dan, poznati su i prvi četvrtfinalisti, a mi vam donosimo cjelokupne rezultate:

    64663488_1219185591579211_2859172154287587328_n.jpg

    Cijeli izvještaj prvog dana Trofej Dinamo Bjelovar pogledajte na linku ispod, dok se natjecanje nastavlja danas, a prva utakmica je u 19 sati kada nastupaju Koestlin i Dječji nogomet koji nastoje čim prije osigurati završnicu na Šalati:
    Poznat jedan četvrtfinalist, zagrebačke ekipe loše prošle

    Dođite na Staro partizanovo igralište u Bjelovaru i uživajte u fantastičnom haklerskom ambijentu kojeg su pripremili naši domaćini!

    td-belovar-1200x675.jpg


    Podsjećamo kako je ažuriran i prvi post u ovoj temi na kojem možete pronaći sve informacije o ovogodišnjem izdanju Trofeja Dinamo i dosadašnjim pobjednicima.
  • Mr Blue
    3.3k
    Svaki put kad pomislite da je Trofej Dinamo ušao u neku mirniju fazu, ekipa stisne gas i pobjednik TD Bjelovar je ekipa Domorad! :strong:

    11.jpg

    Svaka čast domaćinima u Bjelovaru na vrhunskoj atmosferi i još boljem haklu tijekom cijelog turnira. U finalu smo mogli vidjeti dvije lokalne bjelovarske ekipe koje su nam pružile otvorenu i napadačku igru. Ekipa Domorad je s uvjerljivih 7:3 slavila protiv ekipe Koestlina te je time bitka za Šalatu maksimalno zakomplicirana. Treće mjesto osvojila je ekipa Dječji nogomet koji tim rezultatom preuzimaju prvo mjesto na ukupnoj tablici. Sve glavne informacije o završenom turniru u Bjelovaru pročitajte ovdje: Brojke i slova + tri stvari koje su obilježile TD Bjelovar

    U nastavku bodovno stanje na tablici u borbi za Šalatu, s naglaskom kako prvih šest ekipa ostvaruje plasman na završnicu:

    1. Dječji Nogomet 26 (10+8+8)
    2. Meteora Futsal 19 (13+2+4)
    3. Poliklinika Ribnjak AŠ Klindić 16 (6+10+0)
    4. Domorad 13 (0+0+13)
    4. Playbox Mr. Jack 13 (0+13+0)
    6. FPZG Futsal 10 (0+4+6)
    6. Koestlin 10 (0+0+10)

    Također, neke od ekipa koje smo do sad navikli gledati ili na samoj završnici ili u tijesnoj borbi za Šalatu poput Cvjetno Poliklinike Milojević, Cvjetno Pinkdroids, Tiskara Dikopa, Jelena Trade, nalaze se "ispod crte" i sigurno je kako nas do kraja ljeta očekuje uzbudljiva završnica i napeta borba za pozicije.


    U međuvremenu, po prvi puta dva turnira Trofeja Dinamo održat će se u (gotovo) istom terminu.
    Danas počinje Trofej Dinamo u Kutini koji, sudeći po imenima, pretendira na najjači turnir u sklopu Trofeja Dinamo do sad! Radi se o branitelju prošlogodišnjeg naslova, oba finalista TD Bjelovar, najjačim zagrebačkim ekipama i drugima koji ciljaju na dobar plasman, a mi pozivamo sve koji su u blizini i mogućnosti da svrate na hladnu pivicu i dobar hakl. Turnir se igra na terenima OŠ Vladimira Vidrića, a više o turniru u Kutini pročitajte na poveznici: Kreće jedan od najjačih turnira – branitelj naslova, oba finalista Bjelovara, najjače zagrebačke ekipe, NK Dinamo…

    Raspored prvog dana:
    06.25..png


    U petak počinje TD Knežija kojeg organizira kvartovska ekipa među kojima je i hrvatski reprezentativac te igrač Futsal Dinama, Jakov Grcić.
    TD Knežija je svojevrsni nasljednik tradicionalnog Knežija Cupa, igra se samo jedna kategorija (seniori) na terenima OŠ Horvati. Ždrijeb za Knežiju održat će se u četvrtak (27. lipnja) u Woody Beer Baru u Savskoj s početkom u 19 sati. Više o TD Knežija u narednim danima, no za više detalja posjetite web stranicu Trofeja Dinamo na sljedećoj poveznici: Prvi puta dva turnira u istom terminu!

