• boem
    309
    "Onda su se pojavili i igrači, koji su, naravno, već pročitali što je iscurilo u medijima. I oni su mu kazivali da su svi uz njega, da niti njima nije jasno što se zbilo protiv Ballkanija, te da svakako ostane na klupi. Potom su stigla i tri “jaka” poziva iz Zagreba. Jedan za drugim trenera su zvali Arijan Ademi, Bruno Petković i Stefan Ristovski."

    Ovo se pisalo nakon Balkanija...
  • emilperska
    3.7k
    Jovicevic, Krznar, Kopic, Cacic, Biscan, Jakirevic. Svugdje je vidljiv isti obrazac i kad je vox populi kakav god da je procijenio da je to, uglavnom je i bilo gotovo. Neke smo ostavili 2 tekme predugo, neke otjerali ranije. Jedini koji je sam otisao i koji je imao podrsku svlacionice kad je odlazio je Krznar
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Njegovu trenersku veličinu sa slabijim kadrom smo vidjeli i u Osijeku i u Trabzonu.Ali

    U Osijeku je vodio mrtvu trku do tri kola prije kraja sa povijesno jakim Dinamom koji je igrao 1/4 EL. Njegove dvije sezone su dvije najbolje sezone Osijeka u povijesti sa najviše osvojenih bodova.
  • Dudu9
    543

    Kupio Lovrića eto najgori transfer Osijeka
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Malo šale:



    Serviser Ante

    OD SUTRA NEMA SLOBODNIH TERMINA ZA POPRAVKE, OČEKUJEM VAŽAN POZIV.

    #imalobismisla
  • IstokKa96
    580
    Bjelica se dokazao u Dinamu da zna. Uklopio je '15 novih' igraca i slozio sustav i sastav u kojem smo gustali.

    Ukoliko bi to bio u stanju ponoviti, dobrodosao je, a ovako na brzinu ne mogu se sjetiti koji je nas trener tako slicno napravio, eventualno Kuze u sezoni 05./06. ali je bio neuspjesan u Europi.

    Izjave su mu takve kakve jesu, a Bjelica spada u trenere koji za svoju i dobrobit kluba ide mozda ponekad preko nekima od nas prihvatljivih granica.
  • Ali
    2k

    Oprosti molim te nisam znao da se dobije pehar ili medalja za "najvise osvojenih bodova u povijesti kluba..."
    Pa kaj onda Kek za njega doktor, sa 5x manjim budgetom je uzeo titulu dinamu ispred nosa. To priznajem...
    Pa nebumo sad se spustali u rank hajduka gdje se u nedostatku pehara broji broj bodova u nekoliko kola i dizat u visine trenere koji nista ne osvoje nego eto imaju rekordan broj bodova u nekom broju kola i slicne gluposti...
  • emilperska
    3.7k
    Koje opcije opce imamo?

    1) Bjelica
    2) Stranac
    3) Kruno Jurcic
    4) Goran (uplasim se prije svake ozbiljne tekme) Tomić :mask:
    5) Recikliranje Krznara, Cacica ili tako nekog
    6) Ostanak Jakira koji vise ne kontrolira svlacionicu i evidentno nije taj
    7) Opet ukrast nekog iz HNLa :rofl:

    Uprava je preglupa za opciju 2. Tako da bi nam Bjelica bio jackpot. Nakon onog podcasta s Krunom, on izgleda kao Branko Zebec u odnosu na ostalo..
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Ne bi ni Kek uzeo niti jednu titulu da je u sezoni 16/17 imao povijesno jaki Dinamo koji je igrao 1/4 EL jer da ga je imao i Kek bi završio svoj mandat sa 0 titula. To ne bi značilo da je on loš trener.
  • Svi na Sjever
    2k
    U ekipi su bili Livi, KTC, Dilaver, Stojke, Moro, Orša, Petko, Olmo, Gavro, Ivanušec i Majer.Ali

    Tko je od ovih nabrojanih kad je stigao Bjelica bio gotov i poznat igrač sa renomeom? Nijedan osim Gavranovica.

