• Sajla
    9k
    Kuleseviću mjesec dana zabrane obnašanja funkcijeImamo Dinamo

dakle i Osijek se pojačava
  • Majki2111
    4k
    Malo primaju golova. Teško ih se pobjeđuje. Možeš li se sjetiti ko ih je nadigrao i stvorio par izrazitih šansi da im zabije gol?
  • Jurki
    17.3k
    Gorica jucer. Uz dva zabijena gola, jedna lopta im je ociscena s crte, te jedno 3-4 šuta koji su prohujali pored stative.
    Paok ih ubio lagano.
    Mi se sami pobijedili.
    Rijeka dosla spustenih gaca i pogodila stativu.
  • Majki2111
    4k
    Logično da haha. Do sad sam mislio. Dosuše ni Varaždin nije loš bio. Za Istru ne znam jer nisam koncetrirano gledao.
  • Krizy
    57k
    Mislim da još uvijek vrijedi da je Hajduk nikad jači. Bar od kad je Lige 10. Bilo bi fino zavirit u neku statistiku u kojem su trenu imali 5-0-2 nakon 7 utakmica.Majki2111

U 10 sezona Lige 10, ne računajući ovu, dva puta su imali 16 bodova, dva puta 15, tri puta 13 bodova.
    Otprilike standardan početak za njih. Samo 3 puta su imali baš užasan start.
  • San Lorenzo
    19.4k
    možeš mi reć o kakvom se bahatluku radi? neznam da je netko ovdje govorio o plitkom potoku, pogotovo kad nam je otišao ademi, oršić, u najavi su bili Ivanušec i Šutalomali M

Nije se prognoziralo da će Leko odjebat nakon 3 kola kad osvoji 1 bod? A kad ono, naš trener odleti nakon 3 kola i 4 boda...
  • The Undertaker
    8.1k
    Hajduk je, generalno, igrački dobar, samo su odnosi očito poremećeni. Kolega xavier i ja smo čekali da se samoubiju pa smo i dočekali. Iako, dugo je prvenstvo a mi još nemamo ni IO ni NO a ni sa parama nismo baš ''puni ko brod''.
    Hoću reći, oni se stignu oporaviti a mi potonuti.
  • NORTE
    16k
    Nije se prognoziralo da će Leko odjebat nakon 3 kola kad osvoji 1 bod? A kad ono, naš trener odleti nakon 3 kola i 4 boda...San Lorenzo
    Stari moj imali su sreće i sudački previd u derbiju pa odgodu Osijeka.
    Sam Leko je priznao da bi bilo 3:0 da je Petko zabio penal.
    Bišćan je odletio zbog Aek-a koji je bio vrlo skupi kiks.
  • NB86
    16.7k
    Hoću reći, oni se stignu oporaviti a mi potonuti.The Undertaker

Naravno nema opustanja, ali bas nam se puno toga otvara s rasporedom i vjerujem da su toga svjesni i jakir i ekipa
  • The Undertaker
    8.1k
    Iskreno, na bojim se ja za Jakira već za nered u Upravi i općenito u klubu. Sad smo se kao stabilizirali ali, kako se čini, prave turbulencije nas tek čekaju.
    Meni, recimo, ne bi bilo veliko iznenađenje da ovi prodaju Baturinu i Mišića na zimu.
  • Majki2111
    4k
    Zanimljivo. Onda smo mi lošije krenuli? Odnosno prosječno. Što je u našem kontekstu loše.
  • NB86
    16.7k
    Meni, recimo, ne bi bilo veliko iznenađenje da ovi prodaju Baturinu i Mišića na zimuThe Undertaker

Takva nekakva ideja im moze past na pamet ali sebi onda skoncavaju vladavinu u dinamu, malo toga aktivira dinamov puk ali da na taj nacin krenu u prepustanje naslova hajduku i svi najpasivniji tv navijaci bi se pojavili pod zapadom i trazili sječu glava.
  • morales
    232
    ovdje se digla euforija kao da smo na +10,a ne na -2
  • Ludovic IX
    8.6k
    zato što se uopće ne trebamo usporedjivat sa smečarima sa juga.. kad netko pohvali njihovu sportsku politiku, meni se gadi..
  • Mihaljević
    13k
    F6PA5ZsW8AAVkQ4?format=jpg&name=largeProšle sezone nakon 8 kola imali smo 22 boda od mogućih 24 , jedini X bio je onaj u Varaždinu.

Ove sezone nakon 8 kola i (dvije zaostale) imamo 13 bodova , i ako dobijemo zaostale imamo 19 , što bi značilo da smo za prošlom sezonom kraći za jednu pobjedu.

A sa obzirom na to da smo ove sezone "kraći" za Oršu , Šutala , Ivanušeca i Livija i pritom smo doveli samo jednog igrača za prvih 11 (Vidovića) , nemamo se pravo žalit na stanje na tablici na kojoj imamo +1 (Ako dobijemo Rudeš)... + Tovari imaju zaostalo gostovanje u Osijeku , koje će vrlo teško dobit. A ono najvažnije mi im dolazimo na Poljud i tu su već najebali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.