    Podsjećam kako je prvi post u ovoj temi ažuriran s imenom novog pobjednika, a u istom postu se nalaze i sve druge najvažnije informacije o ovogodišnjem Trofeju Dinamo!
  • Mr Blue
    3.3k
    Ovaj vikend završena su dva turnira u sklopu Trofeja Dinamo! U Kutini je ekipa HNŠK Moslavina predvođena hrvatskim futsal reprezentativcem Tihomirom Novakom obranila naslov najbolje momčadi Kutine svladavši u finalu ekipu Domorada nakon izvođenja penala. S druge strane, Ekipa Cvjetno Poliklinika Milojević svladala je u finalu TD Knežija momčad Playbox Mr. Jack 3:0 pobjedom!

    Čestitke pobjednicima!

    IMG_1718-1200x900.jpg

    IMG_1771-1200x900.jpg

    Kako nam je bilo u Kutini pogledajte u kratkom video prilogu u nastavku:



    Do završnice na Šalati preostala su nam još dva turnira u sklopu Trofeja Dinamo, a situacija na vrhu tablice se dodatno zagužvala. Očigledno je kako ćemo finiš kvalifikacija dočekati u napetoj utrci za vrh ukupnog poretka jer prve dvije ekipe "preskaču" četvrtfinalne dvoboje i plasiraju se direktno u polufinale na Šalati. Trenutna ukupna tablica prvoplasirane šestorke:

    Dječji Nogomet 30 (10+8+8+4+0)
    Poliklinika Ribnjak AŠ Klindić 26 (6+10+0+6+4)
    Meteora Futsal 25 (13+2+4+0+6)
    Domorad 23 (0+0+13+10+0)
    Playbox Mr. Jack 23 (0+13+0+0+10)
    Cvjetno Poliklinika Milojević 19 (0+6+0+0+13)

    Izvrsnim nastupom na Knežiji, Cvjetno Poliklnika Milojević uskočila je u Top 6, ali morat će se dobro potruditi kako bi tu i ostali s obzirom da sedmoplasirana momčad Koestlin zaostaje samo pet bodova.

    Prije ljetne stanke očekuje nas još jedan turnir, po prvi puta u Slavoniji, po prvi puta u Slavonskom Brodu. Turnir organiziraju našiBad Blue Boysi iz Slavonskog Broda uz pomoć Grada i TZ Brodsko-posavske županije, a turnir će, između ostalog, biti i humanitarnog karaktera budući da će se na licu mjesta skupljati sredstva za renovaciju Osnovne škole Milana Amruša čime je turnir usuglašen s glavnim motivom i sloganom natjecanja “Vratimo djecu na sportska igrališta”.

    Turnir se igra na jedinstvenoj lokaciji, na sjajnom sportskom kompleksu ŠRC Klasije (Borovska 1) smještenom neposredno kraj Brodske tvrđave u gradskom parku.

    65632502_489536385125021_8743462995473989632_n-1200x828.jpg

    Premijerni Trofej Dinamo Slavonski Brod započinje danas, pa svatko od vas tko je u prilici neka svrati pogledati dobar hakl jer zabava je zagarantirana!
    Prvo kolo, odnosno skupina A, razigrava se danas, a u njoj se sastaju prvi favoriti turnira, gosti iz susjedne BiH te ekipa iz Našica! Sretno svima!

    07.01..png


    NAPOMENA: Prvi post u temi Trofej Dinamo je ažuriran s pobjednicima turnira u Kutini i na Knežiji!
  • Mr Blue
    3.3k
    Prvi puta u povijesti: Imamo prvog osvajača duple krune na Trofeju Dinamo!

    Gotov je fenomenalan turnir u Slavonskom Brodu i Trofej Dinamo ide na pauzu do velike završnice! Najljepša hvala svim navijačima koji su protekli tjedan došli na Klasije uživati u kvalitetnom futsalu, a posebne čestitke ekipi Peugeot Autoexpert GOMBR na naslovu prvaka u obje kategorije! U finalu seniorske kategorije pobijedili su ekipu APP Barišić nakon izvođenja šesteraca jer je regularni dio utakmice završio napetih 1:1. Voditelj ekipe najavio je krajem kolovoza dolazak na posljednji kvalifikacijski turnir TD Dugave gdje nas očekuje beskrupulozna borba za Šalatu. Jedva čekamo!

    66476306_398134754384342_3321274420172947456_n.jpg



    Sad je jasno kako nas tjedan dana prije završnice na Šalati, na dugavljanskoj svetoj zemlji, očekuje spektakl. 17 momčadi ima teoretske šanse za plasman na Šalatu. Prvo mjesto na turniru donosi 13 bodova za ukupnu tablicu, drugo mjesto 10 bodova, treće mjesto 8 bodova, od 4.-6. mjesta 4 boda, a ostale momčadi koje izbore knock-out fazu natjecanja 2 boda. Podsjećam kako prvih 6 momčadi sudjeluje na završnici na kultnoj Šalati. Lijepo se odmorite i vidimo se krajem kolovoza!

