• The Undertaker
    4k
    Od 4 člana Uprave, 3 su nova. Samo je Perasica tu od prije.
  • emilperska
    3.1k
    Na mjesec dana sam isključio s komentiranja Zone, nakon onih trauma protiv Sparte i Osijeka, ali malo se i zaoštrilo ovdje i nije mi se dalo pisat jer se ne smiješ sprdat s Šimićem i zvat ga Noa, ali dobro. Možda to fkt i nije fer..
    Davno sam pisao da uzroci sveg ovog nisu u 2023. nego u briljantnim Međugorje transferima u 2020. i 2021. kada je godišnji budžet Hajduka potrošen u 2 roka na igrače nedostojne ozbiljnog kluba. Na to sve se nadovezala katastrofalna politika i u zadnja 2 roka gdje je očito da se Šimić nije snašao i da je ovo prejaka razina za njega. Imao je uhodan koncept gdje si trebao nastavit kupovat najbolje HNL igrače i talente iz RH i napravit ključan iskorak u onom što nije valjalo, a to je PREPLAĆIVANJE i MASNE PROVIZIJE/IZVLAČENJE NOVCA, ti si jednostavno napravio totalni zaokret i odlučio da RH bazen više ne valja i da ćeš ti u Japanu, Francuskoj i Ukrajini vidjet nešto u igračima koji s razlogom igraju tamo gdje igraju. Ukrajinca nisam volio od starta, ne zato što ga je doveo Šimić, nego zato što ga Šahtjar nije htio otkupit za 400k EUR. Tu mi se odmah lampica palila, Šimiću očito nije. Sosu neću komentirat, mlad je ima 11 nastupa u SERIA A i još nije dobio ni minute, valjda će dobit uskoro neke minute pa da vidimo koja je to otprilike razina, ali samo to šta nije dobio ni minute očito znači nešto..

    Sama smjena Uprave danas ne donosi ništa posebno jer nemamo Statut, opet bi bili postavljeni neki potrčci ili neko rješenje tipa Šimić. U naredna 2 mjeseca ionako ne mogu ništa napraviti što se transfera tiče. Treba stisnut glave ova 2 i pol mj., dobit Istru i molit Boga da nas riječki prijatelji iznenade i dobe Hajduk i mi smo na konju. Prvenstvo je dugo, Hajduk ne igra ništa posebno. Rijeka ima još više limita nego mi. Bitno je preživiti do zime da smo na istom broju bodova s njima (što trenutno nije nerealno) i onda uz pomoć kvalificiranog SD-a i smislenu Upravu, napraviti dobar transfer rok.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.6k
    Super je kako nitko ne smije pred novinare, nikakva presica, ništa ?

    Lako je dogovoriti intervju uz unaprijed dogovorena pitanja, pa bulazniti o tome kako radiš na tome da dovedeš Luku Modrića.

    Bože sveti budi nam na pomoći
  • Patak
    2.2k
    Dosta mi je presica glavonje za sljedećih 20 godina. Nek u miru riješe što trebaju, što bi novinari mogli pomoći?
  • morales
    128
    bas treba odrzat otvorenu presicu sa svim clanovima upravepa nek se crvene i odgovaraju na pitanja sta se dogada s klubom,najlakse je se sakrivat i sutit sta se desava.Mislim da su to duzni objasnit nama navijacima
  • Patak
    2.2k
    Je, oni će sami odabrati da dođu na presicu gdje će se crveniti...
  • NitkoBitan
    12.1k
    Sa presicama, rosadama, smjenama i ostalim zeljama i pozdravima pricekat do donosenja Statuta - odnosno formalne i pravne stabilnosti.

    Nakon svih ovih godina ako se netko ne moze strpit jos par mjeseci...

