• Švabo86
    66
    A evo, sad krenulo
  • dzg7
    267
    Šteta za srijedu ,sve u svemu svaka čast dečkima
  • Sibirski plavac
    1.4k
    Kako se ovi dečki bore to je strašno. Čak i u ovoj tekmi di znaš da više čak ni s pobjedom ne prolaziš dalje,oni se bacaju za svaku loptu kao da je finale Lige prvaka. Mogli su nakon 1 0 stati i reći "kaj ćemo više igrat,ionako smo ispali",ali nisu,nastavili su u istom ritmu. Na kraju dobili zasluženi pljesak dvorane. I dalje mi nije jasno da smo pri kraju 2023. godine,a neki i dalje ne mogu smisliti ovaj klub. Ovih dana sam naletio na mnogim našim portalima na članke o našem klubu u LP i iznenadio me solidan broj komentara,pogotovo na člancima o porazu od Lubawe, tipa "hahaha eto vam te vaše sposobne ulice","bez jednog gazde nema uspjeha" ili "samo se vi hvalite atmosferom,ne igra vam ona nego momčad,Poljaci su imali momčad i ne trebaju im nikakvi navijači". Ne razumijem,čemu to.
  • agramZ
    2.3k
    mogu pricati sto god zele, uz varteks najzdraviji i najispravniji sportski kolektiv u drzavi i sa titulom prvaka 1. hmnl je sve objasnjeno..
  • Sixthway
    275
    kolega to ćeš čitati godinama I godinama , pa oni se vesele porazima ne samo futsala već I velikog nam Dinama. To je njima dokaz da smo mi krivi za sve što se događa. Pokušavaj izbjegavat gledanje tih komentara, ako I uđeš u raspravu uljudno , admini će ti izbrisat komentare.
  • Bosskovitz
    7.8k


    Članke ne komentira nitko normalan nego jebivjetri koji imaju viška slobodnog vremena, a ne znaju kako ga kvalitetno iskoristiti. Da komentari ispod članaka imaju ikakvog doticaja s realnošću, dvije najpopularnije srtranke u Hrvatskoj bile bi HČSP i Radnička fronta.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.2k
    Evo jedno duže, iskreno i trijezno doživljavanje dana iz moje perspektive pa kome se čita neka izvoli

    Buđenje, mamurluk, glavobolja, kakav posao, produktivnost nula, rokanje po zoni, dijeljenje i upijanje razmišljanja te naravno iščekivanje tekme na koju se kasni jer je takav dan

    Dolazak na utakmicu, tražim neki kutak na vrhu tribine, voda u ruci i uživanje u utakmici di se naši dečki doslovno bacaju na glavu svaku loptu, u utakmici di je sve već odlučeno. Piplica na nivou, gorak okus u ustima, jednostavno svaka lopta je morala ući poljacima, neviđena sreća.

    Obuzima me osjećaj mješavine tuge, melankolije i ponosa. Gledam u Capijev i Oskarov baner, a ni Čuljo više nije tu. Izlazim u hodnik zapaliti cigaru, srećem Tedija, hoda i gleda kroz ljude, danas se oprostio od svog Kureta, glupo mi je uopće prići gromadi od čovjeka i izraziti mu sućut, okrećem glavu, pičim dalje. Dečki i dalje u Grčkoj, stotinu naših na sto načina. Nije ni njima lako, a di su roditelji, braća, sestre, prijatelji, kolege s posla itd...

    Drugo poluvrijeme, kreće navijanje, dinamo je živ, dva time outa koja su pokrivena pjesmom đanija maršana. Tuga i ponos još jaci. Prvi dio polusezone 2022/2023 smo prvih 6 utakmica otvorili sa 3 poraza i 3 remija, zatim pojeda poraz i pobjeda, s tom statistikom smo otišli na zimsku pauzu a proljeće i završnica povijesne sezone je svima poznata.

    Kraj, vrtim film prije koliko godina je krenulo, dvojke, sutinskih vrela, bilo je tu uspona i padova, ali jedan projekt koji se rodio djelomično iz bunta, bez kojeg bi se grupa možda i ugasila. Tu smo bili zaštićeni, tu smo navijali i radili sto smo htjeli a uvijek bili nagrađeni dobrom i požrtvovnom igrom.

    Hvala svim igračima na povijesnom plasmanu i povijesnom ligom šampiona.
    Hvala volonterima koji su tu od prvog dana i svima onima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos.