    1. Dječji Nogomet 30
    2. Poliklinika Ribnjak AŠ Klindić 26
    3. Meteora Futsal 25
    4. Domorad 23
    5. Playbox Mr. Jack 23
    6. Cvjetno Poliklinika Milojević 19
    Koestlin 14
    HNŠK Moslavina 13
    Peugeot Autoexpert Gombr 13
    FPZG Futsal 12
    Sportsko udruženje Drinić 10
    AP Barišić 8
    Cvjetno Pinkdroids 8
    Siscia 8
    Olujni Bljesak 8
    CB Li-La 8
    MNK Brod 035 6
  • 000
    941
    3Crlr5s.jpg

    I suveniri koji su se mogli kupiti na licu mjesta.
  • Eduardo
    17k
    Jučer je odigran ženski turnir na Trofeju Dinamo Dugave, a naslov je osvojila ekipa SC Flegar koja je u finalu bila bolja od Meteore Futsal s čak 4:0. Iz pobjedničke ekipe dolaze najbolja igračica turnira Petra Bračević i najbolja golmanica Nikolina Severinski, dok je titulu najbolje strijelkinje ponijela Matea Javorović iz MC Plusa s četiri pogodaka.

    Na Šalatu (6. i 7. rujna) su se tako iz ženske konkurencije plasirale ekipe SC Flegara, NK Dinama iz Osekovog, Zagreba 041 i Meteore Futsal.

    Danas će se u Dugavama odigrati završnica seniorskog i veteranskog turnira. Što se seniorskog dijela tiče, poznato je svih šest putnika na Šalatu, no još nije poznato s koje će startne pozicije idući tjedan ekipe krenuti. Naime, prvo i drugo mjesto u regularnom dijelu nose plasman u polufinale, a ekipe od 3. do 6. mjesta igraju četvrtfinala.

    U polufinalu Dugava nalaze se Cvjetno Poliklinika Milojević (trenutno šesta u ukupnom poretku) koja će svojeg protivnika u polufinalu saznati nakon današnjeg dvoboja Playbox – Dječji nogomet (14:00), te Meteora Futsal Pimont (treća u ukupnom poretku) koja igra protiv Cvjetno Pinkdroidsa (bez šanse za Šalatu).

    U veteranskom dijelu turnira danas se igraju utakmice četvrtfinala, a od osam ekipa samo je CB Mellis Ožujsko izborio Šalatu, dok se preostalih sedam bore za dva prazna mjesta na završnici.

    U Dugavama nas i danas očekuje iznimno zanimljiv program i dva finala. Također, u Dugavama će se pred finala u zrak pustiti lampioni u spomen na prerano preminulog Damira Marijana Mirčeta a sav prihod od prodaje istih bit će doniran njegovoj obitelji.
  • Mr Blue
    3.3k
    Posljednji kvalifikacijski turnir u Dugavama bio je ujedno i posljednji vlak za Šalatu. U jakoj konkurenciji,Playbox Mr Jack osvojio je turnir u seniorskoj konkurenciji, pobjedivši u finalu Meteora Futsal Pimont nakon boljeg izvođenja penala.

    U veteranskoj konkurenciji, CB Mellis Ožujsko Azzuro su s 1:0 bili bolji od HR Tuning u finalu natjecanja, dok je u finalu damske konkurencije momčad SC Flegar s uvjerljivih 4:0 svladala Meteoru Futsal.

    TD DUGAVE - REZIME: TROFEJ DINAMO DUGAVE


    TD-Dugave-17.jpg
  • Mr Blue
    3.3k
    Ostali smo vam dužni još i posljednji izvještaj u sklopu ovogodišnjeg Trofeja Dinamo, odnosno velike završnice koja se održala na Šalati.

    Trofeja Dinamo. TD 19 bio je rekordan po mnogočemu, imali smo najviše ekipa, najviše igrača i najveći nagradni fond.

    collage-4.jpg

    Pobjednici Trofeja Dinamo 2019 je momčad Meteora Futsal koji su u finalu seniorske konkurencije svladali Playbox Mr Jack!
    U damskoj konkurenciji, prvakinje su SC Flegar, dok su drugo mjesto osvojile djevojke iz NK Dinamo Osekovo!
    U veteranskoj konkurenciji, u maniri Danske 1992. godine, pobjedu odnosi Čarobna Frula koji su bili bolji od Megaton Musica!

    Razgovore s najboljim igračima turnira možete pronaći ovdje.
    Razgovore s najboljim strijelcima turnira možete pronaći ovdje.
    Razgovore s najboljim golmanima turnira možete pronaći ovdje.
    Najbolje postave Trofeja 2019 pronađite ovdje.
    A sažetke svih utakmica utakmica završnice na Šalati pronađite na našem YouTube kanalu ovdje!


    Čestitamo svim pobjednicima i vidimo se sljedeće ljeto!
123Next
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.