    Poslije njega Jovicevic, Krznar, Kopic, Cacic, Biscan, Jakirevic.

    Ovih 6 trenera jednog jedinog igrača nisu etabilirali,profilirali ili prilagodili Dinamovim potrebama. Baturina jedini iskočio svojim talentom i stagnira kod svih.
  • Orc123
    5.7k
    Zasto se ne pokusa sa Kekom?
  • Mihaljević
    8.5k
    Plasirao se sa Slovenijom na prvi EURO ikada i sad da dođe trenirat Dinamo u raspadu...
  • Zagreb1992
    1.4k


    Klima oko kluba je katastrofa ...Oni koji sjede gore u upravi su glavni krivci radi ovog stanja i dokle god ne dođu u klub ljudi koji će radit u interesu kluba , a ne u interesu kriminalca onda će krenuti na bolje
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Dinamo je 5 godina živio na Bjeličinoj ostavštini. Svi treneri poslije njega su igrali potpuno isto: isti igrači, isti sustav, isti plan igre, isto sve. Crpili su njegovu ideju do maksimuma, trošili su je kao sapun i logično nakon nekog vremena ideja je sve više blijedjela i postala je dotrajala kao što se gaće istroše nakon 5 godina. Bjelica nije samo zaslužan za dobre rezultate za vrijeme svog mandata nego i za rezultate u par sljedećih sezona.

    Sada kada više nema istih igrača (to jest kada su prodani) normalan plan bi bio da novi trener izgradi nešto novo ali se to nije dogodilo. Sada igrače iz Bjeličinog mandata više nemamo i nemamo više stari Bjeličin sustav ali problem je što nemamo ni neki novi. Sada (pod Belim i Jakirom) igramo bez sustava kao seljačka zadruga i sve se svodi u ufanje u individualnu kvalitetu koja će sama pobjeđivati protivnike i na plan ''daj loptu Petku pa će on već nešto smisliti''. Danas nije bilo ni Petka pa je bezidejnost razgolićena. Dinamovi napadi nemaju smisla, nemaju ideju, Dinamo je bezopasan iako ima 70 posto posjeda, prilike se događaju slučajno, igrači od frustracije tuku sa 30 metara i bacaju lopte u kukuruz. Više je smisla imao svaki protunapad Gorice nego sve što je Dinamo danas učinio.

    Rješenje? Mi već par godina tražimo Bjelicu poslije Bjelice, tražimo fejk Bjelicu, tražimo Bjeličinog dublera. Možda je rješenje da dovedemo original Bjelicu jer mi se čini da više nitko nikad osim njega neće napraviti išta smisleno.
  • Orc123
    5.7k
    I da, vi koji mislite da Jakira treba istrpiti do zime da si poslozi momcad da vam samo napomenem kako je bajno odradio zadnje dane peijelaznog roka...cisto populisticki najavljivao 3-4 pojacanja koja odmah mogu u prvih 11 i onda doveo Brodica btw koji poslje toga vise ne postoji u VZ, i to pred istek ugovora za pol milje eura!? Isto tako vratio nasega dragog Kuleta koji je ja mislim najneucinkovitijo napadac Dinama ikad! Doveo je Sosu i Halila kojima neda ni prilike....pa eto saamo se veselite sta ce sklepati na zimu! I dalje se pokazuje kako nije isto igrati i trenirati ostale klubove u Hnl ili igrati i biti trener u Dinamu! Slag na tortu je ova nesposobna Uprava koja jos uvijek nije nasla SD pa valjda cw mu i to natovariti na leđa iako ni ovaj teret ne moze nositi! Glavno da su nasli zrtvenog janjca u liku i djelu Simica. Eto problem rijesen...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.