    Ti si meni sve
  • Patak
    2.2k
    Pogledao sam opet sažetak sa utakmice sa Poljacima. Ne znam je li Piplica imao loš dan ili...ali par golova je njegovih. Osim toga obrana kod kornera je bila loša, pa smo i iz njih primili dva gola. Ne znam koliko je važan vratar pri postavljanju kod kornera, ali jasno je da stvari u obrani nisu štimale kako treba. Možda je nepopularno mišljenje ali meni je Mario Herceg bio top golman i ne znam ni danas zašto smo ga pustili. (Ako su neke interne stvari, ok).

    Napad je isporučio svoje, ali primiti devet golova je ipak previše za ozbiljnu ekipu
  • BBBaranja
    1.9k

    Piplica je strašan vratar,prošle sezone jako pomogao u osvajanju titule..rezervni vratar koji je usao umjesto njega je ujedno kapetan,Pavlić legenda malog nogometa u Zg,veliki dinamovac,ali su ga malo stisnule godine i reakcije su mu sporije..
    Protiv poljaka od 9 golova oni su mogli i trebali reagirati bolje kod njih 5,ali sta je tu je.
    Svim deckima kapa dolje :strong:
  • Crusades1986
    9.9k
    Ugodno iznenađen posjetom jučer.. baš je bilo dobro na tekmi
  • CISCO
    161
    Hvala svima.

    Sve je odrađeno vrlo dobro/odlično.

    Kada bi išao baš secirati, od 120 minuta, 10 minuta je bilo za nažalost negativnu povijest koja se desi ne u 100 već u 1000 utakmica. Jednostavno upadneš i nemreš se iskobeljati, a i takvi smo se vratili, zapucali, jbga. stativa.

    Škola za dalje. Sada vidimo gdje smo i kaj smo. Na što treba obratiti pozornost.

    Organizacijiski - top, bilo je za piti, za pojesti, ljudi dovoljno da bude ugodna i lijepa slika iz Zagreba.

    Stvarno kapa dolje.
  • Mathiasovi Chageri
    1.8k
    Sad kad je sve prošlo i kad sam uspio pogledati sve slike i sve sažetke i videoreportaže, nekako mi je još više žao što nam se dogodila ta crna rupa na početku utakmice protiv Lubawe i što nećemo imati šansu na proljeće eventualno ugostiti neki Sporting ili Palmu.

    U srijedu sam drugi put u životu otišao sam na futsal, prvi put je bilo kad smo igrali prvu utakmicu finala doma, ali to je bilo zbog toga što ekipa igrom slučaja nije mogla. Sad sam baš odlučio otići sam i doživiti Ligu prvaka bez da sam u kopu jer sam emotivno vezan uz ovaj klub i jedan dio svog vremena sam mu podario i kao volonter u nekim prošlim vremenima.

    Možemo mi napuniti dvoranu, možemo mi napraviti atmosferu za pamćenje, ali emocija kod onog prvog gola za 1:6 i urlik u dvorani, nakon toga cijela utakmica do kraja, gdje 3 soma luđaka i dalje očekuje preokret iako gubimo 7:2 je nešto što mi se urezalo u pamćenje više od one Cibone protiv Alumnusa, više od finala i više od Dvojke u polufinalu. Trenutak na 8:6 kad su se i oni koji su dotad sjedili digli na noge i navijali i tražili taj preokret. Bojao sam se nakon srijede da u petak neće biti dvorana ni do pola ispunjena jer se nije moglo očekivati od Švedskih amatera da će izvući bod protiv Lubawe, ali sam se ugodno iznenadio posjetom i reakcijom publike u petak.

    Ovaj klub je davno prerastao ono što je bio prije samo koju godinu, ovo je već klub koji izvan BBB ima svoju publiku i ljude koji ga vole i žive. Nadam se da ćemo iduće godine opet igrati Ligu prvaka i napraviti korak dalje jer ovaj klub i ova publika to zaslužuje.
  • Crusades1986
    9.9k
    Sad smo se i uživo mogli uvjeriti kakva je perverzija samo malo d kao grb na dresu.

    Idealno za neki treći dres koji nosiš nekoliko puta u sezoni.
  • Eduardo
    17.7k
    Koji je k Aci u zadnje vrijeme? S ovim svojim ispadima ispada baš kao da je zadojen mržnjom prema FD, baš ga peče. Bolje bi mu bilo da tu energiju usmjeri u nešto pozitivno dok ga ovo nije pojelo do kraja.

bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.