• dzis
    1.1k
    U najbitnijoj sezoni za njih u zadnjih 10 godina ,oni stavljaju covjek koji ce se uciti na njima. Istri nije bio dobar ali hajduku bude.
  • serbus
    5.2k

Nije lako nositi Istrin dres...
  • Common Sense
    1.2k
    Možda im je Karoglan opet samo neko prijelazno rješenje dok ne dođe netko zvučniji. Livaja je u stanju hibernacije još od kolovoza, a ako se ne varam, upravo je Karoglan nedavno na podcastu govorio kako je imao super odnos s ML. Možda je doveden da ga "razbudi".
  • dzis
    1.1k
    Da li to znaci otvoreniji hajduk u derbijima? Ja zadovoljan ako je tako!!!
  • Blueshadow86
    3.9k
    Trebamo malo smanjiti doživljaje i baviti se s problemima u vlastitom dvorištu kojih imamo na pretek. Tovari jesu za sprdnju, uvijek bili, uvijek će i biti. Ali mi zaboravljamo da im i dalje gledamo u leđa na tablici, 2 puta su nas našamarali u prvenstvu, šamara nas Gorica, šamaraju nas nekakvi Kosovari...i da ne nabrajam još i veće probleme koje imamo unutar kluba.
  • Kepec
    7.2k
    Baš vidio na instagramu. SAD u povijesti imao 46 predsjednika. Hajduk od 2005. imao 48 trenera.
  • DrawTube
    7k
    Što se tiče Karoglana, on je u par utakmica uspio uništiti što je Garcia gradio godinama, toliko o njemu
  • Krizy
    59.7k
    Dinamo u istome razdoblju skoro duplo manje, 25.
  • Jaro
    10.6k
    jel brojimo Cacica ko 3 ili ko 1?
  • Krizy
    59.7k
    Tri. Kao i Jurčića i Ivankovića :rofl:
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Uživajte, skačite, plačite!

Mislav Karoglan je novi trener Hajduka!

giphy.gif
  • Zagi
    11.1k
    U 10 tekmi on s Hajdukem nije zgubil. Po bodovima je osvojil 2,40 po utakmice. To kaj Karoglanu nije isle v Istre nis ne znaci.Facke

Budeš vidio drugi mandat kada nema više onog nebuloznog guranja od sudaca nakon kaj su pogodili suca u Koprvinici.

Smiješan trener, užasno su igrali.
  • Zagi
    11.1k
    S druge strane, mi imao svojih ogromnih problema no dobro.
  • The Undertaker
    8.5k
    Ako Karoglan ponovi učinak iz svog prvog mandata, Hajduk će biti prvak. Preuranjeno i neutemeljeno se slavi ovdje. Pravi trener je ionako Livaja.
  • Patak
    3.5k
    I meni se čini da su stavili Karoglana da mu Livaja kaže prije tekme s kim želi igrati, i koga smije zamijeniti. Cirkus, treba gledati Rijeku dalje, oni su ozbiljan konkurent.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet