• darko-ivk
    28
    Nevjerojatno je da je prije nekoliko tjedana, neki lažni profil Fabrizio Romano, na twitteru trollao hajdukovce i napisao da se Ivan Perišić ozlijedio i to spomenuo točno ovu ozljedu koju sada ima. I sada uopće ne mogu naći taj profil ali mi je toliko nevjerojatno da se ovo dogodilo.
  • Infinity
    15.3k
    Znamo jako dobro njegove motive i zbog dobrobiti foruma nema potrebe da ga se komentira na takav nacin, jer ce to doprinijeti problemima koje smo vec imali, a uz njega ce letjeti i svi koji su se nakacili.

    Normalno razgovarajte, a ako ne mozete onda nemojte nikako.
  • Mihaljević
    8.2k
    Fabrizio RomiroMiro Vugrinec

    Nadimak skoro bolji i od Doktora Kunića. :cool:
  • Mihaljević
    8.2k
    F6eP08NXgAAYlSl?format=jpg&name=medium
    Respekt za odabir kluba Iva.
  • Viola
    338
    O ovome mogu pisati 3 dana...Pokušat ću napisat...

    Prva stvar je da je klub sjeban...Službeni spiker, previše zna o čelnim ljudima, pa je samim tim zaradio mjesto više u klubu..Pa se miješa u tuđe poslove i ponaša se kao šerif u klubu, iako nema pojma...Upravo zbog tih ljudi Zahovič je otišao (ovaj dio je važan)...

    Josip je jako dobar dečko, ali mu nedostaje discipline..Ne dolazi na treninge, previše pije, ne pazi na hranu, ne zagrijava se sa suigračima, a u derbiju protiv Olimpije tek je u 17. minuti došao na klupu....

    Krznaru je dosta ovakvog ponašanja...Nakon utakmice protiv Olimpije dao je sportskom direktoru, odnosno upravi ULTIMAT. Ili maknu Iličića, ili će on(Krznar) zapustiti klub. Nakon ovog ultimata, uprava je sazvala krizni sastanak. Naša uprava je krajnje nesposobna i jedino im je cilj napuniti džepove, iako ne dovode sponzore, a sportski dio je glavni izvor novca...Pa je uprava odlučila suspendirati Iličića, jer traži za raskid ugovora svih 200.000 € koliko mu pripada do isteka ugovora...Znači se uprava odlučila za najjeftiniju opciju..U igri je bio i odlazak Krznara, ali bi i on bio preskup....Dakle, zato je suspendiran...Time su Krznaru na neki način ispunili želju...Ovo je jako dobar potez jer je svlačionica već umorna od ovakvog ponašanja Iličića..To kvari atmosferu u svlačionici....

    Ali ja, i mnogi drugi vjerujemo u drugu teoriju za takvo Iličićevo ponašanje...Zahovič je Iličiću napravio karijeru kada ga je 2010. doveo u Maribor. Zbog toga su Iličić i Zahovič veliki prijatelji. A Zahovič ni u dobrim odnosima s ljudima u upravi, o čemu sam već pisao....Mi zastupamo sljedeću teoriju...Smatramo da Zahovič zajedno s Iličićem ruši ovu upravu...Vjerojatno mu Zaho daje upute kako se ponašati kako bi srušio upravu...Onda bi se vratio Zaho, koji bi Iličiću za koju godinu dao neko mjesto u klubu....Opet naglašavam..Ovo je samo jedna od naših teorija, koja je sasvim logična....Ono što je crno na bijelo je prethodni paragraf...Taj zadnji paragraf je, međutim, samo naša teorija o njegovom ponašanju...
  • Patak
    2.2k
    Fakat čudno ponašanje profesionalnog igrača, doći na klupu u 17 minuti utakmice.?!? A zar ne postoji u ugovoru stavka da se zbog neprofesionalizma može raskinuti ugovor na štetu igrača?
  • Eduardo
    17.6k
    Hvala puno na odgovoru. O Iličiću van njegovih igračkih kvaliteta ne znam previše, no moram priznati da me ovakvo 'iščašeno' ponašanje iznenadilo. Stoga, ova teorija što ste razvili nakon svih saznanja o događanjima u Mariboru u koja si nas uputio i ne zvuči tako nemoguće. Čekamo novi update pa nas upoznaj s razvojem događaja kad se situacija razjasni.
  • IstinaZaDinamo
    1.3k
    Kodro (opet) dobio otkaz nakon 2 utakmice kao izbornik.

    Prvi put je dobio otkaz 2008. jer nije htio igrati prijateljsku sa Iranom.
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    Ernest Muci koji je sa Legijom 2021 uvalio nama gol na Maksimiru , zabio dva gola Aston Villi. Zanimljiv igrač. Tek 22 godine.
  • Krizy
    36.7k
    Srbi ove sezone: 1-0-12 9-33 :death:
  • vjeko1701
    5.9k
    Baš se vidi da su se zaletiti daleko iznad realnosti i mogli bi ekspresno pasti ispod top 15 (za onu sezonu iza) a baš ne vidim kako bi im iduća sezona mogla biti puno bolja. Jedino Zvezda profitira koja će na račun garantirane LP ove i iduće godine zaraditi 70ak milijuna eura. Al baš me zanima kakav će im biti klupski koeficijent nakon takve dvije sezone.
  • Infinity
    15.3k
    Jedino Zvezda profitira koja će na račun garantirane LP ove i iduće godine zaraditi 70ak milijuna eura.vjeko1701

    Zvezda je imala garantiranu LP samo ove sezone. Naredne sezone ce igrati play off.

    Oni ce pasti nisko, kao i svi koji su tu, a nisu za te pozicije. To su uglavnom svi ovi koji se vrte na tim pozicijama svake sezone. Lako je tu doci, ali moras biti stvarno dobar da bi tu ostao. UEFA tu ima odlican filter.
  • vjeko1701
    5.9k
    Moja greška...mada za njihov koeficijent gore ako se plasiraju u LP xD
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.