    Smjena Simica prije donosenja Statuta bi bila lopta na volej glavatom.
  • Sajla
    3.4k
    imenovani su izvršni i nadzorni odbor, vjerujem da se ovih dana sastaju i da će pozvati upravu da se očituju o svemu što se proteklih mjeseci događalo, a onda da ćemo nadam se i vidjeti neke promjene u funkcioniranju kluba jer je već godinama potpuno disfunkcionalan, sve bitne odluke donosio je mozak našmrkanog kriminalca koji je prvo gledao svoj džep, a onda sve ostalo.
    nas čeka jako težak period, dinamo mora uspostaviti cijeli sportski sektor zamalo od nule. dovesti sportskog direktora, skaute, igrače - to su izjave na razini "treba stvoriti radna mjesta i povećati plaće", popis lijepih želja. fali konkretnosti - tko, kako, kada. tko je taj SD? koje konkretno ime, tko je to slobodan, a da zna raditi taj posao u klubu poput dinama? to je taj dio koji mene muči i ono što bih htio čuti od nekoga iz kluba - da izađu pred novinare i kažu da imaju listu od X imena koja su radila u nekoj relevantnoj ligi i tamo imali rezultate, da pregovaraju s tim ljudima, da su već interno identificirali igrače koje žele dovesti u sljedećem roku i bez spominjanja imena daju nam neke generalne informacije (npr. iz kojih liga dolaze, imaju li iskustva igranja u europskim natjecanjima i osvajanja trofeja), da će po dolasku SDa revidirati tu listu, a na kraju krajeva da se i obavežu nešto ostvariti. kao u svakoj firmi, imaš određene KPI-eve, ako ih ne ostvariš slijede posljedice. to je ono što nam nedostaje. da, skupština je bila prije manje od dva tjedna, ali očito je da vremena za čekanje nema. od svih novoimenovanih očekujem da djeluju odmah. pristali su se baviti ovime, uzeli vruć krumpir u ruke i sad neka rade, ne možemo čekati prosinac i novu skupštinu da ih prvi put vidimo i čujemo.
  • Smotanihaker
    592
    Točno je, Dario Šimić najveći je krivac za izvjesnost vlastite sudbine. Kada je doznao za upliv Zorana Mamića u realizaciji transfera tijekom ljetnog prijelaznog roka trebao je poslušati savjet rijetkih dobronamjernika, koji su mu benevolentno sugerirali da pokupi krhotine svog dostojanstva i zatvori maksimirska vrata – s vanjske strane.Točno je, Dario Šimić najveći je krivac za izvjesnost vlastite sudbine. Kada je doznao za upliv Zorana Mamića u realizaciji transfera tijekom ljetnog prijelaznog roka trebao je poslušati savjet rijetkih dobronamjernika, koji su mu benevolentno sugerirali da pokupi krhotine svog dostojanstva i zatvori maksimirska vrata – s vanjske strane.

    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/konferencijska-liga/najveci-krivac-je-odavno-trebao-sakupiti-krhotine-vlastitog-dostojanstva-i-napustiti-maksimir-15381610
  • Mali Zeus
    9.6k
    Što će se promijeniti smjenom Darija Šimića? To je pitanje za naivne i lakomislene. Istinske i korijenite promjene u Dinamu donijela bi jedino privatizacija kluba, ali "kuvertirani" Statut, koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana koncipiran je tako da se spomenuta radnja – ne dogodi.

    Kaj kenja ovaj lik.

    Prekomjerno granatiranje Šimića je degutantno.
  • Samo Dinamo
    92
    Znamo li je li Uprava odgovorila na pitanje skupštinara o iznosima provizija agentima?
  • Batigol86
    198
    Fascinantno je kako su mediji samo po Simicu legli. Daleko od toga da ima i on svoje zasluge u svemu ovome al nije sam kriv za sve kako vrli novinari pisu. Sto se njegove sutnje tice, pretpostavljam da nece da kaze sta se stvarno desava jer ako sve izidje eto ti dodatnih sranja u vidu problema s navijacima, urusavanje cijele podrske koju igraci imaju itd. Ne vidim drugi razlog za sutnju.
    Cak se u ovome svemu i Jakira skoro ne dira a momcad (kakva god je) sramotno izgleda. Da se razumijemo smjena ne dolazi u obzir i nista se nebi postiglo al da snosi dio krivnje snosi.
    Sto se igraca tice, i vrapci na grani znaju da neki nemaju mjesta u Dinamu odavno al opet se nakon svakog poraza udara na jadnog Francuza i Japanca koji btw nisu ni dvi utakmice u kontinuitetu odigrali.
  • Jaro
    5.5k
    Znamo li je li Uprava odgovorila na pitanje skupštinara o iznosima provizija agentima?Samo Dinamo

    "Detaljno ce biti prikazano u godisnjem financijskom izvjescu" - na mail sa zone,
    a na pitanje sa skupstine - pitati @deda
  • Cosey
    434
    Tko je taj Mladen Bariša? Dosta hrabro on to o tome kakav bi trebao biti Dinamo za jednog anonimusa novinarskoga. Jel navija za Dinamo uopće?
  • Jaro
    5.5k
    Tko je taj Mladen Bariša? Dosta hrabro on to o tome kakav bi trebao biti Dinamo za jednog anonimusa novinarskoga. Jel navija za Dinamo uopće?Cosey

    ne znam koliko navijaca Dinama je imalo/ima e-mail adresu sa sufiksom kao on:

    mladen.barisa@slobodnadalmacija.hr

    https://www.jutarnji.hr/autor/mladen-barisa-3628
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.